Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
Yok canım şimdi dinleniyor Ama kaç gündür akşama kadar yapmaya çalışıyorum.Tatil sonrası okul açılmadan bitirmem gerekiyor
Aa evet dimi okul açılmadan biterse baya rahat olur senin için sonuçta sen atom karınca gibi bi kadınsın

Herkese günaydınnn tabaklarımı hazırladım konumu açıp onaylanırsa sizlere sunacağım umarım beğenirsiniz

Ben dayanamayacağım katılacağım galiba.

Aslında bu kategori tam olarak netleşmedi.Ben şu şekilde anlıyorum bu kategoriyi ve öyle de olmalı.Mesela yumurtanın bir çeşidi mi yapılacak veya değişik bir melemen mi börek mi yapılacak.O tarif edilip,resimlenip kahvaltı sofrasında sunulacak.Kahvaltı çeşitleri de değişik bir sunumla olacak.Yoksa sadece sunuma yoğunlaşmak bu kategoriye haksızlık olur.Çünkü ben değişik kahvaltı tarifleri de görmek istiyorum.Benim için kahvaltı peynir zeytin değildir.Çok güzel mükemmel bir öğündür.

Teşekkür ederim konumu oluşturdum umarım beğenirsiniz

Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Ben dayanamayacağım katılacağım galiba.
Sahi mi
Canım ben şöyle düşünüyorum.Kahvaltı sofrası klasik hazırlanabilir.Onun dışında farklı süslemeler ve bir tarif börek,poğaça veya bir kahvaltı tarifi

Sahi.

Yapmak için sabırsızlanıyorum. Yarışmanın son günlerine yetişirim.

Evet işte.Bir tarif,sofra ve bir sunum.Tarifini yaptığımız yiyecekle de sunum olmayabilir.Farklı bir sunum da olabilir kahvaltılıklarla.

kızlarr bende katılıcamm bu kahwaltı olayı beni gaza getirdi bizimkileri kahwaltıya çağırdımm sabah masanında fotosunu çektim we onar gittikten sonrada bide şirin tabaklardan deniyim dedim we 2 tabak yaptım ayrıntılı bi şekildede yapılışını çektim 2 tane yetiyormu bugün o kadar yapabildim albüm açıp sonra yine aklıma geldikçe ekleyebilirmiyim 2 si yetermi? yani yarışmada 1 tabaktanmı kazanıcaz genelmi?

Merhaba ellerinize sağlık
Kahvaltı sofrası ve istediğiniz (masada olan)bir sunumun tarifini eklemeniz gerekiyor..
Konuyu bu bölüme açacaksınız..
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?forums/yemekteyiz-soframız-benim-mutfağım.1213/

Ayrıca resimleri ekleyip konuyu açtıktan sonra ekleme yapamıyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…