Yaprak Dökümü - Kanal D

ali rıza bey iyi dayanıyor valla.. ee neyapsın başa gelen çekilir Çok üzgünüm çoook

kıssslar hepicinizi kesecem heee kötükedihüso
akşam kimsecikler yohtu ben çıktıntan sonra gelmişiniz:dilcikar:
fragmandan önce haftaya bişi kalmadı diyordum emme velakin neclayı görünce gözlerim faldaşı gibi oldu :1shok::1shok:
ohhhhhhhhhhhhhhhhh inş cem tekmeyi vurur zati çok kaldıydı ordaklava:

Bu nejlayla leyla ikisi aynı anda gidemedi şu evden. Nejla oğuza gider leyla eve gelir. Leyla oğuza gider nejla eve gelir.

ayyyyyyyy bu dizideki kızlarrr daralttılar artık.. leylası neclasıı cceyda sıı...

bu akıllı nejla hala ne uzatıyorkiii .ne trip yapıyor....
hadi leyla deliii buldu yolunu çizdi...

Nejla artık uslansın okulunu bitirip cocuk yapsın .. çalışsın kocasının yanında....

yaa Cem kaçar mı yaa

Son düzenleme:
küçük kadınlar 1 bu 2 iç karartmakta üstüne yok eğlenceli şeyler izleyin kızlar hayatımız çok güzel gibi bide bunları izleyip içimizi daraltıoruz şakkıdı

Valla yaa bulmus guzel hayatı ıyı kocayı hala konusuyo... :mymeka:
zaten görmemiş gibi bunlar ablalı kardeslı zengınlık gorunce şımariiler anlamadım ben.. :mymeka:

Bu neclada kendini sütten çıkmış ak kaşık zannediyo sanki kendi daha önce bazı haltlar yememiş gibi hepsi tarihe gömüldü kocası herşeyi yedi yuttu yinede evlendi neclayla şimdi oturup leyla hakkında konuşuyo,leyla haklı demiyorum ama neclanın bence bu konuda konuşmaya hakkı yok,hayriyeninde sonuçta evladı insan hangi evladını ayırt edebilirki anne yüreği işte affediverdi birden,gelecek bölümde sanırım cem evden gidiyo iyi bile dayandı neclanın havası sönse iyi olur çünkü baya bi havalanmıştı

yaman ceydadan ayrılınca ben ferhunde yanaşır diyordum ama şaşırdım. dünde numarayı vermeyince ceyda ya dedim seğişecekmi nee?
ama her zaman ki gibi yanılmadı izi tlf masada bırakıp gitti. yamanla yakınlaşırlar büyük ihtimalle ama ben gülşenin sevilisine de yakınlaşacak diye düşündüm ama yapmadı.
necla da şimdi leyla oğuzla barıştı diye kıskandı ondan yapıyor.

küçük kadınlar 1 bu 2 iç karartmakta üstüne yok eğlenceli şeyler izleyin kızlar hayatımız çok güzel gibi bide bunları izleyip içimizi daraltıoruz şakkıdı

Bunları seyredip, halimize şükrediyoruz işte napalım...

Ya bence Oğuz neclayı da, Leylayıda alsın, hep beraber otursunlar.-tatlicadiarzu-
Ne ederlerse etsinler, kendi başlarını yesinler aman.
1 kez rezil olsunlar bari, hiç değilse evdekiler boyna boyna onları düşünüp, üzülmezler.

necla luksu birakip eve donmezdi ama tukurdugunu yalamamak icin evden gitti kocasi pesinden gelecek diye bekliyor kadin sirf taktik baskada bir numarasi yok...leylada parayi,kurku,parisi gorunce havaya girmisti nejlayi gaza getirmisti..nejlada ona kiziyordu ama o da leyladan farksiz parayi gorunce degisiyorlar..iyi bir evlat olsa ailesine hava atacagina onlari simdilik yanlarina alirdi ailesine duskun kiz ayagini iyi cekiyor ama hava civa en azindan leyla suanki kotu sartlarina ragmen doktoru gorunce gevsemedi...necla olsa bohcayi topladigi gibi kacardiD gercektende enerji bitiren bi dizi hic iyi birsey yok kanal d sirf bunalim dizi yayinliyor..binbir gece,ask-i memnu,annem,kavak yelleri,yaprak dokumu vs adamlarda komedi dizisi yok..

Son düzenleme:
Ali Riza Bey amcacim ve hayriye Teyzecim...bir an once koca bi oklava alip, su iki dengesiz kizinizi dovun, bacaklarini kirin yoksam yakinda onlari bulup ben saçlarini baslarini koparicam. bilesiniz !

yaa evdekı kucuk kızın da gelecegı pek parlak olmayacak mıs ama cok sacma olur bence yaa bıtırsınler artık tadında bıraksınlar yanı zaten coook degıstırdıler kıtaba gorebenneyaptımki

onceden nefes almadan izlerdim kacirmadan bolumleriD cok uzun zamandir arada bir bakiyorum baydilar gercekten don don ayni yerdeler...gercekmis gibi tartismak diziden daha keyifliD sizler gerceksiniz nejlacim don evineeee kocan gelmezzzz beklemeee o da belki ceydayla yada leyylayla olur senden intikam alirlarrrrrDD sinsi fikrette cevriyeme kurban olsun soguk ve resmi meret kaydirigubbakcemile:lepi:

asil oklavayi hak eden hayriye hanim!!!cahil cahil konusuyor oyle de davraniyor ne istedigi belli dehil model anne hic degillll klava:

ben de fikreti ve neclayı hiç sevmiyorumm:dilcikar:
alirıza bey i de unutmayayım
olayların hepsi kendi tavrı sonucunda oluştu:1closedeyes:

koca karı kaknem fikrette ne demeli
40 dan sonra kocayı bulunca bihaller oldu gızana
iice uyus oldim ona falaşakkıdı

en basindan uyuzum ben cok icik bu kadar iyi yazilir ve oynanir gicik karakter kizken herseyi ogrenmeye calisir kapi dinler herkesin isine burnunu sokar ona buna laf dokundurur simdide ewet cevriye fena gibi ama degil sadece cahil birde oda fikrete gicik cunku kuralina gore oynuyor efendim efendim diyip duruyor sinsi gicikkkkkk:laelaelaelaelaesırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…