Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
tabaklar çok güzel görünüyor çok renkli olacak bu yarışma ben hobi olarak katılıyorum artık oy takibini bıraktım son yarışmada tarifler gelmeye başlasın belki yine duramam katılırım ben de

katılırım diyodum hatta bu sabah kuymak yaptım ...amaaaaaaaaa bu yaratıcı sunumlar da ne yarebbim... zaten yaratmışlar hepsini bize ne kaldı kiiiiiiiii

Hayırlı olsun yeni kategori kahvaltı benim için en önemli öğün katılacak arkadaşlara başarılar dilerim takipteyim

katılırım diyodum hatta bu sabah kuymak yaptım ...amaaaaaaaaa bu yaratıcı sunumlar da ne yarebbim... zaten yaratmışlar hepsini bize ne kaldı kiiiiiiiii

Siz resimlere takılmayın sizin en güzel kahvaltı sofranız nasıl oluyorsa onu bizimle paylaşın
Hayırlı olsun yeni kategori kahvaltı benim için en önemli öğün katılacak arkadaşlara başarılar dilerim takipteyim
Çok teşekkür ederizSiz de katılmayı düşünmez misiniz?

Hazırlık aşamasını tüm detaylarıyla resimlemek ten tırsıyorum açıkçası ilerde mutlaka katılacağım şimdilik takipteyim

Bugün misafirlerine mükellef bir kahvaltı masası hazırlayan ben, yarışmaya katılmayı düşünemeyen ben ve masayı toplarken yarışma vardı keşke foto çekseydim diyen ben....Ben bu beni kınıyorum

Ben de kınıyorum
Canım hayırlısı olsun misafir olunca fotoğraf çekmek zor oluyor hatta hiç akla bile gelmiyor
Tekrarı olursa bekleriz

Ben de kınıyorum
Canım hayırlısı olsun misafir olunca fotoğraf çekmek zor oluyor hatta hiç akla bile gelmiyor
Tekrarı olursa bekleriz

Aynen öyle oldu bir koşturma haliyle geçti.
Napalım artık canım sağolsun
Tekrarı olursa bu kez unutmam canım...

Selam mutfak güzelleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…