- 11 Mayıs 2009
- 3.730
- 5.503
- 158
- Konu Sahibi kardelen2780
-
onuda meslek lıselerıne ek puan vermeme ısını cıkaran ıktıdara okuyabılırsınız..ya dimi ehli keyf.
ben türbanlı değilim, istememki biri sırf bundan mağdur olsun. o yada bu şekilde artık yasak değil. daha ne istiyoruz ki?
ona bakarsan bem imamhatipli de değilim, ama yaşadığım ilçede 1 tane anadolu lisesi vardı kazanamadım. düz liseye serseriler gidiyor diye gidemedim. ticaret mesleğe gittim. hayatımın hatasını yaptım. kıytırık bi bölüm okuyabildim o da 2 yıllık. şimdi bakarsan bende mağdurum, benimde geleceğim etkilendi napim şimdi. kime lanet okuyayım
cevabı arkadaş vermiş canımm..Bende 2002 de başa geçmiş bir hükümetin, istediği kanunu 1 gecede çıkarırken başörtüsü konusunu 5 sene neden beklettigi konusunda cevap bekliyorum
gemilleri nasıl almış peki...Şu saydıklarınıza inanıyor olsam zaten ben ''ASLA'' oy vermem ki!!...
Cumhuriyet tarihinden beri satılan topraklarımızın en çok hangi hükumetler tarafından yapıldığını bir öğren gel ondan sonra konuşalım olur mu?!..
Ben Erdoganın Çaldığına inanmış olsam zaten 1 dakika bile arkasında durup destek vermem ki...
Çalan Adam hizmet yapar mı?!..
Öyle yani sare daha dün levent üzümcü nün şehir tiyatrolarından ihraç ediliş haberini ixledim.adam kimsenin canına malına namusuna kastetmemiş sırf düşüncesinden dolayı.yani o zaman mağdur edilen bizdik.şimdi de tabiri caizse karşı taraf.halkımızın bir kısmı hep mağdur oluyor.açıkcası rte ilk piyasaya çıktığında çok umuyluydum başıörtülü başıaçık herkesi kucaklayacak sağcı solcu herkes birbirini hor görmeden yaşayacak ama nerdeeee yine aynıya dimi ehli keyf.
ben türbanlı değilim, istememki biri sırf bundan mağdur olsun. o yada bu şekilde artık yasak değil. daha ne istiyoruz ki?
ona bakarsan bem imamhatipli de değilim, ama yaşadığım ilçede 1 tane anadolu lisesi vardı kazanamadım. düz liseye serseriler gidiyor diye gidemedim. ticaret mesleğe gittim. hayatımın hatasını yaptım. kıytırık bi bölüm okuyabildim o da 2 yıllık. şimdi bakarsan bende mağdurum, benimde geleceğim etkilendi napim şimdi. kime lanet okuyayım
Mesela?! Örnek Alabilir miyim?!takım tutmak değil bu çok çelişiyorsun farkında değilsin
28 şubat 97 de imamhatiplilerin önünü kesmek için, bizde arada kaynadık.onuda meslek lıselerıne ek puan vermeme ısını cıkaran ıktıdara okuyabılırsınız..
sonradan ımamhatıplerın onu acılsın dıye RTE kaldırdı ama ıyı oldu bence. eml yada tıcaret okulalrının fakultede puan kaybınada karsıyım. en azından ımamhatıplılerın hayrına meslek lıselerı nemalandı!
Bu noktada haklısın kesinlikle.Ama şu an görüyoruz kakao istediği birşey olursa yasa masa bişey dinlemeden ezip geçiyoteee peki canım erbakan neden bu cümleleri sarfetti o zaman madem sorun yoktuu..ne oluyorduki o zamanlar bu cümleleri kul lanmışş.. bak sen nedin erdoğan başa gelince neden o kadar sene bekledi.. baş örtüsü yasağnı kaldırmak için erbakan birden kurdu o cümleleri ve adamı bırakmadılar baştaa..
adam 14 milyar maasla calisirken ilk 5 senede ogluna trilyonluk 6 gemi, karisina hastane zincirleri, Catalcada Urlada daha bilmem nerelerde duzinelerle milyon dolarlik villalar aldi, sadece turkiyede degil amerikada bile...O kadar kolay aliniyorsa hadi git sen de al.. 14 milyar kazanmiyor da 2 milyar kazaniyorsan yedide birini al, 6 gemicik alma ogluna bir tane al da gorelim.. Bana masala anlatma.. Inanmiyormus.. goz var nizam var, adam malini mi sakladi?Şu saydıklarınıza inanıyor olsam zaten ben ''ASLA'' oy vermem ki!!...
Cumhuriyet tarihinden beri satılan topraklarımızın en çok hangi hükumetler tarafından yapıldığını bir öğren gel ondan sonra konuşalım olur mu?!..
Ben Erdoganın Çaldığına inanmış olsam zaten 1 dakika bile arkasında durup destek vermem ki...
yanii.adam 14 milyar maasla calisirken ilk 5 senede ogluna trilyonluk 6 gemi, karisina hastane zincirleri, Catalcada Urlada daha bilmem nerelerde duzinelerle milyon dolarlik villalar aldi, sadece turkiyede degil amerikada bile...O kadar kolay aliniyorsa hadi git sen de al.. 14 milyar kazanmiyor da 2 milyar kazaniyorsan yedide birini al, 6 gemicik alma ogluna bir tane al da gorelim.. Bana masala anlatma.. Inanmiyormus.. goz var nizam var, adam malini mi sakladi?
Evet bir arkadaşım yicaret meslek lisesinde okuyordu sizin yüzünüzden bizim de başımız yanmıştı ne üzülmüştüm28 şubat 97 de imamhatiplilerin önünü kesmek için, bizde arada kaynadık.
Şu saydıklarınıza inanıyor olsam zaten ben ''ASLA'' oy vermem ki!!...
ay yanlış kelime kullandım, özür dilerim.Evet bir arkadaşım yicaret meslek lisesinde okuyordu sizin yüzünüzden bizim de başımız yanmıştı ne üzülmüştüm
Okudum okudum.. Ham meyve boğazda kaliyormus, okudumcevabı arkadaş vermiş canımm..
Yok cnm yanlış anlamadım :)ay yanlış kelime kullandım, özür dilerim.
herkesi etkiledi.
yoksa sizin yüzünüzden gibi bişi demek istemedim aslaaaaa..
şu anda bu konuda dini kullananlar değil konumuz ve evet kullanıyorlar biz burada ATATÜRKün sözlerini, ve getirdiği yenilikleri ..kendi nefislerine ve isteklerine göre kullanıp okumak isteyen kızlarımızın başörtüsü yüzünden okuyamamalarıdır.. ve o kaybedilen zamanlardırr.yobazlık başka dinini yaşamak isteyen başkadırrr..
levent üzümcü olayında bir dur canımm.. hakarette aşırıya kaçanlar bunlar orhan aydın ve ali tezel alenen hakaret ediyorlar ve mahkeme yolları gözüktü onlaraaa..Gezici tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da çirkin ifadelerle kampanyaya dahil oldu. Kadın haklarına sahip çıkmakla övünen Feminist gruplar da sessiz kalarak gerçek yüzlerini bir kez daha göstermiş oldu.Öyle yani sare daha dün levent üzümcü nün şehir tiyatrolarından ihraç ediliş haberini ixledim.adam kimsenin canına malına namusuna kastetmemiş sırf düşüncesinden dolayı.yani o zaman mağdur edilen bizdik.şimdi de tabiri caizse karşı taraf.halkımızın bir kısmı hep mağdur oluyor.açıkcası rte ilk piyasaya çıktığında çok umuyluydum başıörtülü başıaçık herkesi kucaklayacak sağcı solcu herkes birbirini hor görmeden yaşayacak ama nerdeeee yine aynı
Butun fabrikalarimiz satildi, tekel uc kurusa satildi, alanlar 20 misline sattilar, aradaki kazik bize atilan kaziktir. Hatayin yarisi satildi. bunlari hic mi duymadin. Israil aliyor topraklarimizi,Şu saydıklarınıza inanıyor olsam zaten ben ''ASLA'' oy vermem ki!!...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?