Yaprak Dökümü - Kanal D

dizi başladı ama ben seyredemiyorumsenağlama
benim uyduyu eşim babasına indirdi onunki bozulmuş öteki uyduda oğluşum maç izliyorsenağlama

tahsin çok güzel konuştu dimi kızlar arada şöyle duygularımıza tercüman olcak sözler sarfedenler oluyo yaa iyi bari fikrette bozardı ohh oldu onada itiraz edemedi dediklerine:1closedeyes:

dizi başladı ama ben seyredemiyorumsenağlama
benim uyduyu eşim babasına indirdi onunki bozulmuş öteki uyduda oğluşum maç izliyorsenağlama

canım üzülme internetten izlersin sende yarın şimdilik önemli bir gelişme olmadı ferhunde mithatı tersledi leylanın da midesi ağrıyo hastaneye gidecekler

ewet tahsin objectif ve yerinde konustu..sinsi fikret ne anlasin ama:1closedeyes: kendide sorunlardan dolayi evden kacti kocasi oguz gibi degil ya ondn atip tutuyor sinir:1closedeyes: ferhunde de sirf ayak leventin bakisindan gelecegini fark etti yanina ki daha oncede levent tuncer telefon konusmalarini duymustu bence bu yuzden sert cikti bu kadar:jeyyar: nejlayada iyi oluyor maymun gozunu acti:jeyyar: leyla hamile mi acaba merak ettim şakkıdı

canım üzülme internetten izlersin sende yarın şimdilik önemli bir gelişme olmadı ferhunde mithatı tersledi leylanın da midesi ağrıyo hastaneye gidecekler

sağol canım artıkın sizlerden dinleyim bakem gelişmeleri
arada gelirim
ben biraz dolaşayım fenerle bjk bugünümü buldu ya maç için yada k.pederin uyduzu bozulmanın offffffffffffff
fener 2 gol yedi bjk'lilerden:roflol:

kızlar levent ne imzalattı maça bakıyodum son lafı iyi koydu ama ohhhh

ben avrupa kanalindan izliyorum diziyi gec takip ediyorumsenağlama ferhunde leventle dans ediyorşakkıdı

arkadaşlar herkese merhaba ne güzel bi konu tam benlikk :)))) hem izliyorum, hem msnden geyik yapıyorum dizi hakkında, hemde burda sizi bulduum ohh :)))))))))))) :teytey:

oh iyi demiş aferin levente tam oturtmuş lafı başka neler oluyor
necla ne yapıyor leyla ne yapmakta oğuz bebeğini görebileçekmi
bizim aile ne durumda eve geçtilermi

kim kimle eve geldiler kızlar acık acık anlatın da ben izleyemiyom

canım levent ferhundeyi eve götürmeyi teklif etti bizim salakta hemen atladı eve geldiler içki koydu zıkkım içicilerneyse efem ferhunde özledin beni falan gibilerinde derken levent cebinden bi kağıt çıkardı işle alakalıymış sende bunu imzalamalısın dedi tabi leventin sırf bu sebeple evine gelmiş olmasına vede ben arkamda bıraktıklarımı çok çabuk unuturum demesine acayip bozuldu şekerim ayrıca leyla hamile değil safra kesesinde taş varmışş benden bu kadar diziye konsantre olmam lazım-tatlicadiarzu-

oh iyi demiş aferin levente tam oturtmuş lafı başka neler oluyor
necla ne yapıyor leyla ne yapmakta oğuz bebeğini görebileçekmi
bizim aile ne durumda eve geçtilermi

leyla safra kesesinden ameliyat oluyor
cemle neclanın araları kötü
annesi aradı neclayı bişey konuşucam dedi, merak ettim söylemedi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…