Yaprak Dökümü - Kanal D

ha yaa mitat görüyo ferhundeyle-şevketin resimlerini..
leyla delüsü hastaneye yatıyo gene nolduysa...
fikretin kocası para meselelerine karışıp şevket hakkı olan parayı almadımı zaten diyo..
bakalım neler olacak..
sahi bu hafta neclaları niye azıcık gösterdiler anlamadım????

Cem neclaya çok soğuk davranmaya başladı çok havalanmıştı zaten gıcık iyi oldu,ya ben bu yeni şevkete hala ısınamadım çok kötü bi oyuncu diziyi bozuyo bence,bu arada mithat gördü valla resimleri haftaya ne olucak çok merak ettim şimdiden

ya necla cem e ne dedi de okulu bitir evciliği sonra oynarsın dedi?tam onu söölerken bebiş bağırdı duyamadım..

ya necla cem e ne dedi de okulu bitir evciliği sonra oynarsın dedi?tam onu söölerken bebiş bağırdı duyamadım..

Canım necla ceme iyi davranmaya çalıştı falan dışarı çıkalım dedi annenleride arayalım boğazda yemek yiyelim dedi sonra yok ben eve çağırayım kendim bişeyler hazırlayayım bahçede yiyelim falan dedi cemde benim işim var evde çalışıcam sende bian önce çalış derslerine okulunu bitir sonra oynarsın bu evcilik oyunlarını dedi-tatlicadiarzu-böyle işte canım

Levent Tuncer çıktı piyasaya,bakalım ne olacak ?
Yanlız Necla'yla Cem neden çok az göründü bu bölümde bende anlayamadım.

cem soguk davranmaya basladi ..nejlada bunu istiyordu zaten..hem efendi,dürüst ve yakisikli koca bulmus hala kendini bisi saniyo havalara giriyordu onca ceme yasatiklarina ragmen...´cem cok iyi niyetli ve nejlaya haddinden fazla iyi davraniyor.....nejlayida zaten bir es olarak cok soguk ve donuk buluyorum..yapmacik davranislar falan..robot gibi..

Eşimde Levent Tunceri görünce, ''Aaa bu adamda bütün dizilerde oynuyo'' dedi.
Doğru valla, salı dudaktan kalbede çıktı, çarşamba yaprak dökümünde. ınşallah bu akşam parmaklıklar ardındada çıkamaz.:roflol:

Levent im gelmiş :asigim: Ferhundeyle çok kıskanıyorum Onu

levent bence 1 bölümlük geldi 2 dizide de oynaması zor olur akıl karıştırma olacak.. kızın duvağı çok havalıydı ben çok beğendim

Yeni Şevket konusunda katılıyorum çocuğun konuşmaları da bir tuhaf aşırı kibar(adam erkan derken nerdeyse arkan diyor kaydirigubbakcemile3 ) ve rol yapamıyor. Caner Kurtaran çok iyiydi yazık oldu...

kizlar cem necladan sogudumu ask bitti galiba .........birde Levent cok yakisikli adam ya hani kapidan girdi adi lazim olmayan uyuzu suzdu ya tepeden tirnaga yuh be dedim bu adam ozel yapim kullarda ozenilmis yaratilirken yakisiklilik verilmis uzerinede karizmadan cila atilmis

gülşen bu oğlanı nerde buldu nezaman evlenme kararı adı dizi 26 bölüm uzamış gelce sezonda var

fragmani gördüm
neler olacak ya leyla hastalaniyor, ferhunde sevketle birseyler var leventle birseyler var, mithat bey ferdundeyle sevketin dügün fotosunu görüyordelikafadulden

duvagi bende begenmedim..bolumu uzatmak icin mi yoksa ferhunde gulsene zarar verecegi icin mi o bolumler gosteriliyor?

Dizi uzasın ama ağzımızın tadı bozulmasın..kaydirigubbakcemile3
.(gerçi bozuldu bozulacağı kadar ama bu bölüm fena değildi)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…