Yaprak Dökümü - Kanal D

Ay dizinin uzadığını dün duydum ve sinir oldum çok tadı kaçtı bitecek diye bekliyordum şu dizileride tadında bırakmazlar illa şeyini çıkartacaklar keşke bitseydi

coktan beri bakmiyorum bu diziye gercekten cok sacmaladilar
uzadikca uzadi dallandi budaklandi bu ne yavvv
biseyide tadinda biraksinlar

avrupa yakasi bile bitiyor bunlar isin suyunu cikariyor...binbir gece guzel dediler bi ara baktim sacmalikti resmen ama reklamlara bak gorselikten sadece...yaprak dokumude ona donmesin tadinda kalsin:nazar:

ahh ahh neclacım nolucak be gülüm senin halin cem senden soğumaya başladı kimse vazgeçilmez değildir sonuçta

ya leylaya ne demeli sen ne zaman bu kadar kalpsiz oldun leyla..

veee levent geldin yine bakışlarınla yaktın bizi o ne bakışlardı öyle ferhundeye yedi bitirdi resmen gözleriyle..

eğer 1 sezon daha oynıcaklarsa ben başrolde Leventi istiyorum diğerlerinden çok sıkıldım accık gözümüz gönlümüz açılsın kaydirigubbakcemile3

veee levent geldin yine bakışlarınla yaktın bizi o ne bakışlardı öyle ferhundeye yedi bitirdi resmen gözleriyle..

eğer 1 sezon daha oynıcaklarsa ben başrolde Leventi istiyorum diğerlerinden çok sıkıldım accık gözümüz gönlümüz açılsın kaydirigubbakcemile3 [/B][/QUOTE]

bencede geri dönmesi iyi oldu levent beyin diziden çıkmasına üzülmüştüm bende ferhundeyle çok yakışıyorlar

evet leventin yanına yakışan tek kadın ferhunde
ikisi tam bir bomba oluyolar
adam çok karizmatik ferhundede aaz değil sonuçta..

levent yeni sezonda da olcakmış dudaktan kalbe biteceği için tekrar buraya kaydırmışlar

Dün bi gazetenin köşe yazarı benimle aynı duyguları paylaşmış yeni şevkete alışamadım eski şevketi geri getirin yenisinede başka rol bulun demiş diziye adapte olamadı demiş çok haklı bende sevmiyorum adamın ses tonuna bile gıcık oluyorum bi anne diyişi var oyyoooyyyy:KK43:(

Dün bi gazetenin köşe yazarı benimle aynı duyguları paylaşmış yeni şevkete alışamadım eski şevketi geri getirin yenisinede başka rol bulun demiş diziye adapte olamadı demiş çok haklı bende sevmiyorum adamın ses tonuna bile gıcık oluyorum bi anne diyişi var oyyoooyyyy:KK43:(

Bende okudum, aynen katılyorum Mesut Yar'ada sanada, midem bulanıyor adamı gördükçe

X