• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

Aslında ben O yazımda ''Ben Atatürkü sevmiyorum ama Onu sevmiyor olmam Bu ülkede Cumhurbaşkanlığı yapmış bir insanın ben sevsem de sevmesem de Onun bu ülkenin Cumhurbaşkanı olduğunu kabul etmem gerektiğini saygısızlık yapmamam gerektiğini Anlatmak istemiştim.'' Ama şuanda yüzde 52 destegiyle gelmiş bir Cumhurbaşkanına Hakaret etmek ne kadar doğru sizce?? Diye örnek vermek istedim. Sanırım yanlış anlaşıldım. Arkadaşlar bilerek veya bilmeyerek bilemem artık olayı çok farklı yöne doğru sürükleyip durdular
Ama benim atatürkü sevmemem yanlış anlaşılacagı için açıklama yapma ihtiyacı duymuştum Adminiçem :KK36:
Ama ben sadece okumamak değil, herhangi bir olayda hemen hedef listesine hep başörtülüleri ve sakallıları koymaları ve bunu yaparken de atatürcülük ve laikliğin arkasına sıgınmaları aslında ( bilerek veya bilmeyerek yaptılar Allah bilir) insanların bir çok kesiminde anti laiklik ve anti atatürcülük oluşmasına sebep oldu:KK12:
Açıktan sınavlara girerken de başımızı açmak zorundaydık. Bizzat bacımdan biliyorum. Ben şansımı denemedim ama bacım açıköğretimin sınavına başörtülü olduğu için alınmadı..
2 Kız evladım var. Büyük kızım Atatürkcüdür. Onun sevgisine karışamam sonuçta oda kendi başına bir bireydir ve onun gönlüne müdahale edemem ama sizde beni anlamanız lazım. Bazı olaylar vardır o kadar derin yaralar bırakır insanın sinesinde ne kadar o yarayı tedavi etmek isteseniz de inceden inceye kanayan işte bende öyleyim şuanda . Bir dönem öyle kötü günler yaşadık ki, Babam devlet memuruydu ve evde bulunan tefsir ve kuranı kerimlerden dolayı yakalanmasından korkar olmuştuk. ( komşunun eniştesi sırf erkek çocuklarına kuranı kerim öğretti diye aylarca hapis yattı. ) Şimdi ben o sıkıntılı günlerimi anlatmaya kalksam çok da hoş olmaz, Atalarımız ne demiş Açtırma kutuyu Söyletme Kötüyü :KK66:
Umarım Dinimizin kullanıp din istismarı yapanların ve atatürcülük laiklik adını kullanıp halkımıza zulüm edenlere Rabbim fırsat vermesin hiç bir zaman :KK5:
Arkadaşım, Atatürk'ü sevmiyorum diyorsun ama onun oluşturduğu dilde yani Türkçe konuşuyorsun.
Anti Atatürkçüyüm diyorsun, onun kurduğu Türkiye Cumhuriyeti'nde yaşıyorsun.
Okuyamadım diyorsun ama onun kurduğu düzen sayesinde bir kadın bir birey olarak eğitim hakkına sahipsin.
Yüzde 52 ile gelmiş cumhurbaşkanı diyorsun, ve sen de oy vermişsin belli ki.
Yine sana Atatürk'ün verdiği seçme ve seçilme hakkını kullanarak yine Atatürk'ün kurduğu ülkenin cumhurbaşkanından söz ediyorsun.
Saygı duyuyorum o da bir cumhurbaşkanı sonuçta diyorsun.
Atatürk sadece bir cumhurbaşkanı değil, dünyanın kabul ettiği 20.yy ın en büyük lideridir.
Ve bugün yani 21.yy da onun sana verdiği her şey ile hayatına devam ediyorken, sevmiyorum diyorsun.
Sevme arkadaşım, ama sinsi de olma.
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtme adama.
Kimliğinde TC yazıyorsa, sildirt.
Bu alfabeyi konuşma, sana verilen oy hakkını kullanma ve daha sayamayacağım bir çok şeyi yapma.
Hem onun sayesinde yaşayıp hem de sevmiyorum dersen; hem nankör hem kalleş hem de hain derler adama...

Back