Yaprak Dökümü - Kanal D

ASO cadısına teşekkürlerimi sunuyorumŞeniz ve başka yorumlar bekliyorum hadi kızlar tahminleri görelim kaydirigubbakcemile5

anamm bu film yalan rüzgarını geçti

kim kime dönmüş kim kime kömmüş belli deel

hadi gelin finali tahmin edelim film nasıl biticek kaydirigubbakcemile

kömdü lafına bittim :lepi:

kızz ali rıza netti ki :1shok:
o kaynanada ıyy

nazmiyle leyla birleşcek,nazminn annesi olay çıkarcak ve tabikii cemin annesi ne de neclayı kötülemek için gün dogcak :))
nejla cele devam eder iyi kötüü

ferhunde,o bi tane arkadaşı vardı onun sevgilisini ayartcak en sonda,bu evi satın alan admla oynuyo

ASO cadısına teşekkürlerimi sunuyorumŞeniz ve başka yorumlar bekliyorum hadi kızlar tahminleri görelim kaydirigubbakcemile5
kaydirigubbakcemile5bende rica ediyorum melem:içelim:
nasıl bitti bugün dizi bugün

ben hepsine bakamadım

süper saçma bitti yine..konu başa dönüyo..nazmi varya doktor o leylanın oturduğu eve gitti..kapıda bitti dizi-tatlicadiarzu-

pati valla olucağa bak :roflol:...gün doğucak tabii.haklı kadın..ama oğlu mezevenk o naspsın

leyla nazmiye dönmez kesinlikle.bence bundan sonra oğuzla ayrılmaları çok düşük ihtimal.gerçi bu dizide ne olucağı belli olmuyo ama...

nazmiyi öyle arada değişiklik olsun diye tekrar aldılar diziye 2 bölüm daha gözükür sonra yine gider bi şekilde.

necla da cemle kavga ediyo evi terk ediyo ama salak cem 2 gün sonra gelir kapısına ağlar yine...necla trip atıp durcak...aynı tas aynı hamam devam edicekler bi süre daha...

ali rızalar da o evden de kimbilir ne zaman taşınıcaklar daha...kaç bölümdür bi taşınamadılar.yüzsüzlük had safhada...

ferhundenin de gülşenin sevgilisini alıcağını düşünmüyorum.yamanla yakınlaşıcaklar büyük ihtimal...
mithat bey de zavallım kalıcak ortada...

babam izlerken diyor ki bu kizlarida seven birakamiyor diyor gercekten anlamiyorm öyle iyi bir kizlarda degiler...
birde en cok sasirdigim hayriye sanki o kaymakam karisi degil hic görmemis hayatta birsey valla pes diyorum baska birsey demiyorum...

Neden hersey yıne basa sarıyo... Necla eve donucek tekrar heralde... :mymeka:

ben en cok neclaya sinir oluyorum....fikret affeti annem leylayi dedigi zaman...gercektenmi....diyo birde sanki o leyladan cok daha masum......asil en büyük terbiyesizligi o yapti....ablasinin kocasiyla kacmakla..ve oda affedildi...ne pishkin ve yüzsüz ..kendi yaptiklarini unuttu...ailesi yetmiyormus gibi birde cem affetti....sonucta oguzun leylanin hatasini affedecek birsey yok ortada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…