• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardıımm!! Evlendiğinizde eşiniz fiziksel olarak kendizi degistirmeniz gerektigini söyledi mi??

bilgisahibi

Elhamdülillah
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2015
197
183
23
Arkadaşlar, :P elbet ki her insan kendinde ufak da olsa sorun bulur. Evi bayanlar, siz evlenince Eşiniz (oran küçük, buran büyük, zayıflama, kilo alma) gibi şeyler söyledi mi?? Yardım ediniz lütfen. Bu söylentiler karşısında neler yaptınız?? :P

:D evet söyledi hatta geçen gün saldınmı acaba kilomu adın zayıflasanmı spormu yapsan bla bla bla

keşke dese.benimki demez ama ben isterim yani biraz yönlendirsin.kendini salmaya pek müsait bi yapım var

ay benım eşim kiloma değilde bakımlı olmama takar bazen yanı yok oranda bu çıkmış yok göz kalemin ince olmuş. bu kıyafet olmamış bla bla :D

:D evet söyledi hatta geçen gün saldınmı acaba kilomu adın zayıflasanmı spormu yapsan bla bla bla
Kilonuz normal mi?? kilolu görmekten mi hoşlanmıyorlar yoksa kendi işleri için mi zayıf istiyorlar. yorumunu için teşekkür ederim :P

keşke dese.benimki demez ama ben isterim yani biraz yönlendirsin.kendini salmaya pek müsait bi yapım var
Demek ki fiziğiniz hoşuna gidiyor :D maşallah, ne mutlu size :P. ama valla, bir kelime etseler, aklına takarsın, hatta bazen psikolojinin bozulması durumuna gelir :D

Bizde biraz farkli. Sevgilim ara ara, bira kilo mu alsan diyor. Sonra yok yok böyle iyisin, diyor. Bir süre sonra tekrar aynı :KK56: ne istediğine karar verebilse belki bir şeyler yaparım da, saldım valla ben şu an :KK30:

Bizde biraz farkli. Sevgilim ara ara, bira kilo mu alsan diyor. Sonra yok yok böyle iyisin, diyor. Bir süre sonra tekrar aynı :KK56: ne istediğine karar verebilse belki bir şeyler yaparım da, saldım valla ben şu an :KK30:
Hahaaha :D hadi hayırlısı. Sadece çok takintılıyım sözlerde durumlar nasıl merak ettim açıkçası :P

+1 bunlar iyi şeyler :KK70: ama ben istemem sevgiliyken sacima karissin. doğrusu kapaliyim, saçımı görmedi yıllar yıllar önce küçükken görmüştü :p
Ben açığım o yüzden:)
Tabiki illa kes ya da illa yap tarzı yok ama yönlendirmesi hoşuma gidiyor benim de bazen
Bazen de tınlamıyprum nasıl beğeniyorsam hehe

Back