benim için yaptıkların, şu gittikçe bozulan dünyada o kadar değerli ki benim için. masalda gibiyim. tarifi yok hissettiklerimin. bir elimden naci bey tuttu diğerinden sen... uzun yazamayacağım canım şimdi, gözlerim doluyor...
aglarsan kiyamam - YouTube
evet hissettiklerinin ,yaşadıklarının tarifi yok.. içinde kopan fırtınayı senden başkası bilemezdi.. Senin yaşadıklarını ben biraz anlayabildiğim gibi benim yaşadıklarımı da sen biraz anlayabilmişsindir. İnsanın ruhundaki en derindeki hüznü ve bu hüzünle baş etmeye çalışırken çektiği acıyı en iyi kendisi bilir ve kendisi anlar.Vücudumuzla ilgili şansız savaşımızda başka bir elden destek,sıcak bir ses,seni az da olsa anlayabilen bir insanın varlığını bilmek,o insan yanında olamasa da desteğini hissedebilmek her şeyi kolayca unutmaya sebep olabiliyor... Hüzünlendirdin beni yaprak,eskilere gittim.. Bana destek olan chococholatte vardı,ameliyat sonrası mesaj çekip,sonra da aramıştı,o kadar mutlu olmuştum ki... İnsanın yalnız olmadığını hissetmesi güzel şey... Chocoma tekrardan teşekkür ediyorum, o en büyük destekçimdi...