• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yarbay Mehmet Alkan haklı öyle mi?!..

ya dimi ehli keyf.
ben türbanlı değilim, istememki biri sırf bundan mağdur olsun. o yada bu şekilde artık yasak değil. daha ne istiyoruz ki?
ona bakarsan bem imamhatipli de değilim, ama yaşadığım ilçede 1 tane anadolu lisesi vardı kazanamadım. düz liseye serseriler gidiyor diye gidemedim. ticaret mesleğe gittim. hayatımın hatasını yaptım. kıytırık bi bölüm okuyabildim o da 2 yıllık. şimdi bakarsan bende mağdurum, benimde geleceğim etkilendi napim şimdi. kime lanet okuyayım
onuda meslek lıselerıne ek puan vermeme ısını cıkaran ıktıdara okuyabılırsınız..
sonradan ımamhatıplerın onu acılsın dıye RTE kaldırdı ama ıyı oldu bence. eml yada tıcaret okulalrının fakultede puan kaybınada karsıyım. en azından ımamhatıplılerın hayrına meslek lıselerı nemalandı!

11924948_1666569396900322_384556396911318310_n.jpg

Şu saydıklarınıza inanıyor olsam zaten ben ''ASLA'' oy vermem ki!!...
Cumhuriyet tarihinden beri satılan topraklarımızın en çok hangi hükumetler tarafından yapıldığını bir öğren gel ondan sonra konuşalım olur mu?!..
Ben Erdoganın Çaldığına inanmış olsam zaten 1 dakika bile arkasında durup destek vermem ki...
Çalan Adam hizmet yapar mı?!..
gemilleri nasıl almış peki...

ya dimi ehli keyf.
ben türbanlı değilim, istememki biri sırf bundan mağdur olsun. o yada bu şekilde artık yasak değil. daha ne istiyoruz ki?
ona bakarsan bem imamhatipli de değilim, ama yaşadığım ilçede 1 tane anadolu lisesi vardı kazanamadım. düz liseye serseriler gidiyor diye gidemedim. ticaret mesleğe gittim. hayatımın hatasını yaptım. kıytırık bi bölüm okuyabildim o da 2 yıllık. şimdi bakarsan bende mağdurum, benimde geleceğim etkilendi napim şimdi. kime lanet okuyayım
Öyle yani sare daha dün levent üzümcü nün şehir tiyatrolarından ihraç ediliş haberini ixledim.adam kimsenin canına malına namusuna kastetmemiş sırf düşüncesinden dolayı.yani o zaman mağdur edilen bizdik.şimdi de tabiri caizse karşı taraf.halkımızın bir kısmı hep mağdur oluyor.açıkcası rte ilk piyasaya çıktığında çok umuyluydum başıörtülü başıaçık herkesi kucaklayacak sağcı solcu herkes birbirini hor görmeden yaşayacak ama nerdeeee yine aynı

Bilal Erdoğan'ın 190 milyon liralık gemi filosuna 4'üncüsü de eklendi
ş
BMZ Group, Haziran 2014’ten bugüne 72 milyon dolarlık gemi aldı
page_bilal-erdoganin-190-milyon-liralik-gemi-filosuna-4uncusu-de-eklendi_124597468.jpg

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın oğlu Bilal Erdoğan, kardeşi Mustafa Erdoğan ve eniştesi Ziya İlgen’in ortak olduğu BMZ Group Denizcilik Şirketi, filosunu büyütüyor. Haziran 2014’ten bugüne gemilere 72 milyon dolar (190 milyon TL) harcayan şirket, yeni tanker aldı. 18 milyon dolara mal olduğu belirtilen 4. tankerin, 1 Temmuz 2015’te denize indirileceği ifade ediliyor.

140 metre boyunda, 17 metre genişliğinde ve 7 bin 150 DWT taşıma kapasitesine sahip Erdoğanlar’ın dördüncü tankerinin, 1 Temmuz 2015 tarihinde denize indirilerek filoya katılacağı öğrenildi. BMZ Group Denizcilik ve İnşaat Anonim Şirketi’ne, Türkter Tersanesi’nde inşa edilen armada sınıfı ürün tankerinin ismi ise POET QABIL olarak belirlendi.

Deniz Haber Ajansı’nın ulaştığı bilgilere göre, 7 Nisan 2015’te BMZ Group Denizcilik ve İnşaat AŞ üzerine kayıt edilen Türk bayraklı POET QABIL isimli ürün tankerinin, 1 Temmuz 2015’te denize indirilerek şirket filosuna katılacağı öğrenildi.

Filoya katılan 4. gemi oldu
Erdoğanlar’a ait BMZ Group Denizcilik ve İnşaat AŞ’ye inşa edilen MECID ASLANOV isimli gemi, 18 Haziran 2014 tarihinde Türkter Tersanesi’nde, BEGIM ASLANOVA isimli gemi ise 14 Kasım 2014 tarihinde Yardımcı Tersanesi’nde inşa edilerek denize indirilmiş ve Palmali Denizcilik Şirketi’ne 10 yıllığına kiralanmıştı. Diğer taraftan 2014 yılında Palmali Denizcilik tarafından Beşiktaş Tersanesi’nde inşa edilen 7 bin 100 DWT kimyasal ürün taşıma kapasitesine sahip SHOVKET ALEKPEROVA isimli nehir tankeri de, iki ay önce BMZ Group Denizcilik ve İnşaat AŞ’ye 18 milyon dolara satılmıştı. Beşiktaş Tersanesi’nde inşa edilen 7 bin 100 DWT kimyasal ürün taşıma kapasitesine sahip SHOVKET ALEKPEROVA isimli nehir tankeri de, iki ay önce BMZ Group Denizcilik ve İnşaat AŞ’ye 18 milyon dolara satılmıştı. Denizcilik ve İnşaat AŞ’ye 18 milyon dolara satılmıştı.

onuda meslek lıselerıne ek puan vermeme ısını cıkaran ıktıdara okuyabılırsınız..
sonradan ımamhatıplerın onu acılsın dıye RTE kaldırdı ama ıyı oldu bence. eml yada tıcaret okulalrının fakultede puan kaybınada karsıyım. en azından ımamhatıplılerın hayrına meslek lıselerı nemalandı!
28 şubat 97 de imamhatiplilerin önünü kesmek için, bizde arada kaynadık.

eee peki canım erbakan neden bu cümleleri sarfetti o zaman madem sorun yoktuu..ne oluyorduki o zamanlar bu cümleleri kul lanmışş.. bak sen nedin erdoğan başa gelince neden o kadar sene bekledi.. baş örtüsü yasağnı kaldırmak için erbakan birden kurdu o cümleleri ve adamı bırakmadılar baştaa..
Bu noktada haklısın kesinlikle.Ama şu an görüyoruz kakao istediği birşey olursa yasa masa bişey dinlemeden ezip geçiyot

Cumhuriyet tarihinden beri satılan topraklarımızın en çok hangi hükumetler tarafından yapıldığını bir öğren gel ondan sonra konuşalım olur mu?!..
Ben Erdoganın Çaldığına inanmış olsam zaten 1 dakika bile arkasında durup destek vermem ki...
adam 14 milyar maasla calisirken ilk 5 senede ogluna trilyonluk 6 gemi, karisina hastane zincirleri, Catalcada Urlada daha bilmem nerelerde duzinelerle milyon dolarlik villalar aldi, sadece turkiyede degil amerikada bile...O kadar kolay aliniyorsa hadi git sen de al.. 14 milyar kazanmiyor da 2 milyar kazaniyorsan yedide birini al, 6 gemicik alma ogluna bir tane al da gorelim.. Bana masala anlatma.. Inanmiyormus.. goz var nizam var, adam malini mi sakladi?

adam 14 milyar maasla calisirken ilk 5 senede ogluna trilyonluk 6 gemi, karisina hastane zincirleri, Catalcada Urlada daha bilmem nerelerde duzinelerle milyon dolarlik villalar aldi, sadece turkiyede degil amerikada bile...O kadar kolay aliniyorsa hadi git sen de al.. 14 milyar kazanmiyor da 2 milyar kazaniyorsan yedide birini al, 6 gemicik alma ogluna bir tane al da gorelim.. Bana masala anlatma.. Inanmiyormus.. goz var nizam var, adam malini mi sakladi?
yanii.

siz Atatürkten nefret edemezsiniz çünkü tanımıyorsunuz...sizinki olsa olsa ordan burdan duyduklarınızla geliştirdiğiniz dogmatik bir takıntı...siz büstten nefret edebilirsiniz ancak çünkü dayak yemenize sebep olan büst...

okumak konusunda haklısınız tabi cumhuriyetten önce okuma yazma bilen oranı%2 lik halkın çoğu kadındı zaten özgürce okuyabiliyorlardı....laik cumhuriyetle yönetilmeyen diğer ülkelerde olduğu gibi...kadınlar özgürce okullara gidip çalışabiliyorlar...ah cumhuriyet ah atatürk hep sen aldın bu hakları elimizden....

yine yeniden yüzlerce kez olduğu gibi belirteyim başörtüsü yasağı bu ülkeye resmi olarak 1980 de gelmiştir yani atatürkün ölümünden tam 42 yıl sonra...atatürk erdoğan gibi zeki adam vesselam tepki çekmemek için ölmeyi beklemiş şartlar olgunlaşınca ölümünden 42 yıl sonra başörtüsü yasağını getirip kadınların özgürlüğünü kısıtlamış....

neyse anlayan anladı söylemek istediklerimi birileri azıcık düşündüyse ne mutlu bana bu çirkin başlık altında daha fazla konuşmak istemiyorum ve başlıktaki soruya gelince evet öyle Yarbay Mehmet Alkan söylediği her cümlede sonuna kadar haklı.

günlerdir biri "duple yol" dese de içimdekileri döksem diyordum

Hala hizmet diyorsun..

Yapımı bitmeyen duble yol var... Yol var... Yol var.

şu anda bu konuda dini kullananlar değil konumuz ve evet kullanıyorlar biz burada ATATÜRKün sözlerini, ve getirdiği yenilikleri ..kendi nefislerine ve isteklerine göre kullanıp okumak isteyen kızlarımızın başörtüsü yüzünden okuyamamalarıdır.. ve o kaybedilen zamanlardırr.yobazlık başka dinini yaşamak isteyen başkadırrr..

Kusura bakma ama sen konu başlığını okumamışsın canım kakaocum.
Yarbay Mehmet Alkan ın Linç edilişini Konuşuyoruz konuda.
Sonra biri çıkıyor, Atatürk'ü sevmiyorum çünkü başörtü diyor. Büst diyor çocukluk travması diyor.
Ona tam tarihte bunun olmadığını anlatırken sen çıkagelip benim birşey bilmediğimi söylüyorsun. :)
Sonra çok enteresan ki, ben yakın tarih hakkında bilgi verince konu o değil diyorsun :)
Bir de komik olan ne biliyor musun kakaocum, mesajın birinde Erdoğan'ın Atatürk'ün kullanılmasına engel olduğunu yazman.
Sahi 2 ayyaş derken hangi hakkını savunuyordu Atatürk'ün Sayın Erdoğan?

Öyle yani sare daha dün levent üzümcü nün şehir tiyatrolarından ihraç ediliş haberini ixledim.adam kimsenin canına malına namusuna kastetmemiş sırf düşüncesinden dolayı.yani o zaman mağdur edilen bizdik.şimdi de tabiri caizse karşı taraf.halkımızın bir kısmı hep mağdur oluyor.açıkcası rte ilk piyasaya çıktığında çok umuyluydum başıörtülü başıaçık herkesi kucaklayacak sağcı solcu herkes birbirini hor görmeden yaşayacak ama nerdeeee yine aynı
levent üzümcü olayında bir dur canımm.. hakarette aşırıya kaçanlar bunlar orhan aydın ve ali tezel alenen hakaret ediyorlar ve mahkeme yolları gözüktü onlaraaa..Gezici tiyatro sanatçısı Orhan Aydın da çirkin ifadelerle kampanyaya dahil oldu. Kadın haklarına sahip çıkmakla övünen Feminist gruplar da sessiz kalarak gerçek yüzlerini bir kez daha göstermiş oldu.

Butun fabrikalarimiz satildi, tekel uc kurusa satildi, alanlar 20 misline sattilar, aradaki kazik bize atilan kaziktir. Hatayin yarisi satildi. bunlari hic mi duymadin. Israil aliyor topraklarimizi,
http://www.gazetevatan.com/-hatay-in-yarisindan-fazlasi-satildi---486793-gundem/

BOP projesini de mi duymadin? Tevrattaki vadedilmis topraklari da mi? sence bu adama neden Yahudiler daha basbakan bile olmadan "Yahudilige ustun hizmet madalyasi" verdiler? Laf olsun diye mi? Neden diger basbakanlarimiza, cumhurbaskanlarimiza da vermediler oyleyse?
Sen bir basortusu icin butun bunlarin olmasini destekleyen birisin ne yazik ki..:KK12:

Back