Yaprak Dökümü - Kanal D

fikret zaten soğuk nevale ne anlasın o annelikten

nazmi haftaya benim ne suçum vardı diyo sizede tanıdık geldimi

nazmi ölür,leyla yine depresyona girer cem yine nejlanın ayaklarına kapanır sanki başkası yokmuş gibi ne bulduysa kurukafadan,ferhunde yamanla haşna fişne olur anne felç olur bu gidişle veee sonişte

sonunda cem anladı..gelecek bolum ayrılacaklar
hihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositosositosositosositosositososito

najlayla oğuz kopamaz birbirlerinden hala aşıklar

bu dizi dallas ı da geçti ya ..herkes birinin eski sevgilisi ,diğerinin eski karısı ya da kocası...bence fazla uzadı fisfisfis

daha devam edermi bu dizi bu sezon biter mi ? cılkı çıktı resmen dön baba dönelim başa dönüyo durmadan

bence ayşe fikretin kocasıyla fingirdeşicek büyüyünce,ali rıza felçli olucak,hayriye kötü yoldan para kazanıp ali rızaya bakıcak,leyla cemi alıcak,nejla sedefle lezbiyen ilişki yaşıycak(alıcak kardeş kocası kalmadı çünkü)fikrette oğuzla olucak ama otuucakları ev cemle nejlanın evi olucakkafamçokkarıştısaçma sapan bişeyler olucak uzadıkça uzıycak abuk subuk gidicek işte-tatlicadiarzu-

bence ayşe fikretin kocasıyla fingirdeşicek büyüyünce,ali rıza felçli olucak,hayriye kötü yoldan para kazanıp ali rızaya bakıcak,leyla cemi alıcak,nejla sedefle lezbiyen ilişki yaşıycak(alıcak kardeş kocası kalmadı çünkü)fikrette oğuzla olucak ama otuucakları ev cemle nejlanın evi olucakkafamçokkarıştısaçma sapan bişeyler olucak uzadıkça uzıycak abuk subuk gidicek işte-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
olurmu, olur.
ama şevketi merak ettim, ona nolcak acaba.:sm_confused:

bence ayşe fikretin kocasıyla fingirdeşicek büyüyünce,ali rıza felçli olucak,hayriye kötü yoldan para kazanıp ali rızaya bakıcak,leyla cemi alıcak,nejla sedefle lezbiyen ilişki yaşıycak(alıcak kardeş kocası kalmadı çünkü)fikrette oğuzla olucak ama otuucakları ev cemle nejlanın evi olucakkafamçokkarıştısaçma sapan bişeyler olucak uzadıkça uzıycak abuk subuk gidicek işte-tatlicadiarzu-
:roflol::roflol:
olurmu, olur.
ama şevketi merak ettim, ona nolcak acaba.:sm_confused:

oda tarlabaşında dodoşluk yapıcak:lepi:

baslangiica geri don herkes donuyo basliyo insanlari aptal yerine koyuyorlar..neyse... fikrete zaten hep giciktimm..bunlar parayi seviyor kimdeyse para onunla iyiler genelde...toplumda da mevcut zaten bunlardan..nejla leyladan utaniyor kendisinin yaptiklari cabuk unuttu enistesiyle kactigini:KK70: sinir sey zaten leyla sustugu icin nejla kendini melek saniyor..herkes bir alem..nejlanin evi omus ne yazar icinde sahtelik.huzur olmadiktan sonra nereye kadar ruhun parayla doyar...

yok canım sizde daha neler bu kadar abartamazlar sanıyorumkafamçokkarıştı

abarttılar abartacakları kadar nasıl finali olcak çok merak ediyorum

aaaaaaaaayyyyyyyyy
cemin annesi lafı nasıl oturttu amma
ooooooohhhhhhhhhh
ne dedi la ne kaçırdım :1shok:
kaynanasi necla icin isini sansa birakmiyor ailli kiz dedi nejla hediyeyi saniyorim onceden begenmis onlarda almis..ilk bolumleri izlemedim de:hihoyyyt nejla guzel gorunuyor..ama fazla gormemis :nazar:
kaçırdığım şey bumuydu :nazar: az bile demiş :1closedeyes:
ohhhhhhhhhhh içimin yağları eridi valla nejlaya nazar değdi oh oh oh:icecream::kahve:
nerde nazar değdi :1shok: ule çok şey kaçırmısım gözümle izledim be :1ninca:
pessss bu ferhundeye valla nasılda suya sabuna dokunmadan hallediyo işini:jeyyar:
fikretede sinir oldum bu bölümde nejlanın yaptığını af ettide leylaya nasıl bir tavır almak o öyle amaan ne acayip şeyler bunlar yaa:eek:klava:
ferhunde yapar :nazar: bu bölüm birini ayartcak sandım olmadı kesin gelecek bölüm ayartır gülşenle evlenmekten vazgecer o yakuşuklu sengözlerimebaksanab
fikrete ne demeli zalak :1closedeyes:

ayh bu nejlaayaa rahatlık batıyoo yaa
bana çok batıyo
sinirden keyif alamadım diziden Çok üzgünüm çoook
fikret zaten soğuk nevale ne anlasın o annelikten
zalaın teki olmuş :1closedeyes:
sonunda cem anladı..gelecek bolum ayrılacaklar
hihoyyythihoyyythihoyyytsositosositosositosositosositosositosositososito

oh inşalla :nazar:

haftaya çok heyecanlı nejla evi terkediyo neden acabaa kafamçokkarıştı

fikmin pokunu çıkardılarr o onunla o onunla kafamçokkarıştı

bir an neclanın yerine koydum kendimi, ben lüksler içinde yaşayacam annemler evlerini satacak, yeni ev alamayacak, onun bunun kahrını çekecek. kahrolurum valla.
Allahım korusun, bide üstlüne üstlük hava atıyo manyak necla.

cok severek izliyordum ,ama kabakkkkkkkkkkkk tadı veriyor artık ya bitsinnnnnnn bir an önce

nejla yine oğuz yüzünden mi kavga ediyo yoksa nazmi olayları mı?

X