Yaprak Dökümü - Kanal D

bir an neclanın yerine koydum kendimi, ben lüksler içinde yaşayacam annemler evlerini satacak, yeni ev alamayacak, onun bunun kahrını çekecek. kahrolurum valla.
Allahım korusun, bide üstlüne üstlük hava atıyo manyak necla.

ruhsuz karı ne anlar vicdandan :nazar:

nejla yine oğuz yüzünden mi kavga ediyo yoksa nazmi olayları mı?

:1shok: ne kavgası ya kavga felan etmesinler benneyaptımki
biri fragmanı yazsın ağlicam şindi ingaaaaa senağlama -tatlicadiarzu-

gel seni alnından bir öpeyim....:1hug:

gel bi daha öpecem.:1hug:

ayyy sanki etrafta kız kalmadı ya, sAnki hani çok zengin, varlıklı değillerde çooook iyi kızlar. Ya beş para etmez kızlar ve süpper koca ve koca adayları.
keşke hayat gerçektende böyle olsa.....

a.sa.sa.sa.sa.sa.sa.s

şimdik canlarım şöyle oluyorr :nazar:

necla evi terkediyo NEDEN ??

leylaya bi haller olmuş NEDEN ??

yoksam leyla geri eve dönüp gelecekte necla baştan oğuzamı dönecek

reklamlardan soraa:nazar:

Doğumgünü kutlaması için gittikleri yerde pişti oluyorlar, oğuzla necla ve cemle necla.
Eeee zaten bir sorun var ne kadar üzerini örtmeye kalksalarda, öteleyip dursalarda böyle zaman zaman sorunlar olacak amaaaaaaaaaaaaaaa....
cemle neclanın ayrılacağını sanmam, biri gider öteki otele yerleşir ama 2 günde barışırlar.

şimdik canlarım şöyle oluyorr :nazar:

necla evi terkediyo NEDEN ??

leylaya bi haller olmuş NEDEN ??

yoksam leyla geri eve dönüp gelecekte necla baştan oğuzamı dönecek

reklamlardan soraa:nazar:

reklamlar kısa sürsün meraktayım kızlarrr :))
oğuz o yeni aldığı evi çalştırıcak kızlarla:nazar:
şimdi bak paticim,bu dizide kör buldunu hesabı,kardeşler kimin kocasını canı çekiyosa ona sarıyo,babada ağbide dodoşluk yapıyo ama sözde affediyo büyüklük yapıyo,anne desen tam çanak tutan..hoşuna gidiyo onunda ruunda var çünkü,ağbi zaten karısından sebep boynuzlarıyla geyik gibi geziyo..süper yani:lepi:

oğuz o yeni aldığı evi çalştırıcak kızlarla:nazar:
şimdi bak paticim,bu dizide kör buldunu hesabı,kardeşler kimin kocasını canı çekiyosa ona sarıyo,babada ağbide dodoşluk yapıyo ama sözde affediyo büyüklük yapıyo,anne desen tam çanak tutan..hoşuna gidiyo onunda ruunda var çünkü,ağbi zaten karısından sebep boynuzlarıyla geyik gibi geziyo..süper yani:lepi:

ee değişen bişe yok ozman sırnaşık şey
aynı gidiyo diziii :))

leyla nazmiye geri döncek asoo bence :))
oguz intkam alnca brakcak,bu yine sinir krizleri flan geçrcek
nazmii yannda olcak o zmn kesin :p

ferhunde bunların yanında melek valla:))...evi alan adam varya o sardı ferhundeye,,onla konuşuyo bide yaman beyin yanında başka icrat yok!!ceydayla buluştu o kadar ama şeytanlık yapmadı fazla

daha ne yapcaktı ayol, mahsustan telefonunu masaya bıraktı ceyda telefon numarasını alsın diye
güya kendi vermemeiş oldu :roflol:

anamm bu film yalan rüzgarını geçti :nazar:

kim kime dönmüş kim kime kömmüş belli deel :nazar:

hadi gelin finali tahmin edelim film nasıl biticek kaydirigubbakcemile

anamm bu film yalan rüzgarını geçti :nazar:

kim kime dönmüş kim kime kömmüş belli deel :nazar:

hadi gelin finali tahmin edelim film nasıl biticek kaydirigubbakcemile

kaydirigubbakcemile3
leyla hamile kalıcak ama çocuk nazmiden olucak,oğuz bunu bilmicek böyle intikam alıcak leyla..nejla ünlü bi iş kadını olucak..ferhunde evi alan adamla o evde yaşıcak şefketin yaptığı evler yıkılıcak oda tekrar ceza evine giricek..ali rıza fikretin kaynanasıyla evlenicekcokacimcoook...deminki yorumu değiştirdimşakkıdı

Kizlar benim kiz fazla huysuzdu cogu yeri tam izleyemedim fragma baktim nejla cemden ayriliyo ne olduki neden terketti

X