- 8 Aralık 2011
- 45.274
- 162.660
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
TeşekkürlerBizde seni
Canım sitemiz yenilendi ben çok beğeniyorum yenilikler günbe gün artıyor.
Yarışma hakında ne düşünüyorsun![]()
İlreki zamanlarda o da olur canımTeşekkürlerEvet site güzel olmuş ama keşke ıphone ıpad uygulaması devam etseydi lütfen duyun sesimi uygulamaları kullanamıyorum :KK63:Onun dışında herşey bomba gibi zaten yarışmada süper bu konuyu çok iyi hatırlıyorum bi gün söylemiştim ben tasarım yapalım diye sonunda olmuş çok eğlenceli olcak ben de katılmayı düşünüyorum
![]()
İnşallahİlreki zamanlarda o da olur canım
Bekliyoruz o zaman :)
O niyeymiş.adra niye katılıyo ki kazansa bile ona zırnık yok![]()
O niyeymiş.On kere de kazansam hediye verilmeli.Neden?
Evdekilere sus payı olarak.
![]()
Ben bu yarışmaya gönül vermişim.geçen yarışmada verilmedi bu durumda seninle yarışmaya gerek yok nasıl olsa sana hediye yok.
Merhabaoylama nerde göreömedim?
Belli değil miBen bu yarışmaya gönül vermişim.Hediye için girmiyorum.Kendim için yarışıyorum.
Buna girip girmeyeceğim belli değil zaten.
![]()
Yarışma bağımlılık yapıyor kazansak bile devam ediyoruz.adra niye katılıyo ki kazansa bile ona zırnık yok![]()
heee tamam ozaman ,,ben başka bi topicte okudum da sadece bekliyoruz u okuyunca oy kullanılcak sandım,,herkese başarılar..Merhaba
Henüz oylama başlamadı yarışmacılarımızı bekliyoruz![]()
Canımsın hoşgeldinTeşekkürlerEvet site güzel olmuş ama keşke ıphone ıpad uygulaması devam etseydi lütfen duyun sesimi uygulamaları kullanamıyorum :KK63:Onun dışında herşey bomba gibi zaten yarışmada süper bu konuyu çok iyi hatırlıyorum bi gün söylemiştim ben tasarım yapalım diye sonunda olmuş çok eğlenceli olcak ben de katılmayı düşünüyorum
![]()
Teşekkür ederizheee tamam ozaman ,,ben başka bi topicte okudum da sadece bekliyoruz u okuyunca oy kullanılcak sandım,,herkese başarılar..
İnşallah ablacım ben de katılcam bakalım. Site güzel evet alıştım bile emeklerine sağlık yapanlarınCanımsın hoşgeldinEşsiz sunumlarını bekliyoruz
Sitemizi bu hali çok güzel olduBu şekilde devam edecek alışmaya çalışalım güzelliklerini görelim
![]()
Bekliyoruz canım kolay gelsinmerhaba ben de katılmayı düşünüyorum en kısa zamanda tabaklarımı hazırlayıp sizlere sunacağım yarışmacı arkadaşlara başarılar![]()