Yaprak sarma meselesi

En mantıklısı
İnsanları alıştırmamak lazım kuzum.
Yemekli bir anım yok ama ben lisedeyken yabancı dil sınavına girdik uluslararası. Bu sınav için bir dosya hazırlanıyordu İngilizce, bir arkadaşımın da o dönem hastalığı vardı benden istedi yazmamı. Saflık, yazdım. Neyse sınav bitti her şey bitti,yaz sonu Türkçe ödevini de yazmalı istedi.
Dedim orada bir duuuuuuuuuuur
O hafta kızın başka bi arkadaşı bana dedi “X’in ödevini yapmamışsın?”
Ben de aynen şunu dedim “Kimsenin ödevini yapmak zorunda değilim.”
Bir daha da kimseyle konuşmadım böyle bir taleple gelemediler...
Kimseyi baştan alıştırma sakın

Canı balık isteyen totosunu suya verir derler çok istiyorsa kendi yapsın yada alsın. Ne uğraşacaksın yapma da almada istediğin bir şey yap götür

Nereden bilebilirdiniz ki iyilik etmiş yazmışsınız.Onun hatası sizin değil.Ama Türkçe ödevini istediğinde yine yazmış olsaydınız suçlu siz olurdunuz.Bir de hesap sormuşlar hem suçlu hem güçlü.

E canim sende ne sandin cerez alanda o kadar para verecek zaten. Hatta bardak canak tabak catal kasik alanda ayni parayi verir. Hani kuradan once acik acik beni bosuna kuraya yazmayin ben kek yapacagim deseydin, net tavrini koysaydin keske.

Önyargı hiç iyi bir şey değil ama senin o arkadaşların da böyle tipler gibi geldiler. Dikkat et.

e sen de yani. zorlamicaksa niye uzatiyosun. sirf sarma olmicak diye diretmenin ne anlami var.Allah Allah
Onlar niye olacak diye diretiyorlar ki ama bu gidişle alınacak gibi.Alırsam da yarısını kendim yerim o arkadaşla.Biraz anlayışlı olsaydı o kız ben kendi içimden gelerek alırdım belki de

E canim sende ne sandin cerez alanda o kadar para verecek zaten. Hatta bardak canak tabak catal kasik alanda ayni parayi verir. Hani kuradan once acik acik beni bosuna kuraya yazmayin ben kek yapacagim deseydin, net tavrini koysaydin keske.
Sarma yapamam çıkarsa dedim kuradan önce öyle olursa hallederiz başka bir şey yazarız dediler yazmadılar

Onlar niye olacak diye diretiyorlar ki ama bu gidişle alınacak gibi.Alırsam da yarısını kendim yerim o arkadaşla.Biraz anlayışlı olsaydı o kız ben kendi içimden gelerek alırdım belki de
tok gozlu ol canm.sana cikmis al. yapacgin bisi de fiyati o kdr tutar zaten. bu kadar konusmak ayip.

Önyargı hiç iyi bir şey değil ama senin o arkadaşların da böyle tipler gibi geldiler. Dikkat et.
Zaten onlarla ne bi muhabbetim olur ne de bir şeyim.Bu sefer aptallık ettim kuraya katıldım öncesinde de sarma gelirse yapamam diye tepkimi de koydum hallederiz başka bir şeyle değiştiririz dedi.Yan çizeceğini düşündüm ama itiraz etsem uzatmaz sandım.Bu kadar açgözlü olduğunu tahmin edemedim.
Bu ilk ve son kuramdı.Artık yüz göz olmam o arkadaşlarımla.

tok gozlu ol canm.sana cikmis al. yapacgin bisi de fiyati o kdr tutar zaten. bu kadar konusmak ayip.
Öyle yapalım madem.Ama sadece bu seferlik bir dahaki sefere kek falan götürürüm hiç o kadar muhatap olmam.İnan 12,50 tlnin derdinde değilim abla.Kızın tavrı beni üzdü ve kalbimi kırdı biraz.

iyi de bi cafede bile otursanız en az 15-20 tl gider ki?

Ayrıca bi etkinlik oluşturmuşsunuz, ortamı bozduğunuza değmez. Kızım gelse bana dese ki; anne bana kurada sarma çıktı diye, ya sarar veririm ya da al kızım der parası ya da sarmayı veririm.

o kadar da kafanızda büyütmeyin.

Bimde de var onu düşündük ama onları da beğenmediler.Ev yemeği satan yerlerden istiyorlar
Yuh! Az yesinlerde kendilerine uşak tutsunlar haspam. Bir de begenmiyor. Yapma sarma falan, evde yapsin once ac gozunu doyursun o kizimiz! En nefret ettigim sey emrivaki. Yazık o cocuguda kurban secmisler bence ona da soyleyin kimse sarma yapmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…