Yaprak Dökümü - Kanal D

[I]ewet safraymiss dizinin ilerleyen bolumlerini duymak cokta iyi olmuyormus.kaydirigubbakcemile3.bende de simdi eve geldilerr ama ben biliyorum ne olacakkk:jeyyar:

diziyi ben buradan takip ediyorum sayenizde ..sağolun kızlar...canımsınız vallahi......a.s.
süpersinizzz....

İlk başını kaçırdım şekerim :çok üzgünüm:

merhabalaştıktan sonra beni görünce nefretmi hissediyosun gibi bişey dedi canım oda hiç bişey hissetmiyorum desem dedi ama adam evine götüreyim deyince hemen atladı salak dans ederkende senle dans etmekten her zaman zevk almışımdır dedi :jeyyar:umarım bunlardır kaçırdıkların başka hatırlamıyorum:sm_confused:

iyi oldu ya ferhunde bu bölümde bozum bozum bozulduuu cem de nejlaya hiç pas vermiyor nejla dumur oldu

levent tuncel ferhundeyi nasıl mosmor yaptı ama
ferhunde onu özlediğinden vs bahsediyordu
adam susstu sustu en sonunda ben buraya senden imza almaya geldim dedi veeeee
ferhunde morardıı :roflol:
ona haktı bence bu .....

kıslar selamün hello
bensiz nöörüyonuz burda
ferhundeyede biri tekmeyi vurduyoooo ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhh yaglarım eridii valla

anlatam bacı ne oldu neclanın safrakesesindemi ne taş çıktı ameliyat olacak
hastaneye kaldırdılarr ferhunde levent tuncelin yaptığını yediremedi kendine ağlamış sabaha kadar giysisini değişmemiş makyajı akmış
sabah kapı çaldı kim o dedi ferhunde
oda tunceller hldingden geliyorum deyince saf yine sevindi açtı kapıyı
arabası gelin arabasıydı ya gülşen göndermiş adamı arabasını teslim et diye :roflol:

en güzel laf tahsinindi baban adaletsiz davranıyor madem öyle nejlayla da görüşmesin dedi şevket kendi hakkını aldı bi de ayşeninkini de aldı kendi çaresine baksın şevket dedi

kaba adam varya ev sahibi
ferhundeye evlilik teklifi etmişti ya
ferhunde adamı azarladı taciz etme diye
adamda birden duygusallaştı ağlıyo garibim
o kaba adam gitti yerine duygusal ağır bi adam geldi
aşk acısı çekiyo
bi öğrense ferhunde onların gelini ama öğrenecek durun :roflol:
başladı başladı gelirim sonra :)

X