- 4 Ocak 2014
- 3.336
- 4.541
- 248
- Konu Sahibi kardelen2780
-
Van'dan bildiriyorum katsayı farkı falan yokBen valla kürtlere yapilan her yardıma destekciyim.
Tek sikintim dağdan inenlere yapilanlar..
Doğuda okuyanlar uniye girişte daha çok katsayiyla giriyorlar.
Bunu biliyorum..
Terörü bitirmek için kürtleri kendine cekiceksin önce PKK yandaslarini değil mesela..
Pkklilari kendine çekersen zaten akli karisik diğer doğudakiler de onlara gider çünkü PKK yandaşlarına olanaklar daha çok.
En başta senin meclisinde kürt olabilir mantikli olan budur ama sicili incelenip parti kurulabilir ülkenin teröristlerinin mecliste işi yok..
Sen mesela benimle dusmansin kardeşimi evine alir misin ?
Beni bitirme plani yaparken yaninda benim kardeşim olabilir mi ?
Diğer partilerinde vaatleri var..
Şimdi neyi savunduğumu söylememe gerek yok şuan konu zaten yarbaydı.
Desteklediğim partide de kötü insanlar mutlaka vardır ama ben melek olanına dahi reis diyemem..
Arkadasinda cumhureis anlamında demedigini biliyorum.
Zaten terörü bitirmek için benim fikrimi alan yok hee alsalarda ben olayın dışında olduğumdan ahkam kesemem.
Ama kimi şeyler kürt kardeşlerimize yapilmali dağa cikanlara değil.
Ve ülkemizde çok zor durumdakilere yapilmali
2002 de alındı mı?güzel yazıyosundaa benim kızkardeşim 99 da başörtüsü yüzünden üniversiteye alınmadıı..
Van'dan bildiriyorum katsayı farkı falan yok
Camlica ve catalcada 10 villa.. Her biri iki milyon dolar degerinde.. Tapulari ile gosteren video var internette, tapelerde de bahsediyorlar zaten, o da var videoda.. Izle de gor.. videonun adi "Erdoğan'ın 116 Günlük Alacakaranlıkta Başbakan Oluşu". Sen izlemezsin, biraz uzun da izlemek isteyene.. Twitter resimleri ile kayniyor. Haberlere de cikti bir kac yerde.. Bir link de sana gazetelerin birinden: http://www.gazetecileronline.com/ne...anin-catalca39da-da-villalari-varmis-villa-deAldıgı bir çok arazinin Belediye başkanlıgı döneminde aldıgını ve zaman içinde değerlendiğini açıklamıştı sanırım siz o haberi gözden kaçırmışınız.Şu hastane zinciri olayının yalan olduğunu bizzati olarak Medikal Park hastanesi sahibi kendisi çıkıp açıkladı ve siz hala buna inanıyor musunuz? Şu düzinelerce milyon dolarlık villaların alındığını ben neden duymadım görmedim acaba? Cumhurbaşkanı adayı olduğunda resmi olarak açıklanan mal varlığında neden o düzinelerce villa yoktu acaba?!
Sıradan bir memur olarak görev yapan Ekmelettin İhsanoğlu dolar zengini olarak resmi olarak kanıtlanmıştı o günlerde oysa ki
Puanları şişirme Antalya'da da var , Ülkemizin her yerinde var mantık o okuldan Üniversiteye öğrenci gitmesi. Yetenek sınavıyla ilgili bir bilgim yok öyle bir şeyin varlığına inanmıyorum ama yine de araştıracağım.Yetenek sınavlarından bahsediyorum var..
Hem doğuda hocalar puanları sisiriyor lisede geçsinler diye.
Ne kadar da belgelerle konuşan bir kadınCamlica ve catalcada 10 villa.. Her biri iki milyon dolar degerinde.. Tapulari ile gosteren video var internette, tapelerde de bahsediyorlar zaten, o da var videoda.. Izle de gor.. videonun adi "Erdoğan'ın 116 Günlük Alacakaranlıkta Başbakan Oluşu". Sen izlemezsin, biraz uzun da izlemek isteyene.. Twitter resimleri ile kayniyor. Haberlere de cikti bir kac yerde.. Bir link de sana gazetelerin birinden: http://www.gazetecileronline.com/ne...anin-catalca39da-da-villalari-varmis-villa-de
Zenginin mali zugurtun cenesini yorarmis.. Ben yoruldum, top sende.. Git biraz da neyi savundugunu kendin arastir. Vicdanin rahatsa diyecek lafim simdilik yok, ama hukuk bu ulkede tekrar tesis edildiginde ve mahkemeler asli gorevine dondugunde gozume gozukme..O gun "ben demistim" derken keyiflenen ben olacagim..
Eskiden kanal6 vardı ilk özel tv kanallarından sonra battı el değiştirdi yerini flash tv aldı ama hakikaten logosuillüminatiyi andırıyorMikrofonu yeni fark ettim illuminati işareti değil mi o
Puanları şişirme Antalya'da da var , Ülkemizin her yerinde var mantık o okuldan Üniversiteye öğrenci gitmesi. Yetenek sınavıyla ilgili bir bilgim yok öyle bir şeyin varlığına inanmıyorum ama yine de araştıracağım.
Yetenek sınavlarından bahsediyorum var..
Hem doğuda hocalar puanları sisiriyor lisede geçsinler diye.
şimdi
şu Atatürkün büstü konusuna tekrar deyineceğim..
büste yaklaşanları okul müdürü benzetip azarlıyormuş ya,kardelen o yüzden Atatürkün büstü olduğu için Atatürkü sevmiyormuş artık...
şimdi,bir örnek vereyim. bir müzeye gitsin çocuk. ve van gogh un bir eserine dokunsun. müzeniin bekçisi azarlayarak kıza laf etsin.
o kız ben van goghı sevmiyorum artık dediğinde ,vangoghun bunda suçu ne diye düşünülmez mi.
aynı Atatürkün ne suçu dediğimiz gibi.
bu Atatürkü sevmemek için sebeb midir büyüdüğünde. yada van goghu.
neden acaba birileri ben ne zaman cumhurbaşkanını eleştirsem önüme direk başörtüsünü çıkarıyor? başörtüsü çözülmesi gereken bir meseleydi zaten bunu siyaset için sömürenler oldu bunu anlamak zor olmamalı.. bu ülkede 14 yıldır müslümanlık var da öncesinde yokmuş gibi görmeniz çok tuhaf doğrusu .. birileri çıkıp miting de kur-an sallıyor ve sizler bunu dinine düşkün bi insan olarak algılıyorsunuz.. aynı kitabı bende okuyorum benım okuduğum Kur-an'dan anladığım bu değil.. ya siz ne anlıyorsunuz? ya da şöyle sormalıyım anlıyor musunuz? zira anlamış olsanız bana bu adamı savunmaya korkardınız.. burada Atatürk'e laikliğe sitem edenlere şunu söyleyebilirim ki bugün siz burada rahatça konuşabiliyyor düşüncelerinizi bir kadın olarak dile getirebiliyorsanız bu ATATÜRK'ün sayesindedir.Hatta bugün ezan sesleri duyabiliyor namazınızı kılabiliyorsanız bunu da bi yerde ona borçlusunuz.. Neden mi? ÇÜNKÜ korkarım ki o olmasaydı şu an bir kaç nesil önceniz de büyük büyük neneniz bir Yunan- İngiliz vs tarafından zorla tecavüze uğramış ve gayrimeşru çocuk olarak dünyaya gelmiş ayse fatma yerine Emly Alaxsander falan oalrak dünyaya gelmiş olacaktınız.. sıradan bir insanı sevmiyor olabilirsiniz.. ama konu Atatürk'se orada şöyle bi duracaksınız! Atatürk'ü sevmiyecekseniz de önce bi onu okuyacaksınız araştıracaksınz.. dogmatik sözlerle söyle yapmış aslında o şöyleymiş diyerek konuşmayacaksınız. . . bugün akp başörtüsü getirdi diye diğer yolsuzlukları görmezden gelenler ne kadr dinine bağlı orası da tartışılır... öncelikle bi araştırın bakalım bugün akp seçmeni hangi partiden geliyor.. annenize babanıza sorun bakalım akp yokken oyu kıme veriyolardı.. sizde çok iyi bilirsniz ki bu ülke en fazla sağ kesim tarafndan yönetildi.. sağ görüşlü partilerin de muhafazakar yönü ağırdır öyle deil mi ? asıl siz kapalıların değil bizim sizin tabirle (laiklerin) bir soru sorması lazım? neden daha önceki başörtüsü yasası çıkaramadınız?
Bir basortulu olarak basortu konusundan biktim, yildim, tiksindim.. merak etmeyin yeniden yasaklanmaz bunun ekmegi yendi bitti..
80de cikan yasada yasak vardi ama uygulanmiyordu. Erbakanin da tepkisi yasaya idi, ama onun basbakan olmasi bile kizlarin bu konuda sikintiya girmeye baslamasina yetmisti zaten. Onun basbakan olmasi ile bir anda tarikatlar, Aczimendiler yerden firlamis gibi turediler. Butun televizyonlar irticai faaliyetlerden bahsetmeye basladi. Seyhler, kandirilan kizlar tv programlarinda gunlerce oturumlara ciktilar, roportajlar yaptilar. Erbakan bunca olaylarin icinde bir de universiteler icin de "rektor selam duracak basortusune" filan deyince gozler iyice universitelere dondu. Tarikat liderlerini Basbakanliga toplayip yemek vermesi son noktayi koydu. Sonrasi malum..ALLAH ALAH saraylım nerde yaşadın sen anacımm erbakan neye dayanarak dedi o zaman o sözleri eğer okuyabiliyorduysaa..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?