• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaprak sarma meselesi

Lisede bizde sahil kenarında piknik yapalım demiştik biri patates kizartmasi biri dolma ivir zivir ordan Bi uyanık bemde tuzu getiririm demişti. Her zaman var böyle olaylar yani aklıma geldi.istemezsen O gun gitme olsun bitsin

Lisede bizde sahil kenarında piknik yapalım demiştik biri patates kizartmasi biri dolma ivir zivir ordan Bi uyanık bemde tuzu getiririm demişti. Her zaman var böyle olaylar yani aklıma geldi.istemezsen O gun gitme olsun bitsin
Aaaa evet bak aklıma geldi. İstemiyorsan gitme gerçekten. Gerekirse sen kötü ol

Cebinizden çıkacak para maksimum 15 tl iken neden bu kadar uzattınız? Sonuçta bir kura çekmişsiniz çerez alan da o 15 tlyi verecek kek yapan da un süt yumurta derken o parayı verecek.

Bimdeki sarmaların çok kötü migrosta mezelerin olduğu yerlerde baya ev yapımı gibi sarmalar var. Gidin alın onlardan koyun önlerine bu kadar uzatmanın alemi ne anlamadım cidden. Kızın tavrı kötü de kötü demişsiniz ama sizin tavrınızın da ondan aşağı kalır yanı yok. Sanki sizi illa ev yapımı olacak saracaksınız diye zorlamamışlar.

Size emrivaki yapan kıza "Ben sarma getiremeyeceğim.Annem çalışıyor,ben de saramam.Hazır alacak kadar da param yok.Ya iptal edin başka bir şey getireyim,ya da sen getir sarmayı.Benim ailem kabul etmedi." de .Yine pürüz çıkarırsa katılma etkinliğe.Hatta birkaç kafa dengi arkadaşınla başka bir yere gidip doya doya eğlenin.

Aman ne gerek var sınıfta böyle şeylere. 10-15 kişi değilsiniz ki. 3-5 kişi bir şeyler yapacak ötekiler yiyecek.
Ben katılmazdım şahsen. Hiç sevmem sarma sarmayı afakanlar basıyor :)
2 saat uğraş 10 dakikada bitsin.. :işsiz:

O kadar çok "sarma" dedin ki , ister istemez gözümün önünde dönüyor . Aç gözlü muyum neyim :))

Niye her cumartesi böyle bir saçmalıkla uğraşıyorsunuz ki ? Dersiniz ,sınavınız ,işiniz ,gücünüz yok mu ? Çok bir araya gelmek istiyorsanız da 3-5 kişi toplanın gidin yiyin için .. sevmediğiniz insanlarla bir arada olmak ve birde karınlarını doyurmak zorunda mısınız ?

++++++++

Okul gezisi piknikti hic gitmedim yemek etkinligine de katilmadim. Nefret ederim. Koloni gibi o ne oyle...herkes gozu donmus gibi yiyor. Kuraya girmiycektiniz en basta eger giriyosan sarma yapmayi da kabul etmis sayildin. Bizim su bahanemiz var olmaz kura isinde...

ne okudum ben şimdi :bicak: canım da sarma çekti ayrıca :süslü: peynircilerde ya da kipada vardı sanırım açık sarmalar. alışverirsin biraz

Kahvaltı dünyası tarzı işletmelerde ev yapımı lezzetli sarmalar oluyor.

Al öyle bir yerden 1 kilo veya ne kadar alacaksan hazır yapılmış sarma doldur bir kaba götür ne uğraşacaksın onunla.

Görende duyanda ilk okul öğrencisi için yapılacak zanneder lisede neyin etkinliği bu saçma değilmi? Kreş öğrencisi değilki onlar.

Ayrıca yapamayacağım bir şeyi kesinlikle kabullenmem ben bunu kabul etmiyorum vaktim yok. Elimden geleni yapar getiririm isteyen yer istemeyen yemez der geçerim. Niye kendime stres yapayım.

Bastan sarma ile patates salatasinin ayni olamayacagini, sarmanin listeden cikarilmasi gerektigini soyleyectiniz.

Dusunememissiniz.

Illa da yapilacaksa hazir al.
Maliyeti bilemem tabi

Lisede biz de birkaç kez yapmıştık herkes imkanı neyse onu getirmişti. Kek kurabiye makarna salatası içecek vs
Sarma nedir ya :KK53:
O kızın canı çekmiş sizi kullanıyor

ya canını ne istiyorsa onu götürün..
sanki kanun mu onların sözü.
çok da takılmayın yani..
eğlenmek için yapılan bir şeyi işkenceye çevirmek neden?

Lisedeyken biz de yapardık ama bizim ki kısır olurdu,birimiz marulu,birimiz maydanoz,domates,salatalık vs alırdık kısır partisi olurdu,öyle sarma dolma yapmazdık.

Annem çalışıyor,bende sarma saramam. Canınız çok sarma istiyorsa sizin anneniz yapsın bizde yiyelim de. Ben sarma yerine kek,börek gibi bişey yapıo getireceğim de olsun bitsin.

Back