Ellerine sağlık canımBende çok şükür yemek yedik mutfağı toparlıyordumBugün izinliydim bol bol temizlik yaptım kafam rahat
Kolay gelsin ablacım bu satte zorolmuyo mı yorgun olursunEllerine sağlık canımBen de temizlik yapıyorum
Yok canım şimdi dinleniyorKolay gelsin ablacım bu satte zorolmuyo mı yorgun olursun
Aa evet dimi okul açılmadan biterse baya rahat olur senin için sonuçta sen atom karınca gibi bi kadınsınYok canım şimdi dinleniyorAma kaç gündür akşama kadar yapmaya çalışıyorum.Tatil sonrası okul açılmadan bitirmem gerekiyor
Sağol canımAa evet dimi okul açılmadan biterse baya rahat olur senin için sonuçta sen atom karınca gibi bi kadınsın
Bitanesin senSağol canımHaklısın okul açılınca benim maraton başlıyor Herşeye yetişmem gerekiyor
Sağol canım sende çok tatlısınBitanesin sen
Ellerinize sağlıkHerkese günaydınnn tabaklarımı hazırladım konumu açıp onaylanırsa sizlere sunacağım umarım beğenirsiniz
Teşekkür ederim konumu oluşturdum umarım beğenirsinizEllerinize sağlık
Teşekkür ederim konumu oluşturdum umarım beğenirsiniz
Ben dayanamayacağım katılacağım galiba.
Canım ben şöyle düşünüyorum.Kahvaltı sofrası klasik hazırlanabilir.Onun dışında farklı süslemeler ve bir tarif börek,poğaça veya bir kahvaltı tarifiAslında bu kategori tam olarak netleşmedi.Ben şu şekilde anlıyorum bu kategoriyi ve öyle de olmalı.Mesela yumurtanın bir çeşidi mi yapılacak veya değişik bir melemen mi börek mi yapılacak.O tarif edilip,resimlenip kahvaltı sofrasında sunulacak.Kahvaltı çeşitleri de değişik bir sunumla olacak.Yoksa sadece sunuma yoğunlaşmak bu kategoriye haksızlık olur.Çünkü ben değişik kahvaltı tarifleri de görmek istiyorum.Benim için kahvaltı peynir zeytin değildir.Çok güzel mükemmel bir öğündür.
Sahi.Çok güzel olmuş ellerinize sağlık
Sahi mi
Canım ben şöyle düşünüyorum.Kahvaltı sofrası klasik hazırlanabilir.Onun dışında farklı süslemeler ve bir tarif börek,poğaça veya bir kahvaltı tarifi
Sahi.
Yapmak için sabırsızlanıyorum.Yarışmanın son günlerine yetişirim.
Evet işte.Bir tarif,sofra ve bir sunum.Tarifini yaptığımız yiyecekle de sunum olmayabilir.Farklı bir sunum da olabilir kahvaltılıklarla.
Biri aşık olmuşBen dayanamayacağım katılacağım galiba.
kızlarr bende katılıcamm bu kahwaltı olayı beni gaza getirdi bizimkileri kahwaltıya çağırdımm sabah masanında fotosunu çektim we onar gittikten sonrada bide şirin tabaklardan deniyim dedim we 2 tabak yaptım ayrıntılı bi şekildede yapılışını çektim 2 tane yetiyormu bugün o kadar yapabildim albüm açıp sonra yine aklıma geldikçe ekleyebilirmiyim 2 si yetermi? yani yarışmada 1 tabaktanmı kazanıcaz genelmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?