Yaprak sarma meselesi

sarmayı yemesi çok güzelde, yapması o kadar zahmetli ve yorucu ki ben hiç uğraşmıyorum. bunlar bide çalışan insanlardan emrivakiyle zorla sarma istiyolar. sen zaten en baştan söylemissin yapamam diye, o yüzden kendini hiç sıkıntıya sokma hazırıda pahalı. o aç gözlüye ne çıktı kurada. çok sarma seviyosa kendi yapsın. böyle şeyler gönüllü olur, herkes ne yapabiliyosa onu yapar götürür

Böyle gönülsüz işten hayır gelmez.Ya gitmeyin yada ıslak kek yapıverin:) Herkes üstüne atlar tadından size saracak vakit bulamazlar

herkes anasonın karnından aşçı doğmuyor yapa yapa öğrenirsiniz, zaten hazır almak bencede olmaz onların tadı tuzu olmuyor gerçekten , herkes evden birşey yapıp getirecekse mantıklı olan şart koşmadan herkesin canının istediği yada yapabileceği şeyi getirmesi idir bence... sadece tatlı tuzlu paylasılır o kadar.
siz bence başka birşey getirin zaten sarma getiren olacak ki sarma azda yapsan çok kişiye yeter bir sınıf kaç kişi ki bir tencere yapsa çocugun annesı en az 30 kişiye yeter tadımlık..
şimdi ben gelmiyorum derseniz de mızıkçılık olur..

Bence de normali o zaten.O kıtlıktan çıkmışa da ne çıktı kurada bilmiyorum

Canım illaha yaprak sarmak zorunda değilsin.
Lahana sar
Daha ucuz.
Ve daha kolay
Ne uğraşıcam onlar için uygun bulursam sadece bu seferlik alırım olmazsa katılmam ya da kek yapar götürürüm.
Bu arada 1 kilosu (yani yaklaşık 1 tencere) 25 tl.Arkadaşla ortak alırsak 12,50 ödicez kişi başı

Benim fikrim hiç almamak aslında.Kız sürekli canımlı cicimli konuşuyor bana da diğer arkadaşa da.Afedersiniz kıçımızda dolanıyor yiyeceği 1 tane sarma için

Şİmdi benim oğlum kreşte ve ben çalışıyorum.
Ve yönetim de çalıştığımı bildiği halde kağıda sarma yazmış
Ertesi gün oğlum verdiği vakit onun yerine kek yapmıştım tabiki onu yapamam.
Çünkü çalışıyorum .
Canımlı cicimli konuşması sizi neden yıldırıyor mecbr değilsiniz yapmaya.
Kırmamak adına gönlünüz olsun diye hazır alıyorum yiyen yer yemiyen kendi bilir diyip kararlı bir duruş göstermelisin.

sarma sana cikmasaydi sorun yoktu galiba? o zaman kuradan once tepkini werecektin canim sana ciktiktan sonra degil. haksiz buldum seni.
Kuradan önce zaten söyledim bana sarma çıkarsa yapamam beceremiyorum annem de çalışıyor diye.Hallederiz dediler ona güvenerek çektim kurayı.Hallederiz diyip halletmeyen onlar yan çizen onlar.

Kuradan önce zaten söyledim bana sarma çıkarsa yapamam beceremiyorum annem de çalışıyor diye.Hallederiz dediler ona güvenerek çektim kurayı.Hallederiz diyip halletmeyen onlar yan çizen onlar.
ben solemistim deme hakkin olsun die soledin heralde. yok oyle bisi. o kuraya ya girmicektin o sartta ya da girince sana da sarma cikma ihtimalini dusuncektin.

Ama işte siz üniversiteli olduğunuz için ergenlik vs her şey bitmiş.
Konu sahibi çözüm kolay, YAPMA. Başka bir şey getir itiraz etmelerine de izin verme.

Öyle de olabilir.Hazır alırsak da bu sadece bir seferliğine olur.Onun da yarısını ben yerim zaten arkadaşla onlar birer tane yesin.

ben solemistim deme hakkin olsun die soledin heralde. yok oyle bisi. o kuraya ya girmicektin o sartta ya da girince sana da sarma cikma ihtimalini dusuncektin.
Düşünerek girdim zaten ben sarma çıkarsa yapamam da dedim.Hallederiz o sorun olmaz sarma çıkarsa başka bir şey yazarız dediler kabul ettim o zaman olur dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…