Yaprak Dökümü - Kanal D

ay kizlar noldu öyle ya fragmani izledim öbür haftanin
ali riza beyle, hayriye niye kavga ediyor öyle bagiris cagiris
leyla kimle tanisiyor öyle cok tatli birine benziyor ha
ay heycanli bi bölüm olucak gibi :KK70:

soyliyim bacimşakkıdıali riza bey isten cikiyor,hayriye hanimda ben gece gunduz calisiyom da sen is beyenmiyosun havalarini basacak gene...............aaaaanadinmilaelaelaelaelae

hakli ama ozaman
ali riza beyde gururuna yenilip onu sonu begenmiyor
onca borcun arasinda , is buldugunaa sükredecegineeee..

bence ali riza bey isden ayrilmiyor kizlar... annesi sevket yüzünden tantana yapiyor.. geceleri calisiyor ya..tabi yanilmiyorsam

kiz recetem inanki bencede öyle
hayriye cünkü sevketim geceleri caliscak biz burda sicacik oturcazmi öle seyler dedi

ferhundede belasini asli hanimdanmi bulanak ne
öyle görünüyor pek bir havalara girdi ferhunde tuncer falan diye
burnunu üstüne birden cakilir insallah

dün çok güzel bi bölümdü herzmn ki gibi
nu arada bn olaya aslının babsı ne zmn el atacak die beklerken
attı ne olcak göreceğiz
leylayada sevindim oğuz iş buldu farkettrmeden yeni biriyle tanışacak
ii baklaım haftayı heycanla bekliyor olcaz

bence leyla sevketin hapishanedeki arkadasi ile evlenecek ilerde, onun ipucunu vermislerdi

Hayriye hanım sonradan gorme, para hırsı olan Aliriza Bey e hiç yakışmayan bir karekter dün son anda yakaladım yine alirıza bey e bir şeyler yapıyordu sanırsam şevket gece çalışıyor diye yapıyor zavallı adam ne yapsın şevket in tüm borçlarını üstlendi patronun yanında ben parayı haketmek isterim boş boş oturamam deyişine oyle duygulandımki tam bir beyefendi... Ferhundeye gelince kadın ne ballı ya hala evliyken holdıng sahıbınden pırlanta yuzuklu evlenme teklifi alıyor ve ferhundenın gerçek yüzünü Şevket anlattığı halde sanırım Levent tipindeki erkekler boyle cadaloz dominant tiplerden hoşlanıyorlar orda leyla bekar dururken 2 koca eskitmiş koca rağbet goruyor ama sanırım gelecek bolumlerde Leyla da iş bulacak Oğuz dolayısıyle ve işyerinden birine aşık olacak esmer hoş bir çocuk gosterıyordu? Ferhunde evlenecekmı en cok onu merak edıyorum kır saclı bır adam ferhundeye bir şeyler soyluyordu o Aslının babasımıydı anlayamadım ama???

Hayriye hanım sonradan gorme, para hırsı olan Aliriza Bey e hiç yakışmayan bir karekter dün son anda yakaladım yine alirıza bey e bir şeyler yapıyordu sanırsam şevket gece çalışıyor diye yapıyor zavallı adam ne yapsın şevket in tüm borçlarını üstlendi patronun yanında ben parayı haketmek isterim boş boş oturamam deyişine oyle duygulandımki tam bir beyefendi... Ferhundeye gelince kadın ne ballı ya hala evliyken holdıng sahıbınden pırlanta yuzuklu evlenme teklifi alıyor ve ferhundenın gerçek yüzünü Şevket anlattığı halde sanırım Levent tipindeki erkekler boyle cadaloz dominant tiplerden hoşlanıyorlar orda leyla bekar dururken 2 koca eskitmiş koca rağbet goruyor ama sanırım gelecek bolumlerde Leyla da iş bulacak Oğuz dolayısıyle ve işyerinden birine aşık olacak esmer hoş bir çocuk gosterıyordu? Ferhunde evlenecekmı en cok onu merak edıyorum kır saclı bır adam ferhundeye bir şeyler soyluyordu o Aslının babasımıydı anlayamadım ama???

evet cnm o kırsaçlı aslının babası hmde o tüm holdinglerin ortağı
para kaynağı anlıayacğın onun için leventle ferhundenn evlenmesi zor gibi

holding e bi kadin girecek te koca holding mudurunun nisanlisi ile arasini bozacak ustelik te terfi edecek , eski kocasi holding i basacak...gercek hayatta mumkun degil ya sokarlar mi o kadini oraya

gercek hayatta olsaydı levent, ferhundeyi metres gibi kullanir asli ile de evlenirdi

yani gerçekte hayatda tabiki mümkün değil koskoca holding patronu şirketin ortağının kızından ayrılıp kocası hapiste birisyle evlenecek tam tersi Aslı gibi biriyle evlenip Ferhundeyi metres yapar umarım yaptıklarının cezasını bulur ferhunde Gülşende de ikili oyunuyor şimdi yine ferhundeyle doğum günü kutlamalar oysa işyerinde nerdeyse dövecekti etmediği hakaret kalmadı ferhunde onun suratına tükürdü ohh çok şükür yağmur yağıyor diyor...

yani gerçekte hayatda tabiki mümkün değil koskoca holding patronu şirketin ortağının kızından ayrılıp kocası hapiste birisyle evlenecek tam tersi Aslı gibi biriyle evlenip Ferhundeyi metres yapar umarım yaptıklarının cezasını bulur ferhunde Gülşende de ikili oyunuyor şimdi yine ferhundeyle doğum günü kutlamalar oysa işyerinde nerdeyse dövecekti etmediği hakaret kalmadı ferhunde onun suratına tükürdü ohh çok şükür yağmur yağıyor diyor...

hee ben de ona sok oldum, sozde iste gercek dost gulsen...dusman yuzunu gosterdi sonra tekrar eski moda dondu ama ferhunde nin de tek arkadasi o oldugu icin napcak mecburen konusmaya devam, kime anlatcak yoksa seytan planlarini

koca holding te ise aldirdigi arkadasinla ortayerde kavga edeceksin de ikisini de ordan kovmayacaklar....hah!

X