Yaprak Dökümü - Kanal D

neclaya gıcık oldum. amma kasıldı. leylanın kocasını elinden aldı. hiçbirşey olmamış gibi ceme geri döndü. şimdi kasılıp duruyor. ve ali rıza bey nasıl neclayı affetti hayret.
ve nazmi çok geç kaldı.

leylanın suçu neydi aslında bir yerde haklıydı leyla ama kaçmayacaktı oğuza,oğuz bari evi leylanın üzerine yapsa ya

leyla oguza donebilir ama en azindan adam bosansaydi..o adamada guven olmuyor iyi gorunup gene arkadan kuyu kaziyor..neclaya para oguzu bile unutturdu:)

Fragmanda izledim. Nazmi aradı valla gerçek gibi etkilendim.
Tüh tüh yazık oldu....

leylanın suçu neydi aslında bir yerde haklıydı leyla ama kaçmayacaktı oğuza,oğuz bari evi leylanın üzerine yapsa ya

yapamaz çünkü ev kendi üstüne. devretmesi lazım, devredebilmesi içinde resmi nikahlı eşinin imzası lazım delikafadulden ceydada imzalamayacağına göre sengözlerimebaksanab

ben Necla'ya hastanede annesine kızarken gıcık oldum. leyla oğuza döndü sizde nerdeyse affedeceksiniz öylemi diye kızıyodu ya, sanki Cem buna döndüğünde Cemin ailesi ve cem affetmemişmi oldu neclayı. kendisini nasıl kabul ettiler. onu hiç söylediği yok hanfendinin.
aslında o zaman cemde ordaydı. cem çıkıpta " ben seni nasıl affettiysem, leylada oğuzu affetmiş olamaz mı?" diyecektiki o zaman görecektim Necla hanımın havasını. delikafadulden

cem yalnız hep susuyor,çıtı çıkmıyor ne varsa bu neclada anlamadım ben üzülüyorum aslında leylaya hepimiz kızdık ama sonunda üzüleceğini bildiğimiz için artık geri döndüğünde kimseyi bulamayacağını bildiğimiz için üzüldük,gururunu ayaklar altına aldığı için,ailesini üzdüğü için....ama birde şöyle düşünmek lazım neclanın o havasını gören ne yapamzki

Kızlar Ceyda dediniz de...Ceyda ne kadar çok Erkan SERÇE'ye benziyor farkettiniz mi? Dudak yapıları kaydirigubbakcemile3

bende erkan serce kim diye baktim.az önce googleden prens erkanmis..kaydirigubbakcemile3.....ben onu öyle taniyorum....ama dogru dudaklari benziyo ceydaya

en azindan nazmiye kazik atipta oguza donmedi once boynuz necla sonrada hoca ferhunde yuzunden kizin yuzu gulmedi:roflol: inanci kalmadi o da kendine bu cikisi buldu..:teselli:cok konusan fikrette kendine bakmiyor evden kacti resmen tanimadigi adama gittişakkıdı kocasi iyi cikmasa o ne yapardi kimbilir gicik bi tip..cok sinsiikaydirigubbakcemile5

zaten hikayenin aslında tahsin iyi biri değil diye biliyorum. çocuklarını döven bir tip.
bu yaprak dökümünüde okumak bi nasip olmadı. elimdeki kitabı bitirince onu okuyayım baride şu hikayenin aslını öğrenelim :)))

dallasi izle bence kitap dizeye gore cok masum kaldikaydirigubbakcemile3dallasin turk versiyonukaydirigubbakcemile3

kızlar yorumlarınız süper
hele julieti okurken gülmekten bi yerlerime kramplar girdi:roflol:

gelelim diziye:kahve:

şükür şevket erdi muradına
biz çıkalım kerevetinekaydirigubbakcemile2
gökten 3 elma düşmüş
biri şevkete,biri sedefe,diğeride yazık
yalnız kalan garibim ferhundeye olsunkaydirigubbakcemile3
ama obi işler çeviricek yine
orası kesinkötükedihüso
bu kez kime kancayı takıcak
merakla bekliyorum:smiley-cool:

dizi uzayacakmış ya kızlar
bence serdara, gülşenle evlenip ondan hevesini aldıktan sonra saracak ferhunde:1closedeyes:
şimdi hedefte mithat varsengözlerimebaksanab
istemem pozlarında ama
sırf şevket ve ailesine gıcıklık olsun diye adamla olucak:jeyyar:

garibim leyla kaldı iki arada bi derede
anesiyle barıştı barışmasınada
sonra ne olucak merak ediyorum
bakalım ne filmler dönücek:kahve:

fikret iyiydi hoştu
leyladan sonra manyaklaştıkafamçokkarıştı
garibim tahsinin suçu neyse artık:teselli:

cevriye bu aralar iyilik meleği oldu kızlar farkındamısınız:1shok:
çıkar yakında kokusu onunda:roflol:

leylayla nazmi ne konuşucaklar merak ediyorum yeni bölümdeCADIARZU
e artık herşeye rağmn yinede gel derse nazmi yuh artık diyorum:mymeka:
gerçi dizi uzasın diye onuda yapar bu senaristler

Ben Necla ya çok gicik oldum artik
En igrenç kazigi o yapti, ve kendini bulunmaz bursa kumasi saniyor
O ne havasi ya ?
Utanmaz
Birde annesine kukruyor nasil affedersiniz o leyla yi diye..ne oldu ? kiskandin mi gicik ?
babasi iyi konustu ama, ilk sen attin o kazigi, affettim sanma asla affetmicem seni dedi
ohhhh canima degsin
Cem çok sabirli orda kalkip kes çeneni, seni ilgilendirmez, biz seni nasil affettik deseydi keske
amannnn
ha necla, ha leyla ikisi de ayni benim için
ne var ki leyla dogrulari nazmiye anlatip nazmiyle evlenseydi keske
salak

leyla nazmiye en bastan kendini tanitmadan olaylari anlatsa nazmi suan verdigi tepkiyi verir leylayida yanlis anlayabilirdi leyla hazir olunca ortam ve kendisi anlatcakti tabi ferhundeye ne oluyorsa yuva yikmaz onun meslegi olmus gerci:KK70: fikret hep sinsi geldi yine ayni herkesin hayatina karisir kendine bakmaz o da kocasindan kazik yese o zaman gorurduk onu ama sinsi sansi iste naparsin:KK70:D leyle oguzla olarak hatalarinin bedelini odemek istiyor..neclada firsatlari kacirmiyor..bulmus saf kocayi:KK70: keske bu sezon bitseydi uzattiklari icin izlemek istemiyorum abarttilar artik posasi cikti resmen:)

Leylaya gören aşık göremeyen bulaşık.
Nazmi neden gelsin ki?
birkaç kere gördü.
Nazmi burdan sana sesleniyorum.....
deli o Leyla deli, bulaşma ona....

-tatlicadiarzu--tatlicadiarzu-

ayy ben aada kaçırdımmmmmmmm demek Nazmiii gelicekk....

aman o leylaaa salakkk Onu ancakk OĞUZ paklarrr tencere =kapakk

aaa bence leyla oğuz dan bir de cocuk yapar... o da kız olur anasına çeker :)) eheheuhu

nazminin ortaya böyle bi durumda tekrar ortaya çıkması çok saçma oldu ne yani şimdi leyla oğuzu bırakıp bide onamı dönecek pöööh hiç sanmam saçmalamışlar:1closedeyes:

nazminin ortaya böyle bi durumda tekrar ortaya çıkması çok saçma oldu ne yani şimdi leyla oğuzu bırakıp bide onamı dönecek pöööh hiç sanmam saçmalamışlar:1closedeyes:

hiiiiiiiiiiiiiiç saçmalamışlar deme bacum,o kadar çok saçmaladılar ki bu çok normal kalır vallamirmirmirmir
leyla, oguza sen neclayla kaçtın bende nazmiyle kaçarım der böylede bi kılıf uydururlar olurmu olur vallaşakkıdı

kimseden ses çıkmıyi ben yazayım bariii
ne uyus şu necla biz ayakkabılarımısı çıkarmiyis demiyimi annesine:eek:klava:

X