Yaprak Dökümü - Kanal D

Mithat bey Ferhundeye evlenme teklif ediyor kabul edip konağın sahibesi olmasın sakın...

ben nazmiye çok üzüldüm ya.oysa çocuğun hiç bir suçu yoktubenneyaptımki
leylanın oğuza dönmesi çok mantıksızca .oğuz hala neclayı sevio.e bunu leylada bilio.güya mutluluk tablosu göstericekler.ayy ilahi...leyla oğuza döndükten sonra flmi izlememeye karar vermiştim sıktı artık ama sonra bi baktım nazmi gelioooo.nede yakıştırıodum nazmiyle leylayı ya.keşke oğuza dönmeseydide nazmiyle evlenseydi

leyla deli olduğunu her hareketiyle tekrar kanıtlıyo
bıraktı gül gibi doktor nazmiyi
gitti oğuz la yaşıyo
deli yaa

bu levent de dudaktan kalbe ye gitmişti baktım geri geliyor....

arada top gibi paslaşıyorlar heralde leventii ..
ama ferhunde ile gercek hayatta cok yakışıyorlar tip olarak...

kızlar ya ben oguz ve leyla nejlanın partisine baskın yapmaya hazırlanırken bılasıklara girişmiştim izleyemedim cemle nejla eve gidip kavga edene kadar orda ne oldu yazarmısınızz

salak necla poposu yemedi birakirmi o paralari evi cemin ayagina paspas olsun can can konusacagina

ya ben bide partideki nejlanın arkadaşlarına sinir oldum sanki bütün kabahat leyladaymış gibi leylaya trip atıyorlardı halbuki arkadaşları nejla daha rezil olanını yapmıştı ne çabuk unuttular aman nejla melek oldu bir anda

ya ben bide partideki nejlanın arkadaşlarına sinir oldum sanki bütün kabahat leyladaymış gibi leylaya trip atıyorlardı halbuki arkadaşları nejla daha rezil olanını yapmıştı ne çabuk unuttular aman nejla melek oldu bir anda

ben de sinir oldum

iki kardes rezillikte birinciler hangisi daha rezil secilmiyor ikiside sampiyon

Neclanın,kulüpten Cem'le birlikte çıkması gerekiyordu,onlara fırsat verdi boşu boşuna.
Tut kocanın elini,arkadaşlarınıda al ya çıkın ya da başka bir kulübe gidin.
Bulmuş Cem gibi çocuğu,başının üstünde taşıyacağına hala üste çıkmaya çalışıyo.
Yanlız o Leyla'yıda parçalamak istiyorum. Çok üzgünüm çoook
Yazık etti Nazmi'ye.

evet necla o sırada kocasına diklenmicekti orda ben çok hatalı buluyorum kocasıyla beraber çıkıcaklardı o kulüpten sonra eve gelincede sanki cem haksız gibi cemi terkedeceğini söylüyo.sen dua et cem seni kabullendi dört dörtlük yaşıosun daha ne diye cemi terkediceğini söylüyosun.ama babası iyi bozdu neclayı cem sana ne yaptı aldattımı,yalan mı söyledi,ihanetmi etti deyince eee kızda napsın sefillikte yaşayacağına döndü koca evine.oğuz leylayı yine bırakmasa iyi bari.bakalım bu gelecek bölümde heyecanlıneler olucak acaba yaaa dizi mutlu sonla bitsin çok istiyorummm

Evet,Ali Rıza çok güzel konuştu Necla'ya.
Ne yaptı yani geçerli bir sebep göstersin.
Davranışlarına,sözlerine dikkat etse huzursuzlukta olmayacak aralarında.

tamamen katılıyorum bu haftaki bölümde bende alirıza beyin
konuşmalarını çok beğendim hepsini sıraladı ya arka arkaya
ama bütün yaptıklarına rağmen kapımız açık dedi ya bittim .....
böyle babalar çok az ......

ali rıza beyi çok beğeniyorum oysa ne iyi aile ama başlarına gelmedik kalmadı yaa.gerçektede böyle aşananlar varmıdır acaba?

Umarım gerçek hayatta yaşanmıyordur 2 kızkardeşin birbirine olan düşmanlığı ve rezillikleri.
Diğer sorunların üzerine onların ki tuzu karabiberi oluyor artık.

yok sanmıyorum çocuk değil başka bir rahatsızlığı var ay levent yine girdi diziye keşke çıkmasa bidaha daha heyecanlı oluyodu valla bakalım haftaya neler olcak

haftaya mithat,ferhundenin düğün resimlerini görüyor.

oğuza,gidende sonradan annem,babam diye tutturuyor
.

X