• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaprak sarma meselesi

Eğer annem sarma saracaksa o sarmaları hiçbir güç evden dışarı çıkaramaz. Sadece tek bir şekilde çıkabilir. Sarmaları yiyip midemdeki sarmalarla dışarı çıkarsam eğer :KK70:

Böyle günlerde herkes istediğini getirmeli. Beni böyle zor durumda bıraksalar gitmek istemezdim. Bence siz de gitmeyin.

Lisedeyken sınıfça buluşur yemek yemeye bir yerlere giderdik. Siz de öneri olarak bunu sunabilirsiniz bence.

Yapma gerçekten yapma çok istiyorsa kendisi yapsın kimin gözüne girecek bu ısrar neden
orta okulda bir arakadasım vardı sonuçta kendi Doğum gününü kutlamak İçin benden kıymalı börek istemişti şaka gibi

Çok istiyorlarsa sarmayı, ortaklaşa alın. Sınıftaki herkesten para toplayın. Böylece herkes bol bol sarma yer. Sarma yapmayı size vermeleri de hiç adil değil.Zahmetli neticede.
Bu arada sarma istiyorum ben de.:kk77:

Geçenlerde biz de sınıfta böyle bir etkinlik yapalım dedik. Üniversite olduğu için şehir dışından gelenler ve ailesiyle yaşayanlar olarak ikiye ayrıldık. Yurtta kalan kişiler tabak, çatal, içecek vs getirdi evde yaşayanlar ufak tefek bir şeyler yaptı, annesine yaptranlar da ona göre bir şeyler yaptılar. Herkes birbirine anlayış ve hoşgörüyle yaklaştığı için sen şunu yaptın ben bunu yaptım muhabbeti de olmadı. Hatta söz verdiği şeyi yapamayıp başka şey getiren de oldu ama hiç sorun olmadı. Bence siz de kendiniz becerebileceğiniz başka bir şey yapıp sınıfın önünde tekrardan durumu dile getirin. Zaten olan olduktan sonra geri götür bunu sarma getir diyemez.

Ay niye dert ettin bu kadar yapabildigin bişeyi yap götür yada bi pasta baska bişey al dısardan kusura bakmayın de benden böyle..

Az once cok sirin ve dertli bir yaprak sarmasi konusu okudum. Eminim burdaki ablalarin, arkadaslarin tavsiye verecektir. Kizma bana sakin ama bana cok tatli bir yaprak sarmasi derdin var :):KK200: canini da sıkma.

"Biz sarma saramiyoruz zaten bize göre sarma olmazsa olmaz değil illa yemek isteyen varsa kendi yapip sinifa da ikram edebilir, ben falanca getiricem x de bla bla getirecek. Cumartesi görüşürüz." şeklinde sen ya da diğer sarmaci arkadasin mesaj atsin. Illa sarmaya taktiysa kendisi yapsin aç. Itiraz etmesi icin firsat birakmayin aynen böyle ucu kapali mesaj yazin. Bana kalsa hic gitmeyin derdim ama :anne:

Bi yaprak sarması için yarım sayfa yazmışsınız.
Okuyamadım bile. Sarma, sarma, sarma, sarmala, sarmalama ...
Yahu istemiyorsanız etkinlikten çıkın.

Sus kız kım sarcak şimdi :KK47:
Ay canım nasıl çekti anlatamam .
Hamile falan olsaydım vallah yandıydıkk
bimde fln var pek iyi durmuyo dışardn ama tadı güzeldir belki :sus:
keske bizim zamanımızda da olsaydı bu bim fln yaa okul kantinine yatırdıgım paralarla bi ev alırdım. şimdiki nesil şanslı ama kullanmayı bilmiyolar :KK53:

hiç kendı kendını kasma

pastaneye git peynırlı puaçalardan al sınıfa yetecek kadar , git önlerıne koy kusura bakmayın ben size annem çalışıyor ve yapamamz dedim siz anlamazdınız diyeceksin

Sanki kız gıciklığına yapıyor.gibi geldi bana. Bütün alternatif önerilerinizi kabul etmeyip sizin yapmanıza diretmesinden.. Biraz da kendilerine (kendi arkadaş grubuyla) eğlence arıyorlar gibi. Ne derlerse desinler bir daha onların yaraladığı birseye katilmayın en iyisi. Bunu nasıl atlatırsınız bilemem gerçi..

Back