bence ayşe fikretin kocasıyla fingirdeşicek büyüyünce,ali rıza felçli olucak,hayriye kötü yoldan para kazanıp ali rızaya bakıcak,leyla cemi alıcak,nejla sedefle lezbiyen ilişki yaşıycak(alıcak kardeş kocası kalmadı çünkü)fikrette oğuzla olucak ama otuucakları ev cemle nejlanın evi olucakkafamçokkarıştısaçma sapan bişeyler olucak uzadıkça uzıycak abuk subuk gidicek işte-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
olurmu, olur.
ama şevketi merak ettim, ona nolcak acaba.:sm_confused:
bence ayşe fikretin kocasıyla fingirdeşicek büyüyünce,ali rıza felçli olucak,hayriye kötü yoldan para kazanıp ali rızaya bakıcak,leyla cemi alıcak,nejla sedefle lezbiyen ilişki yaşıycak(alıcak kardeş kocası kalmadı çünkü)fikrette oğuzla olucak ama otuucakları ev cemle nejlanın evi olucakkafamçokkarıştısaçma sapan bişeyler olucak uzadıkça uzıycak abuk subuk gidicek işte-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol:
olurmu, olur.
ama şevketi merak ettim, ona nolcak acaba.:sm_confused:
oda tarlabaşında dodoşluk yapıcak:lepi:
bence ayşe fikretin kocasıyla fingirdeşicek büyüyünce,ali rıza felçli olucak,hayriye kötü yoldan para kazanıp ali rızaya bakıcak,leyla cemi alıcak,nejla sedefle lezbiyen ilişki yaşıycak(alıcak kardeş kocası kalmadı çünkü)fikrette oğuzla olucak ama otuucakları ev cemle nejlanın evi olucakkafamçokkarıştısaçma sapan bişeyler olucak uzadıkça uzıycak abuk subuk gidicek işte-tatlicadiarzu-
ne dedi la ne kaçırdım :1shok:aaaaaaaaayyyyyyyyy
cemin annesi lafı nasıl oturttu amma
ooooooohhhhhhhhhh
kaçırdığım şey bumuydukaynanasi necla icin isini sansa birakmiyor ailli kiz dedi nejla hediyeyi saniyorim onceden begenmis onlarda almis..ilk bolumleri izlemedim de:hihoyyyt nejla guzel gorunuyor..ama fazla gormemis
nerde nazar değdi :1shok: ule çok şey kaçırmısım gözümle izledim be :1ninca:ohhhhhhhhhhh içimin yağları eridi valla nejlaya nazar değdi oh oh oh:icecream:
ferhunde yaparpessss bu ferhundeye valla nasılda suya sabuna dokunmadan hallediyo işini:jeyyar:
fikretede sinir oldum bu bölümde nejlanın yaptığını af ettide leylaya nasıl bir tavır almak o öyle amaan ne acayip şeyler bunlar yaaklava:
bana çok batıyoayh bu nejlaayaa rahatlık batıyoo yaa
zalaın teki olmuş :1closedeyes:fikret zaten soğuk nevale ne anlasın o annelikten
sonunda cem anladı..gelecek bolum ayrılacaklar
hihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositosositosositosositosositososito
haftaya çok heyecanlı nejla evi terkediyo neden acabaa kafamçokkarıştı
fikmin pokunu çıkardılarr o onunla o onunla kafamçokkarıştı