Yaprak Dökümü - Kanal D

şu neclaya ne demeli :1closedeyes: ay sinir küpü oldum ya :kızgın:

kızlar görgüsüüüüüüz sonradan görme nejla cadısını boğmak istiyorum

daha önce evi gezmek istermisiniz alda..............evini....................

fikret nejlayla kanka oldu onu affettide leylayımı affetmicek salaklaştı fikodaya

dizi de sinir olmadığım kimse kalmadı :1closedeyes:
neclaya özellikle
sonrada fikret zalağına nasıl afetmişmişmiş :kızgın:
cevriye kaynanaya
allam deli olcam ya :nazar:

Necla,annesine evi gezdirmeye çalışırken ailesini küçük düşürdüğünün farkında değil. :nazar:
Cem'in ailesinin yanında yapmasıda tam görmemişlik. gamyoncuiremsu

ailesi zaten biliyo neclanın tam bi görmemiş olduunu böyle bi gelini oldularına utanıyolar :nazar:

bak nazmiyi unutmuşum oda dellüüü
allahımm bunlar başka kısmı bulamamış
kıs kıtlıgımı var ne

kaynanayı öpmek istiyorum yaw nejlayı morarrtıama o pek bi pişmiş olduğundan bozuntuya vermedi

bu dizinin en delüsüü cem gitti evlendi neclaylan
ne işin var o kıslaaa

gel seni alnından bir öpeyim....:1hug:

bak nazmiyi unutmuşum oda dellüüü
allahımm bunlar başka kısmı bulamamış
kıs kıtlıgımı var ne

gel bi daha öpecem.:1hug:

ayyy sanki etrafta kız kalmadı ya, sAnki hani çok zengin, varlıklı değillerde çooook iyi kızlar. Ya beş para etmez kızlar ve süpper koca ve koca adayları.
keşke hayat gerçektende böyle olsa.....

ne dedi nejlanin kaynanasi yaaaa kacirdim

neclaya dogum günü için bileklik almışlar ama necla önceden begenmiş verirlerken necla işini biliyo gibisinden laf sokuşturdu
tam nededigini hatırlamıyom ama ööle bişidi işte-tatlicadiarzu-

ya içerde izliyolar ama hiç gidesim yok eskisi gibi zevk almıyorum izlerken. Nazmi arıyomuş içerden ses geliyo :KK70: Tadı vardı önceden...

kaynanasi necla icin isini sansa birakmiyor ailli kiz dedi nejla hediyeyi saniyorim onceden begenmis onlarda almis..ilk bolumleri izlemedim de:hihoyyyt nejla guzel gorunuyor..ama fazla gormemis :nazar:

acaba ceyda napcak nazmi nin nosunu....ayyyy birde cok hoş çocuk dimi kıslar eski türk filmi jönleri gibi....

ohhhhhhhhhhh içimin yağları eridi valla nejlaya nazar değdi oh oh oh:icecream::kahve:

pessss bu ferhundeye valla nasılda suya sabuna dokunmadan hallediyo işini:jeyyar:
fikretede sinir oldum bu bölümde nejlanın yaptığını af ettide leylaya nasıl bir tavır almak o öyle amaan ne acayip şeyler bunlar yaa:eek:klava:

amaan nejla barışır cemle yine bişey olmaz o gacıya

X