- Konu Sahibi kardelen2780
nolduki. neden şaşırdın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nolduki. neden şaşırdın
ofis başörtülüymüş anamm tanıdığımız zannettiklerimi hiçte tanımıyormuşummnolduki. neden şaşırdın
oky ye verdim cevap bak şimdi ben senin resmini merak ettimmneden şaşırdın kakao?
Biliyor musun office, senin gibi DepresifPolyanna gibi arkadaşlarımın olması benim için mutluluk verici. Ne demek istediğini bildiğim ve örtüne sonsuz saygı duyduğum için umarım istediğiniz Herşeyi hep hakkıyla yaşarsınız.Bir basortulu olarak basortu konusundan biktim, yildim, tiksindim.. merak etmeyin yeniden yasaklanmaz bunun ekmegi yendi bitti..
ofis başörtülüymüş anamm tanıdığımız zannettiklerimi hiçte tanımıyormuşumm
Biliyor musun office, senin gibi DepresifPolyanna gibi arkadaşlarımın olması benim için mutluluk verici. Ne demek istediğini bildiğim ve örtüne sonsuz saygı duyduğum için umarım istediğiniz Herşeyi hep hakkıyla yaşarsınız.
hımm çalışıyorsun o zaman kız ben seni 18 19 yaşında bişi sanıyorumm..enemmmhaha :) evet üstüne bir de imam hatipliyim hem de en janjanlı zamanda okudum :)
sus kızz şimdi sana 'paralel' diceklerhaha :) evet üstüne bir de imam hatipliyim hem de en janjanlı zamanda okudum :)
merak etme hayyal diğer arkadaşlarıda tanısan ve konuşsan inan onlar içinde böyle düşünürsünn..Biliyor musun office, senin gibi DepresifPolyanna gibi arkadaşlarımın olması benim için mutluluk verici. Ne demek istediğini bildiğim ve örtüne sonsuz saygı duyduğum için umarım istediğiniz Herşeyi hep hakkıyla yaşarsınız.
Kaç mezunusun officehaha :) evet üstüne bir de imam hatipliyim hem de en janjanlı zamanda okudum :)
evet. öyledir.demekki bunu söylemeye ihtiyaç duymamış.ofis başörtülüymüş anamm tanıdığımız zannettiklerimi hiçte tanımıyormuşumm
hımm çalışıyorsun o zaman kız ben seni 18 19 yaşında bişi sanıyorumm..enemmm
sus kızz şimdi sana 'paralel' dicekler
99 mezunuyum :)Kaç mezunusun office
aynen. sonuna kadar katılıyorum. keşke sayıları dahada artsa onlar gibilerinBiliyor musun office, senin gibi DepresifPolyanna gibi arkadaşlarımın olması benim için mutluluk verici. Ne demek istediğini bildiğim ve örtüne sonsuz saygı duyduğum için umarım istediğiniz Herşeyi hep hakkıyla yaşarsınız.
Hakikaten en sıkıntılı dönemde okımuşsun galiba ilk katsayı mağdurlarındasın hayırlusı :)99 mezunuyum :)
Yok valla, ben hepsini doverim.. Bizim kizlar haric..Ya kızlar konu duşına kayıyoruz ama ben öle inanıyorumki burdaki arkadaşlarımızibirbirleri ile tartışanlar yüz yüze gelse burda olduğundan daha iyi anlaşacaklarına eminim:)
Ya kızlar konu duşına kayıyoruz ama ben öle inanıyorumki burdaki arkadaşlarımızibirbirleri ile tartışanlar yüz yüze gelse burda olduğundan daha iyi anlaşacaklarına eminim:)