• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

gemilleri nasıl almış peki...
erd.jpg

çözüm sürecine karşı olanların teröristlerle tsk nın savaşmasına da karşı olmaları ayrı bir ironi. kürtlerden ne gibi ayrıcalıklarımız var . okula mı gidemiyorlar , öğretmen mi olamıyorlar , ünv mi alınmıyorlar, nedir konuşmuşsundur kürt arkadaşlarınla. çok kişiye sordum bi türlü cevap veren olmadı. chp veya diğer partiler ne vaad ediyor mesela terörü bitirmek için. ne yapılmalı sizce.

Ben valla kürtlere yapilan her yardıma destekciyim.
Tek sikintim dağdan inenlere yapilanlar..
Doğuda okuyanlar uniye girişte daha çok katsayiyla giriyorlar.
Bunu biliyorum..
Terörü bitirmek için kürtleri kendine cekiceksin önce PKK yandaslarini değil mesela..
Pkklilari kendine çekersen zaten akli karisik diğer doğudakiler de onlara gider çünkü PKK yandaşlarına olanaklar daha çok.
En başta senin meclisinde kürt olabilir mantikli olan budur ama sicili incelenip parti kurulabilir ülkenin teröristlerinin mecliste işi yok..
Sen mesela benimle dusmansin kardeşimi evine alir misin ?
Beni bitirme plani yaparken yaninda benim kardeşim olabilir mi ?
Diğer partilerinde vaatleri var..
Şimdi neyi savunduğumu söylememe gerek yok şuan konu zaten yarbaydı.
Desteklediğim partide de kötü insanlar mutlaka vardır ama ben melek olanına dahi reis diyemem..
Arkadasinda cumhureis anlamında demedigini biliyorum.
Zaten terörü bitirmek için benim fikrimi alan yok hee alsalarda ben olayın dışında olduğumdan ahkam kesemem.
Ama kimi şeyler kürt kardeşlerimize yapilmali dağa cikanlara değil.
Ve ülkemizde çok zor durumdakilere yapilmali

@okypete Bak şimdi sen iş adamı olsan kimle iş yaparsın? Sıradan bir insanla mı yoksa tanınan birisiyle mi? Bilal erdogan da tanınmış bir iş adamı olduğu için iş sahasında önü açık bir şahsiyet.İş adamları tarafından desteklenmiş birisidir. Eniştesinin mal varlığı Erdogandan öncede olan zengin bir ailenin oğludur. İnanmayanlar Albayrakları araştırabilirler. Sıradan bir vatandaş bile krediyle ev araba alabiliyorken, neden bu kadar imkana sahip olan Bilal erdoğan gemi alamasın? Dayım kredi çekti araba aldı ve arabayı ticari taksi olarak duraga koydu orada çalışıp kendi kredisini ödüyor. Daha sonra gitti kredi çekip servis arabası aldı onlada işcilere serviscilik yapıyor o şekilde onunda kredisini ödüyor. Gözü doymadı gitti bir taksi aldı onuda kiralama şirketine verdi . En sonunda şimdi şahsına ait binek tipi bir taksi aldı ve bu şekilde şahsına ait 4 araç var ve kendisi işci emeklisi. Sorulduğunda neyine güvenip bunu aldın denildiğinde, ben mi ödüyorum araç kendi kredisini çalışıp kendi ödemiş oluyor diyor ama tam bir Ak parti düşmanı her fırsatta küfreder. Bilal erdoganın gemiciklerine laf atar '' Dayı bak sen bir işci maaşınla 4 araç alıyorsun o Adamda senin gibi krediyle 1 gemi almış daha sonrada o geminin getirisiyle kazanıp diğerlerini almış diyorum. Bana benim araçlarımla onun gemiçikleri bir mi diyor:KK70::KK70: Oysaki kendi 1000 kazançla bu kadar mal yapmış Bilal erdoğan Aylık getirisi Allah bilir kaç bin tldir:KK48: Yani Gerçekelri görmek istemeyene ne kadar anlatsan da boş. Herkes kendi doğrusuna inanır
Albayrak mi zengin? adamin oglu damat olana kadar, dunur bey Yeni safak'ta kose yazari idi.:KK48: Bakma sen Berat damat olunca Calik Holdinge de genel mudur olup devletin 450 milyon dolarlik ihalelerini alip da kose oldular hepberaber.. Tayyip sagolsun..:KK53:
http://www.lekolin.net/haber-1365-Erdogan8217in-4455-Milyon-Dolarlik-Ihalesi.html

Ben valla kürtlere yapilan her yardıma destekciyim.
Tek sikintim dağdan inenlere yapilanlar..
Doğuda okuyanlar uniye girişte daha çok katsayiyla giriyorlar.
Bunu biliyorum..
Terörü bitirmek için kürtleri kendine cekiceksin önce PKK yandaslarini değil mesela..
Pkklilari kendine çekersen zaten akli karisik diğer doğudakiler de onlara gider çünkü PKK yandaşlarına olanaklar daha çok.
En başta senin meclisinde kürt olabilir mantikli olan budur ama sicili incelenip parti kurulabilir ülkenin teröristlerinin mecliste işi yok..
Sen mesela benimle dusmansin kardeşimi evine alir misin ?
Beni bitirme plani yaparken yaninda benim kardeşim olabilir mi ?
Diğer partilerinde vaatleri var..
Şimdi neyi savunduğumu söylememe gerek yok şuan konu zaten yarbaydı.
Desteklediğim partide de kötü insanlar mutlaka vardır ama ben melek olanına dahi reis diyemem..
Arkadasinda cumhureis anlamında demedigini biliyorum.
Zaten terörü bitirmek için benim fikrimi alan yok hee alsalarda ben olayın dışında olduğumdan ahkam kesemem.
Ama kimi şeyler kürt kardeşlerimize yapilmali dağa cikanlara değil.
Ve ülkemizde çok zor durumdakilere yapilmali

doğudaki öğrenciye kat sayı farkı mı ? ilk defa sizden duyuyorum. kaynağını gösterebilir misin. pkk ile halkı nasıl ayırcaksın zaten onların çocukları çıkıyor dağa. şuan söylemleri de pkk halk =halk pkk. ayırt edemezsin zira. nese bu işin çözümü yok . erdoğan yapmaya çalıştı ama kürtler şımardı . sonuçlarına da katlanırlar

@okypete Bak şimdi sen iş adamı olsan kimle iş yaparsın? Sıradan bir insanla mı yoksa tanınan birisiyle mi? Bilal erdogan da tanınmış bir iş adamı olduğu için iş sahasında önü açık bir şahsiyet.İş adamları tarafından desteklenmiş birisidir. Eniştesinin mal varlığı Erdogandan öncede olan zengin bir ailenin oğludur. İnanmayanlar Albayrakları araştırabilirler. Sıradan bir vatandaş bile krediyle ev araba alabiliyorken, neden bu kadar imkana sahip olan Bilal erdoğan gemi alamasın? Dayım kredi çekti araba aldı ve arabayı ticari taksi olarak duraga koydu orada çalışıp kendi kredisini ödüyor. Daha sonra gitti kredi çekip servis arabası aldı onlada işcilere serviscilik yapıyor o şekilde onunda kredisini ödüyor. Gözü doymadı gitti bir taksi aldı onuda kiralama şirketine verdi . En sonunda şimdi şahsına ait binek tipi bir taksi aldı ve bu şekilde şahsına ait 4 araç var ve kendisi işci emeklisi. Sorulduğunda neyine güvenip bunu aldın denildiğinde, ben mi ödüyorum araç kendi kredisini çalışıp kendi ödemiş oluyor diyor ama tam bir Ak parti düşmanı her fırsatta küfreder. Bilal erdoganın gemiciklerine laf atar '' Dayı bak sen bir işci maaşınla 4 araç alıyorsun o Adamda senin gibi krediyle 1 gemi almış daha sonrada o geminin getirisiyle kazanıp diğerlerini almış diyorum. Bana benim araçlarımla onun gemiçikleri bir mi diyor:KK70::KK70: Oysaki kendi 1000 kazançla bu kadar mal yapmış Bilal erdoğan Aylık getirisi Allah bilir kaç bin tldir:KK48: Yani Gerçekelri görmek istemeyene ne kadar anlatsan da boş. Herkes kendi doğrusuna inanır

O araçların hiçbiri dayınıza ait değil. Tek bir aracının kiralama işi sona erdiği anda krediyi ödemek için aracın satışı dahi yetmeyecektir. 4 ünü satıp tüm borçları dahi kapatamaz şu anda. Gerçekçi olun lütfen.

Bahsettiğiniz kişi tanınmış bir iş adamı değildi o dönemde. Hala da öyle olduğunu düşünmüyorum.

doğudaki öğrenciye kat sayı farkı mı ? ilk defa sizden duyuyorum. kaynağını gösterebilir misin. pkk ile halkı nasıl ayırcaksın zaten onların çocukları çıkıyor dağa. şuan söylemleri de pkk halk =halk pkk. ayırt edemezsin zira. nese bu işin çözümü yok . erdoğan yapmaya çalıştı ama kürtler şımardı . sonuçlarına da katlanırlar

Şımartmıcaktı onların çalgı esliginde sehre inişine izin vermicekti.
Düğününe gidip aletin takmicaklardı.
Dünkü düşmandan dost olmaz bunu herkes bilir..
Bu arada ben yetenek sinavlarindan bahsediyorum..

O araçların hiçbiri dayınıza ait değil. Tek bir aracının kiralama işi sona erdiği anda krediyi ödemek için aracın satışı dahi yetmeyecektir. 4 ünü satıp tüm borçları dahi kapatamaz şu anda. Gerçekçi olun lütfen.

Bahsettiğiniz kişi tanınmış bir iş adamı değildi o dönemde. Hala da öyle olduğunu düşünmüyorum.

ilk paragrafta anlattığın şeyi bire bir yaşayan bir tanıdığım var.. domino etkisi ile homeless olma yolunda hızla ilerliyor..

Başörtülüyüm, bu konuda her zaman tepkimi ortaya koymuşumdur. Ama başörtüsü mağduriyeti edebiyatından bana bile fenalık geldi artık...

Hele hele bu konuda Atatürk ü suçlayanlara hiç tahammül edemiyorum...
aynen
Kiz harbidennn icim bayildi okurken bile daraliyrum hep ayni muhabbet
Bi taraf ayri o taraf ayri ama hep soylenen seyler ayni ayyyy:KK31:benden pess vallahi ben sadece yorumumu yazip gidicimmm:KK28:
Güldürme kız beni sen rahat duramaz yine yazarsın aha buraya yazıyotum

ilk paragrafta anlattığın şeyi bire bir yaşayan bir tanıdığım var.. domino etkisi ile homeless olma yolunda hızla ilerliyor..

Aynı durumu yaşayan ve henüz yaşamasa da bu riski her an barındıran o kadar çok insan var ki. Kredi ile alınan , üstünde ipotek olan hiç bir mal henüz bizim değildir. Peşin para ile almadık , borçlanıyoruz sadece. Batma riskimiz her an mevcut.

Back