Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
Bizde seni
Canım sitemiz yenilendi ben çok beğeniyorum yenilikler günbe gün artıyor.
Yarışma hakında ne düşünüyorsun
TeşekkürlerEvet site güzel olmuş ama keşke ıphone ıpad uygulaması devam etseydi lütfen duyun sesimi uygulamaları kullanamıyorum :KK63:Onun dışında herşey bomba gibi zaten yarışmada süper bu konuyu çok iyi hatırlıyorum bi gün söylemiştim ben tasarım yapalım diye sonunda olmuş çok eğlenceli olcak ben de katılmayı düşünüyorum

İlreki zamanlarda o da olur canım
Bekliyoruz o zaman :)

geçen yarışmada verilmedi bu durumda seninle yarışmaya gerek yok nasıl olsa sana hediye yok.
Ben bu yarışmaya gönül vermişim.Hediye için girmiyorum.Kendim için yarışıyorum.Buna girip girmeyeceğim belli değil zaten.

Son düzenleme:
Canımsın hoşgeldinEşsiz sunumlarını bekliyoruz
Sitemizi bu hali çok güzel oldu Bu şekilde devam edecek alışmaya çalışalım güzelliklerini görelim

Canımsın hoşgeldinEşsiz sunumlarını bekliyoruz
Sitemizi bu hali çok güzel oldu Bu şekilde devam edecek alışmaya çalışalım güzelliklerini görelim
İnşallah ablacım ben de katılcam bakalım. Site güzel evet alıştım bile emeklerine sağlık yapanların

merhaba ben de katılmayı düşünüyorum en kısa zamanda tabaklarımı hazırlayıp sizlere sunacağım yarışmacı arkadaşlara başarılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…