• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

insanlar ölüyor birilerinin siyaseti yüzünden.. burada gelip bişey denilince başörtüsü lafı açıyorsunuz.. korkmayın yasaklanmaz.. bişey olursada 'bir açık olarak' en önde hakkınızı savunurum merak etmeyin..hadi sizde bi şehit abisinin feryadının arkasında durun? yapamazsınız değil mi.. çünkü varsın kim ölürse ölsün yeterki reisiniz başınızda olsun değil mi ? Haksızlığı anca kendiniz uğrayınca anlayanlardansınız ne yazıkki.. kendi çocuklarınıza belki de torunlarınıza en büyük haksızlığı siz yaptınız . . . haksızlığı duydunuz kulaklarınızı kapattınız! gördünüz gözlerinizi yumdunuz! yazık.. asıl siz en çok kendi geleceğinize yazık ettinz .. birgün vicdanınız uyanacak ve 'eyvah' diyeceksiniz. .

Bir basortulu olarak basortu konusundan biktim, yildim, tiksindim.. merak etmeyin yeniden yasaklanmaz bunun ekmegi yendi bitti..
Biliyor musun office, senin gibi DepresifPolyanna DepresifPolyanna gibi arkadaşlarımın olması benim için mutluluk verici. Ne demek istediğini bildiğim ve örtüne sonsuz saygı duyduğum için umarım istediğiniz Herşeyi hep hakkıyla yaşarsınız.

Biliyor musun office, senin gibi DepresifPolyanna DepresifPolyanna gibi arkadaşlarımın olması benim için mutluluk verici. Ne demek istediğini bildiğim ve örtüne sonsuz saygı duyduğum için umarım istediğiniz Herşeyi hep hakkıyla yaşarsınız.

çok teşekkür ederim hayyal'im, o kadar güzel bir kalbin var ki umarım o güzellikleri hep birlikte yaşarız :KK19:

merak etme hayyal diğer arkadaşlarıda tanısan ve konuşsan inan onlar içinde böyle düşünürsünn..

hımm çalışıyorsun o zaman kız ben seni 18 19 yaşında bişi sanıyorumm..enemmm

sus kızz şimdi sana 'paralel' dicekler :KK70:

yok onlarla da hiiiç işim olmadı ne cici (!) dönemlerinde ne de şimdi :) kakao 32 yaşındayım ama sen 29 diyebilrsin orada takıldım kaldım :70:

müdürüm azıcık hararetini almışız gibi düşün konunun, cımbızını çıkartma nütfeeeeen :27:

aynen. sonuna kadar katılıyorum. keşke sayıları dahada artsa onlar gibilerin

Ya kızlar konu duşına kayıyoruz ama ben öle inanıyorumki burdaki arkadaşlarımızibirbirleri ile tartışanlar yüz yüze gelse burda olduğundan daha iyi anlaşacaklarına eminim:)
Yok valla, ben hepsini doverim..:KK4: Bizim kizlar haric..:KK53:

Back