Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
Merhaba Adra'cım
Nerde bizim kahvaltı
Taze bitti Nevoş.Aklımı çelen bir tarif yok.Tarif olsa da vaktim yok.Masa olayı da biraz zor.Mükemmeliyetçi olunca her detayı düşünüyorsun.O da işimi zora sokuyor.Katılamayacağım galiba.

Taze bitti Nevoş.Aklımı çelen bir tarif yok.Tarif olsa da vaktim yok.Masa olayı da biraz zor.Mükemmeliyetçi olunca her detayı düşünüyorsun.O da işimi zora sokuyor.Katılamayacağım galiba.
Nevreste bu cevabı beğenmedi
Sen bize bir sürpriz yaparsın
Sen katıl bende katılacağım

Nevreste bu cevabı beğenmediEki Görüntüle 1237294
Sen bize bir sürpriz yaparsın
Sen katıl bende katılacağım

Valla Nevoş yarışma sonlanana kadar iki izin günüm var.Akşamları yapamam.Bu haftayı geç.Kaldı bir gün.O gün de ayı mı çıkar kurt mu çıkar bilemem.Masayı niye işin içine soktunuz ki.Sen beni bekleme.Önden önden başla.

Nevoş şu an benim gündemimde akşam ne yesem derdi var.Çok acıktım da.

Masa şart değil sen tarifini hazırla yeter
Annenlere akşam kahvaltı yapmak istediğini söyle
Ben eve yeni geldim temizlik kış hazırlıkları yapıyorum.Birde alışveriş yapmam lazımYoksa katılacağım düşünüyorum

İşte mükemmeliyetçilik dedim ya masa dendiyse masa.Yok başka sipariş verdim akşama.Bizim kış hazırlıkları bitti sayılır.Sen yetişirsin yetişir.

Ben de yemek yapmadım temizlik yapıyorum yeni bitirdim işimiSenin evde yapıyorlardır birşeyler ben ne yapacağım
Ben de yaptım temizlik.Burası da benim evim.Yapıyorlar sağolsunlar .Sen de kahvaltı hazırla.

İşte mükemmeliyetçilik dedim ya masa dendiyse masa.Yok başka sipariş verdim akşama.Bizim kış hazırlıkları bitti sayılır.Sen yetişirsin yetişir.
Biliyorum sadece şansımı denedim
Ben Perşembe geldim eve hem temizlik hem hazırlık yapıyorum
Yetişeceğim inşaallah
Ben de yaptım temizlik.Burası da benim evim.Yapıyorlar sağolsunlar .Sen de kahvaltı hazırla.
Evet burasıda evimiz görevlerimizi yapmamız lazım
Akşam için hiç kahvaltı hazırlamadım çocuklar şoka girerler

Merakla bekliyorum sofranı.

Bu görev de hep bize düşüyor.Evin küçük kızı da değilim ki.
Onları şoka sok kahvaltı hazırlayarak.Bizde de kahvaltı yenmez pek.Akşam kahvaltı hazırlayanlar tembel hanımlar bence.

Nevoş görüşürüz canım.Arkadaşım geldi.

Çok heyecan yapma amaç katılmakHayal kırıklığı olmasın
Beni yalnız mı bırakacaksınız
Aramızda kalsın ama ben de öyle düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…