- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.850
- 298
- Konu Sahibi kardelen2780
-
baştan beri üşenmeden tek,tek okudum yorumları ve konu te buralara geldii..Kusura bakma ama sen konu başlığını okumamışsın canım kakaocum.
Yarbay Mehmet Alkan ın Linç edilişini Konuşuyoruz konuda.
Sonra biri çıkıyor, Atatürk'ü sevmiyorum çünkü başörtü diyor. Büst diyor çocukluk travması diyor.
Ona tam tarihte bunun olmadığını anlatırken sen çıkagelip benim birşey bilmediğimi söylüyorsun. :)
Sonra çok enteresan ki, ben yakın tarih hakkında bilgi verince konu o değil diyorsun :)
Bir de komik olan ne biliyor musun kakaocum, mesajın birinde Erdoğan'ın Atatürk'ün kullanılmasına engel olduğunu yazman.
Sahi 2 ayyaş derken hangi hakkını savunuyordu Atatürk'ün Sayın Erdoğan?
dalga geçiyorsunda eline ne geçiyor merak ettimm..ne gerek varr
Şu yazdıklarına çok da güzel cevap verirdim ama vereceğim cevaplara örnek verecegim kişiden dolayı ceza alırım o yüzden susma hakkımı kullanıyorumButun fabrikalarimiz satildi, tekel uc kurusa satildi, alanlar 20 misline sattilar, aradaki kazik bize atilan kaziktir. Hatayin yarisi satildi. bunlari hic mi duymadin. Israil aliyor topraklarimizi,
http://www.gazetevatan.com/-hatay-in-yarisindan-fazlasi-satildi---486793-gundem/
BOP projesini de mi duymadin? Tevrattaki vadedilmis topraklari da mi? sence bu adama neden Yahudiler daha basbakan bile olmadan "Yahudilige ustun hizmet madalyasi" verdiler? Laf olsun diye mi? Neden diger basbakanlarimiza, cumhurbaskanlarimiza da vermediler oyleyse?
Sen bir basortusu icin butun bunlarin olmasini destekleyen birisin ne yazik ki..
Neyse...baştan beri üşenmeden tek,tek okudum yorumları ve konu te buralara geldii..
adam 14 milyar maasla calisirken ilk 5 senede ogluna trilyonluk 6 gemi, karisina hastane zincirleri, Catalcada Urlada daha bilmem nerelerde duzinelerle milyon dolarlik villalar aldi, sadece turkiyede degil amerikada bile...O kadar kolay aliniyorsa hadi git sen de al.. 14 milyar kazanmiyor da 2 milyar kazaniyorsan yedide birini al, 6 gemicik alma ogluna bir tane al da gorelim.. Bana masala anlatma.. Inanmiyormus.. goz var nizam var, adam malini mi sakladi?
Ben 1980lerde mezun oldum Ticaret lisesinden, benim onumu kim kesti? niye kesti de ben katsayiya takildim o zaman?28 şubat 97 de imamhatiplilerin önünü kesmek için, bizde arada kaynadık.
inan bilgim yok, ama açıklayıp bilgi verirsen sevinirim.Ben 1980lerde mezun oldum Ticaret lisesinden, benim onumu kim kesti? niye kesti de ben katsayiya takildim o zaman?
İşin o noktasını bilmiyordum cnm alenen hakaretvarsa işin seyri değişirtabilevent üzümcü olayında bir dur canımm.. hakarette aşırıya kaçanlar bunlar orhan aydın ve ali tezel alenen hakaret ediyorlar ve mahkeme yolları gözüktü onlaraaa..Gezici tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da çirkin ifadelerle kampanyaya dahil oldu. Kadın haklarına sahip çıkmakla övünen Feminist gruplar da sessiz kalarak gerçek yüzlerini bir kez daha göstermiş oldu.
aaa aşkolsun oky,ben erdoğandan dinledim bunu.şimdiiii pek iyi olmayan ucuz bir gemicik almışlar sonraaaa onunla işe başlamışlar.öyle böyle derken bir sürü gemicikleri olmuş.gemilleri nasıl almış peki...
yoruldum şekerim yoksa neden cevabım olmasınn inanki herkesin bildikleri ve yaşadıkları var bu dünyada keşke yüzyüze konuşabilsek satlerce de anlatsak birbirimize nedenleri niçinleri yazmakla bu kadar oluyor işteee..Neyse...
yorumuma cevabın buysa, sana diyeceğim Erbakan dönemini iyi araştır belki de türban yasakları hakkında neden buralara gelindiğini bulursun.
Sevgiler ve saygılar kakao...
Tarihe Işık tuttuğumuz yarınlara diyelim.
Abla başladın yine senaryo yazmayaButun fabrikalarimiz satildi, tekel uc kurusa satildi, alanlar 20 misline sattilar, aradaki kazik bize atilan kaziktir. Hatayin yarisi satildi. bunlari hic mi duymadin. Israil aliyor topraklarimizi,
http://www.gazetevatan.com/-hatay-in-yarisindan-fazlasi-satildi---486793-gundem/
BOP projesini de mi duymadin? Tevrattaki vadedilmis topraklari da mi? sence bu adama neden Yahudiler daha basbakan bile olmadan "Yahudilige ustun hizmet madalyasi" verdiler? Laf olsun diye mi? Neden diger basbakanlarimiza, cumhurbaskanlarimiza da vermediler oyleyse?
Sen bir basortusu icin butun bunlarin olmasini destekleyen birisin ne yazik ki..
valla şekerim bu lafı mune de diyorda işte biz kadınlar durmuyoruzz..Ayy kizlarrr niye boyle ....birbirinize ...fikirlerinizi... dusuncelerinizi inandirma cabasi ....icim bayildi yahuu
Herkes istedigine inanirr.Destek verir veya vermez bunu anlamak neden bu kadar zorrr
Aldıgı bir çok arazinin Belediye başkanlıgı döneminde aldıgını ve zaman içinde değerlendiğini açıklamıştı sanırım siz o haberi gözden kaçırmışınız.Şu hastane zinciri olayının yalan olduğunu bizzati olarak Medikal Park hastanesi sahibi kendisi çıkıp açıkladı ve siz hala buna inanıyor musunuz? Şu düzinelerce milyon dolarlık villaların alındığını ben neden duymadım görmedim acaba? Cumhurbaşkanı adayı olduğunda resmi olarak açıklanan mal varlığında neden o düzinelerce villa yoktu acaba?!adam 14 milyar maasla calisirken ilk 5 senede ogluna trilyonluk 6 gemi, karisina hastane zincirleri, Catalcada Urlada daha bilmem nerelerde duzinelerle milyon dolarlik villalar aldi, sadece turkiyede degil amerikada bile...O kadar kolay aliniyorsa hadi git sen de al.. 14 milyar kazanmiyor da 2 milyar kazaniyorsan yedide birini al, 6 gemicik alma ogluna bir tane al da gorelim.. Bana masala anlatma.. Inanmiyormus.. goz var nizam var, adam malini mi sakladi?
Kör bi şekilde reiste reis diye tutturuyor.
O yarbayın dedikleri sırf reis dedikleri adamın sistemine yönelik diye, yarbay suçluymuş.
Biraz insaf..
Bu adam pkklilarin düğününe gidip altin takmadilar mı ?
Mutluluk pozlarını vermediler mi ?
Photoshop olmayan şeyler var.
Ses kayıtları için ben sesini çok benzrtememistim o zaman o yüzden birşey diyemem.
Bu ülke beraber kazanildi dediklerimiz doğuda kendi yağıyla kavrulanlar.
Ve batida da olsa doğu kökenliler
Koşulu her ne olursa olsun milletine ihanet etmeyen ne kadar kürt var.
Adam onlara değilde gidip dağdan inmişlere çanak tuttu.
Benim kaç tane kürt arkadaşım var senden benden daha milliyetçi.
Onlar kendi yağıyla kavrulurken hiç bi yardim yokken dagdakilerr yapilan yardimlar var.
Ben böyle birine reis denilmesini anlamıyorum.
İstedikleri kadar savunsunlar o adamı herkes özgür bu konuda ama gelipte reis şöyle diyip o kardeşinin cenazesinde içi yanan kişi için kötü konusmasinlar.
Dağda ölenler için bile cenaze töreni yapilip beddualarla gömülenler var , o beddualar iste senin benim abimi eşini kardeşimi konumu komsumu etkiliyor..
Şehitlik çok güzel bir "mertebe"
Bunu bi çok kişi bilir.
Ama cenazede miting yapılmaz.
Cenaze için dua edersen baş sagligi dilersin tamam.
Olayin dini kismini orda söylenmemeli.
Yaptigi iyi şeyler mutlaka vardır ama sahada kötüye sardiklari var.
Bunu bile bile veya görmeyerek göz ardi edilerek reis denilmesi saçma.
Konu sahibi için birşey demiyorum ya internette nasil onu destekleyenler var..
Biri demiş ki kocamı birakip ona giderim.
O istesin onun olurum.
Onun dediklerine itaat etmeyen günahkar olur demekte neyin nesi.
Adamı ilanla ayırıyor kar.
Ama ne benim desteklediğim partinin başkanlarının bana yararı var nede desteklemediklerimin.
Bu durum herkeste böyle.
Onlar halil İbrahim sofrasinda otururken. Senin benim evinin faturasi kesilmeye gelinir.
Sen 3 5tlye bardak buldum alayim derken onlar kaç tllik bardaklardan su içerler.
Onlar villada otururken sen belki de gece kondudasindir.
Bana bu denli maddi anlamda faydası olmayan birine reis diyemem.
Tutarım desteklerim ama o kadar.
Zaten manevi anlamda da çokta yararları yok..
Ülkenin gündemi belli..
Bombalı araç varmış sehrimde.
Hem de batida bi sehirken bunlari yaşıyoruz.
Dağların bombalanması, erzak dagitimi nedense hep seçimlere denk gelir.
Veya yol yapimi falan..
Özetle bunların tek kârı kendilerineyken burada onları gerçekten çok özel biriymiş gibi bahsedilmesi..
Tek özellikleri üst kademe yönetici olmaları bu kadar..
Kiz harbidennn icim bayildi okurken bile daraliyrum hep ayni muhabbetvalla şekerim bu lafı mune de diyorda işte biz kadınlar durmuyoruzz..
Acıyla söylenmiş sözler değilmiş millet sizin gibi hinlik, fesatlık peşinde değil. Ciğeri yanmış adama attığınız çamurlar yeter, bi susun , bi durun...Mehmet Alkan'ın kardeş acısı yaşadığına herkes gibi ben de koşulsuz şartsız inanıyorum. Ama şahsi fikrim şudur ki yapılan eylem sıradan bir eylem, söylenen sözler de acıyla söylenmiş sözler gibi görünmüyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?