Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

Ben valla kürtlere yapilan her yardıma destekciyim.
Tek sikintim dağdan inenlere yapilanlar..
Doğuda okuyanlar uniye girişte daha çok katsayiyla giriyorlar.
Bunu biliyorum..
Terörü bitirmek için kürtleri kendine cekiceksin önce PKK yandaslarini değil mesela..
Pkklilari kendine çekersen zaten akli karisik diğer doğudakiler de onlara gider çünkü PKK yandaşlarına olanaklar daha çok.
En başta senin meclisinde kürt olabilir mantikli olan budur ama sicili incelenip parti kurulabilir ülkenin teröristlerinin mecliste işi yok..
Sen mesela benimle dusmansin kardeşimi evine alir misin ?
Beni bitirme plani yaparken yaninda benim kardeşim olabilir mi ?
Diğer partilerinde vaatleri var..
Şimdi neyi savunduğumu söylememe gerek yok şuan konu zaten yarbaydı.
Desteklediğim partide de kötü insanlar mutlaka vardır ama ben melek olanına dahi reis diyemem..
Arkadasinda cumhureis anlamında demedigini biliyorum.
Zaten terörü bitirmek için benim fikrimi alan yok hee alsalarda ben olayın dışında olduğumdan ahkam kesemem.
Ama kimi şeyler kürt kardeşlerimize yapilmali dağa cikanlara değil.
Ve ülkemizde çok zor durumdakilere yapilmali

Albayrak mi zengin? adamin oglu damat olana kadar, dunur bey Yeni safak'ta kose yazari idi. Bakma sen Berat damat olunca Calik Holdinge de genel mudur olup devletin 450 milyon dolarlik ihalelerini alip da kose oldular hepberaber.. Tayyip sagolsun..
http://www.lekolin.net/haber-1365-Erdogan8217in-4455-Milyon-Dolarlik-Ihalesi.html

doğudaki öğrenciye kat sayı farkı mı ? ilk defa sizden duyuyorum. kaynağını gösterebilir misin. pkk ile halkı nasıl ayırcaksın zaten onların çocukları çıkıyor dağa. şuan söylemleri de pkk halk =halk pkk. ayırt edemezsin zira. nese bu işin çözümü yok . erdoğan yapmaya çalıştı ama kürtler şımardı . sonuçlarına da katlanırlar

O araçların hiçbiri dayınıza ait değil. Tek bir aracının kiralama işi sona erdiği anda krediyi ödemek için aracın satışı dahi yetmeyecektir. 4 ünü satıp tüm borçları dahi kapatamaz şu anda. Gerçekçi olun lütfen.

Bahsettiğiniz kişi tanınmış bir iş adamı değildi o dönemde. Hala da öyle olduğunu düşünmüyorum.

Şımartmıcaktı onların çalgı esliginde sehre inişine izin vermicekti.
Düğününe gidip aletin takmicaklardı.
Dünkü düşmandan dost olmaz bunu herkes bilir..
Bu arada ben yetenek sinavlarindan bahsediyorum..

ilk paragrafta anlattığın şeyi bire bir yaşayan bir tanıdığım var.. domino etkisi ile homeless olma yolunda hızla ilerliyor..

aynen
Kiz harbidennn icim bayildi okurken bile daraliyrum hep ayni muhabbet
Bi taraf ayri o taraf ayri ama hep soylenen seyler ayni ayyyybenden pess vallahi ben sadece yorumumu yazip gidicimmm
Güldürme kız beni sen rahat duramaz yine yazarsın aha buraya yazıyotum

ilk paragrafta anlattığın şeyi bire bir yaşayan bir tanıdığım var.. domino etkisi ile homeless olma yolunda hızla ilerliyor..

Aynı durumu yaşayan ve henüz yaşamasa da bu riski her an barındıran o kadar çok insan var ki. Kredi ile alınan , üstünde ipotek olan hiç bir mal henüz bizim değildir. Peşin para ile almadık , borçlanıyoruz sadece. Batma riskimiz her an mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…