Popüler Konu Yaratıcı Tabak Süslemeleri ile Kahvaltı Masaları

En başarılı bulduğunuz tanıtım tercihim

• Pastırmalı ve Yumurtalı Krep

OY: 42 44,2%
  • Eğlenceli Tabaklar

OY: 24 25,3%
  • Kıymalı Sandal Börek ile Civcivli Kahvaltı

OY: 4 4,2%
  • Nevreste'nin Kahvaltı Sofrası

OY: 18 18,9%
  • Neşeli Kahvaltı

OY: 7 7,4%

• Ankete Katılan
    95
Merhaba Adra'cım:KK19:
Nerde bizim kahvaltı:KK45:
Taze bitti Nevoş.:confused:Aklımı çelen bir tarif yok.Tarif olsa da vaktim yok.Masa olayı da biraz zor.Mükemmeliyetçi olunca her detayı düşünüyorsun.O da işimi zora sokuyor.Katılamayacağım galiba.:cool:

Taze bitti Nevoş.:confused:Aklımı çelen bir tarif yok.Tarif olsa da vaktim yok.Masa olayı da biraz zor.Mükemmeliyetçi olunca her detayı düşünüyorsun.O da işimi zora sokuyor.Katılamayacağım galiba.:cool:
Nevreste bu cevabı beğenmedi
pondering-and-thinking-smiley-emoticon.gif

Sen bize bir sürpriz yaparsın:KK8:
Sen katıl bende katılacağım:cool:

Nevreste bu cevabı beğenmediEki Görüntüle 1237294
Sen bize bir sürpriz yaparsın:KK8:
Sen katıl bende katılacağım:cool:
:KK48:
Valla Nevoş yarışma sonlanana kadar iki izin günüm var.Akşamları yapamam.Bu haftayı geç.Kaldı bir gün.O gün de ayı mı çıkar kurt mu çıkar bilemem.:KK53:Masayı niye işin içine soktunuz ki.:KK12:Sen beni bekleme.Önden önden başla.:-)

Nevoş şu an benim gündemimde akşam ne yesem derdi var.Çok acıktım da.:KK70:

:KK48:
Valla Nevoş yarışma sonlanana kadar iki izin günüm var.Akşamları yapamam.Bu haftayı geç.Kaldı bir gün.O gün de ayı mı çıkar kurt mu çıkar bilemem.:KK53:Masayı niye işin içine soktunuz ki.:KK12:Sen beni bekleme.Önden önden başla.:-)
Masa şart değil sen tarifini hazırla yeter:oops:
Annenlere akşam kahvaltı yapmak istediğini söyle:KK70:
Ben eve yeni geldim temizlik kış hazırlıkları yapıyorum.Birde alışveriş yapmam lazım:-)Yoksa katılacağım düşünüyorum:D

Masa şart değil sen tarifini hazırla yeter:oops:
Annenlere akşam kahvaltı yapmak istediğini söyle:KK70:
Ben eve yeni geldim temizlik kış hazırlıkları yapıyorum.Birde alışveriş yapmam lazım:-)Yoksa katılacağım düşünüyorum:D
İşte mükemmeliyetçilik dedim ya masa dendiyse masa.:KK53:Yok başka sipariş verdim akşama.:KK48:Bizim kış hazırlıkları bitti sayılır.Sen yetişirsin yetişir.:KK53:

Ben de yemek yapmadım temizlik yapıyorum yeni bitirdim işimi:KK58:Senin evde yapıyorlardır birşeyler ben ne yapacağım:mad:
Ben de yaptım temizlik.Burası da benim evim.:KK48:Yapıyorlar sağolsunlar .:KK37:Sen de kahvaltı hazırla.:KK53:

İşte mükemmeliyetçilik dedim ya masa dendiyse masa.:KK53:Yok başka sipariş verdim akşama.:KK48:Bizim kış hazırlıkları bitti sayılır.Sen yetişirsin yetişir.:KK53:
Biliyorum sadece şansımı denedim:KK70:
Ben Perşembe geldim eve hem temizlik hem hazırlık yapıyorum:KK19:
Yetişeceğim inşaallah :D
Ben de yaptım temizlik.Burası da benim evim.:KK48:Yapıyorlar sağolsunlar .:KK37:Sen de kahvaltı hazırla.:KK53:
Evet burasıda evimiz görevlerimizi yapmamız lazım:cool:
Akşam için hiç kahvaltı hazırlamadım çocuklar şoka girerler:KK57::KK48:

Biliyorum sadece şansımı denedim:KK70:
Ben Perşembe geldim eve hem temizlik hem hazırlık yapıyorum:KK19:
Yetişeceğim inşaallah :D

Evet burasıda evimiz görevlerimizi yapmamız lazım:cool:
Akşam için hiç kahvaltı hazırlamadım çocuklar şoka girerler:KK57::KK48:
Merakla bekliyorum sofranı.:rolleyes:

Bu görev de hep bize düşüyor.Evin küçük kızı da değilim ki.:-)
Onları şoka sok kahvaltı hazırlayarak.Bizde de kahvaltı yenmez pek.Akşam kahvaltı hazırlayanlar tembel hanımlar bence.:KK53:

Nevoş görüşürüz canım.Arkadaşım geldi.:KK66:

Merakla bekliyorum sofranı.:rolleyes:

Bu görev de hep bize düşüyor.Evin küçük kızı da değilim ki.:-)
Onları şoka sok kahvaltı hazırlayarak.Bizde de kahvaltı yenmez pek.Akşam kahvaltı hazırlayanlar tembel hanımlar bence.:KK53:
Çok heyecan yapma amaç katılmak:oops:Hayal kırıklığı olmasın:KK30:
Beni yalnız mı bırakacaksınız:KK61:
Aramızda kalsın ama ben de öyle düşünüyorum
bayil.gif

Back