Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar benim kiz fazla huysuzdu cogu yeri tam izleyemedim fragma baktim nejla cemden ayriliyo ne olduki neden terketti
anamm bu film yalan rüzgarını geçti
kim kime dönmüş kim kime kömmüş belli deel
hadi gelin finali tahmin edelim film nasıl biticek kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3
leyla hamile kalıcak ama çocuk nazmiden olucak,oğuz bunu bilmicek böyle intikam alıcak leyla..nejla ünlü bi iş kadını olucak..ferhunde evi alan adamla o evde yaşıcak şefketin yaptığı evler yıkılıcak oda tekrar ceza evine giricek..ali rıza fikretin kaynanasıyla evlenicekcokacimcoook...deminki yorumu değiştirdimşakkıdı
kaydirigubbakcemile5bende rica ediyorum melem:içelim:ASO cadısına teşekkürlerimi sunuyorumŞeniz ve başka yorumlar bekliyorum hadi kızlar tahminleri görelim kaydirigubbakcemile5
nasıl bitti bugün dizi bugün
ben hepsine bakamadım
nasıl bitti bugün dizi bugün
ben hepsine bakamadım
süper saçma bitti yine..konu başa dönüyo..nazmi varya doktor o leylanın oturduğu eve gitti..kapıda bitti dizi-tatlicadiarzu-
pati valla olucağa bak :roflol:...gün doğucak tabii.haklı kadın..ama oğlu mezevenk o naspsınnazmiyle leyla birleşcek,nazminn annesi olay çıkarcak ve tabikii cemin annesi ne de neclayı kötülemek için gün dogcak :))
nejla cele devam eder iyi kötüü
ferhunde,o bi tane arkadaşı vardı onun sevgilisini ayartcak en sonda,bu evi satın alan admla oynuyo
pati valla olucağa bak :roflol:...gün doğucak tabii.haklı kadın..ama oğlu mezevenk o naspsın