Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

baştan beri üşenmeden tek,tek okudum yorumları ve konu te buralara geldii..

O okypete Bak şimdi sen iş adamı olsan kimle iş yaparsın? Sıradan bir insanla mı yoksa tanınan birisiyle mi? Bilal erdogan da tanınmış bir iş adamı olduğu için iş sahasında önü açık bir şahsiyet.İş adamları tarafından desteklenmiş birisidir. Eniştesinin mal varlığı Erdogandan öncede olan zengin bir ailenin oğludur. İnanmayanlar Albayrakları araştırabilirler. Sıradan bir vatandaş bile krediyle ev araba alabiliyorken, neden bu kadar imkana sahip olan Bilal erdoğan gemi alamasın? Dayım kredi çekti araba aldı ve arabayı ticari taksi olarak duraga koydu orada çalışıp kendi kredisini ödüyor. Daha sonra gitti kredi çekip servis arabası aldı onlada işcilere serviscilik yapıyor o şekilde onunda kredisini ödüyor. Gözü doymadı gitti bir taksi aldı onuda kiralama şirketine verdi . En sonunda şimdi şahsına ait binek tipi bir taksi aldı ve bu şekilde şahsına ait 4 araç var ve kendisi işci emeklisi. Sorulduğunda neyine güvenip bunu aldın denildiğinde, ben mi ödüyorum araç kendi kredisini çalışıp kendi ödemiş oluyor diyor ama tam bir Ak parti düşmanı her fırsatta küfreder. Bilal erdoganın gemiciklerine laf atar '' Dayı bak sen bir işci maaşınla 4 araç alıyorsun o Adamda senin gibi krediyle 1 gemi almış daha sonrada o geminin getirisiyle kazanıp diğerlerini almış diyorum. Bana benim araçlarımla onun gemiçikleri bir mi diyor Oysaki kendi 1000 kazançla bu kadar mal yapmış Bilal erdoğan Aylık getirisi Allah bilir kaç bin tldir Yani Gerçekelri görmek istemeyene ne kadar anlatsan da boş. Herkes kendi doğrusuna inanır

dalga geçiyorsunda eline ne geçiyor merak ettimm..ne gerek varr

Kör bi şekilde reiste reis diye tutturuyor.
O yarbayın dedikleri sırf reis dedikleri adamın sistemine yönelik diye, yarbay suçluymuş.
Biraz insaf..
Bu adam pkklilarin düğününe gidip altin takmadilar mı ?
Mutluluk pozlarını vermediler mi ?
Photoshop olmayan şeyler var.
Ses kayıtları için ben sesini çok benzrtememistim o zaman o yüzden birşey diyemem.
Bu ülke beraber kazanildi dediklerimiz doğuda kendi yağıyla kavrulanlar.
Ve batida da olsa doğu kökenliler
Koşulu her ne olursa olsun milletine ihanet etmeyen ne kadar kürt var.
Adam onlara değilde gidip dağdan inmişlere çanak tuttu.
Benim kaç tane kürt arkadaşım var senden benden daha milliyetçi.
Onlar kendi yağıyla kavrulurken hiç bi yardim yokken dagdakilerr yapilan yardimlar var.
Ben böyle birine reis denilmesini anlamıyorum.
İstedikleri kadar savunsunlar o adamı herkes özgür bu konuda ama gelipte reis şöyle diyip o kardeşinin cenazesinde içi yanan kişi için kötü konusmasinlar.
Dağda ölenler için bile cenaze töreni yapilip beddualarla gömülenler var , o beddualar iste senin benim abimi eşini kardeşimi konumu komsumu etkiliyor..
Şehitlik çok güzel bir "mertebe"
Bunu bi çok kişi bilir.
Ama cenazede miting yapılmaz.
Cenaze için dua edersen baş sagligi dilersin tamam.
Olayin dini kismini orda söylenmemeli.
Yaptigi iyi şeyler mutlaka vardır ama sahada kötüye sardiklari var.
Bunu bile bile veya görmeyerek göz ardi edilerek reis denilmesi saçma.

Konu sahibi için birşey demiyorum ya internette nasil onu destekleyenler var..
Biri demiş ki kocamı birakip ona giderim.
O istesin onun olurum.
Onun dediklerine itaat etmeyen günahkar olur demekte neyin nesi.
Adamı ilanla ayırıyor kar.
Ama ne benim desteklediğim partinin başkanlarının bana yararı var nede desteklemediklerimin.
Bu durum herkeste böyle.
Onlar halil İbrahim sofrasinda otururken. Senin benim evinin faturasi kesilmeye gelinir.
Sen 3 5tlye bardak buldum alayim derken onlar kaç tllik bardaklardan su içerler.
Onlar villada otururken sen belki de gece kondudasindir.
Bana bu denli maddi anlamda faydası olmayan birine reis diyemem.
Tutarım desteklerim ama o kadar.
Zaten manevi anlamda da çokta yararları yok..
Ülkenin gündemi belli..
Bombalı araç varmış sehrimde.
Hem de batida bi sehirken bunlari yaşıyoruz.
Dağların bombalanması, erzak dagitimi nedense hep seçimlere denk gelir.
Veya yol yapimi falan..
Özetle bunların tek kârı kendilerineyken burada onları gerçekten çok özel biriymiş gibi bahsedilmesi..
Tek özellikleri üst kademe yönetici olmaları bu kadar..

Şu yazdıklarına çok da güzel cevap verirdim ama vereceğim cevaplara örnek verecegim kişiden dolayı ceza alırım o yüzden susma hakkımı kullanıyorum

baştan beri üşenmeden tek,tek okudum yorumları ve konu te buralara geldii..
Neyse...
yorumuma cevabın buysa, sana diyeceğim Erbakan dönemini iyi araştır belki de türban yasakları hakkında neden buralara gelindiğini bulursun.
Sevgiler ve saygılar kakao...
Tarihe Işık tuttuğumuz yarınlara diyelim.

Saraylim biz tutumsuzsak demek ki inandıramıyoruz işte. Asgari ücretle ev çevirebiliyorsanız o da 14 milyarcıkla alır yazacaklar birazdan.

İşin o noktasını bilmiyordum cnm alenen hakaretvarsa işin seyri değişirtabi

gemilleri nasıl almış peki...
aaa aşkolsun oky,ben erdoğandan dinledim bunu.şimdiiii pek iyi olmayan ucuz bir gemicik almışlar sonraaaa onunla işe başlamışlar.öyle böyle derken bir sürü gemicikleri olmuş.

hee bu arada demek bu kadar kolaymış,madem bizde alalım diyen sunucuya da almaya gücünüz yetecek mi demişti

yoruldum şekerim yoksa neden cevabım olmasınn inanki herkesin bildikleri ve yaşadıkları var bu dünyada keşke yüzyüze konuşabilsek satlerce de anlatsak birbirimize nedenleri niçinleri yazmakla bu kadar oluyor işteee..

Abla başladın yine senaryo yazmaya
Seni yılın senaristi seçiyorum sseni:)
bilseler ki bop gerçekleşirse 28 şubat sürecini dahi mumla arayacaklar can güvenliğimiz bile olmayacak

bilal Erdoğan ile ilgili birçok ses kaydı internete sızdırıldı, hatta bir gün içinde birden fazla Bilal’in bulunduğu görüşmenin sızdırıldığı bile oldu. Haramzadelerin sızdırdığın son ses kaydında ise Başbakan Erdoğan’ın diğer oğlu, Bilal’in ağabeyi Burak Erdoğan var.

Kayıtta yer alan iddiaya göre; Burak Erdoğan 6. gemisini 15 miyon dolara alırken 1 kuruş bile para ödemedi. Paranın tamamı Albaraka Türk tarafından ödendi. Bu para ise 10 yıllığına sadece yüzde 0.49 krediyle verildi.

Konuya ilişkin ilk görüşme Albaraka Türk Yöneticisi Turgut Simitçioğlu ile yolsuzluk soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan Latif Topbaş arasında gerçekleşirken, 2. görüşmede Topbaş alınan kredinin ayrıntılarını Başbakan Erdoğan’a aktarıyor.

İlk telefon görüşmesinde Mustafa Latif Topbaş’ın Burak Erdoğan’ı Turgut Simitçioğlu’na yönlendirdiği anlaşılıyor. Topbaş’ın ‘Aman gemiyi kazık alıyor olmasınlar’ sözü üzerine Simitçioğlu, ‘yok, o babaları bu işten anlar, babaları bu işin piri, oğlanın babası bu işi biliyor’ cevabını veriyor.

Aldıgı bir çok arazinin Belediye başkanlıgı döneminde aldıgını ve zaman içinde değerlendiğini açıklamıştı sanırım siz o haberi gözden kaçırmışınız.Şu hastane zinciri olayının yalan olduğunu bizzati olarak Medikal Park hastanesi sahibi kendisi çıkıp açıkladı ve siz hala buna inanıyor musunuz? Şu düzinelerce milyon dolarlık villaların alındığını ben neden duymadım görmedim acaba? Cumhurbaşkanı adayı olduğunda resmi olarak açıklanan mal varlığında neden o düzinelerce villa yoktu acaba?!
Sıradan bir memur olarak görev yapan Ekmelettin İhsanoğlu dolar zengini olarak resmi olarak kanıtlanmıştı o günlerde oysa ki

çözüm sürecine karşı olanların teröristlerle tsk nın savaşmasına da karşı olmaları ayrı bir ironi. kürtlerden ne gibi ayrıcalıklarımız var . okula mı gidemiyorlar , öğretmen mi olamıyorlar , ünv mi alınmıyorlar, nedir konuşmuşsundur kürt arkadaşlarınla. çok kişiye sordum bi türlü cevap veren olmadı. chp veya diğer partiler ne vaad ediyor mesela terörü bitirmek için. ne yapılmalı sizce.

54657498784 kez söylendi ben yine söyleyeceğim Vatan için şehit olmuyor gencecik fidanlar !!!

Acıyla söylenmiş sözler değilmiş millet sizin gibi hinlik, fesatlık peşinde değil. Ciğeri yanmış adama attığınız çamurlar yeter, bi susun , bi durun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…