• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yardımınıza ihtiyacım var

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

TheCapricorn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2019
327
713
103
31
İSİMSİZ ÜYE SORUSU

Arkadaşlar merhaba, fikrinize ihtiyacım var. 26 yaşında bir bayanım 7 yaşında oğlum var eşimle kaçtık severek evlendik ama hem onun ailesi yüzünden kavgalarımız. Hem onun zamanla sorumsuz bakımsız bi adam olması ailesi bana yüklenirken sessiz kalması derken adamdan soğudum. Defalarca boşanmaya niyetlendim ki hala aklımda boşanma düşüncesi . Oğluma kıyamadım ama sevmediğim bi adamla aynı evde kalmak da bana eziyet. Geçen ay boşanma için avukatla görüştük eşimde sevmiyon artık naparsan yap evi sat kredini kapat nafaka falan yok yalvaracaksın hayat şartlarından mahvolacaksın oğlum önünde geberse de dönüşümüz olmaz dedi. Aldı çantalarını anasına gitti tüm işlemleri bana bıraktı bi imza atarım karışmam gerisine dedi. Ben anlaşmalı olacak adam gibi ayrılırız düşünüyordum. Sonra oğluma anlatırız birbirimizi kötülemeden dememe rağmen kendin anlat kendin istedin ayrılmayı dedi. Oğluma anlattım başka eve gidelim baban hafta sonları görsün seni böyle daha mutlu olacağız falan ama babamda gelsin dedi. Çocuk için yeniden deneyelim son kez ama adamın evde sigara içme boğuluyoruz dememe rağmen içmesi, tuvaletleri pis bırakması, kirli çorabını donunu ortada bırakması, son zamanlarda alkol de alması kısaca öyle soğumuşum ki kavgalardan şimdi gitsem ayrılsam kuş gibi hafifleyeceğim inanıyorum ama oğlumu düşünmek beni engelliyor tecrübeli anneler lütfen fikir verir misiniz az önce oğlumla oynayarak eğlenerek konuştum arkadaşım da eşinden ayrıldı oğlu senle yaşıt annesiyle çok mutlu yaşıyor oyunlar oynuyor babasını babaannesini ne zaman istese arıyor sadece babası başka evde kalıyor dedim sende ne zaman istesen babanı arayıp onu göreceksin dedi tamam ama ne zaman istersem ararım dedi sanırım alıştıra alıştıra yavaş yavaş kabullendirmem iyi olacak

Sonunda ünlem de olabilir di aslında .bu kadar takmayın 5 noktaya . 3 nokta bir noktalama işaretidir ,5 noktayı bilmedim .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X