Yaprak Dökümü - Kanal D

Ferhunde yaman ı kapar bence... bu ferhunde yaman karı valla... Ama cok da ıtıcı yav.. hele o konusurken agzını yuvarlak yapması yok mu... :kahve:

o kadının ağzından nefret ediyorum.

biri hayrına estetik yaptırsa..:roflo
l:

:roflol::roflol:Ferhundeyi her izlediğimde eşime diyorumki şunun dudaklara bak ne kadar kötüüü..Aklımdan geçenlerii demekkk sendee:roflol::roflol::roflol:

julietim hayrıye kankasının sefglisi varya hanı gaavesi..ona ztlıcak yakında bak gör..
bunlarda adet anacım sahipli erkeklere takıklar hepsi :)))
boş/bekar adam gelmiyo bunlara mirmirmirmir

adaları çıktı olurmu olur...

ali rıza bu sefer kesin feç olur..lülülülülülü

:roflol::roflol:Ferhundeyi her izlediğimde eşime diyorumki şunun dudaklara bak ne kadar kötüüü..Aklımdan geçenlerii demekkk sendee:roflol::roflol::roflol:

benim eşimde şunu diyo ferhundede ferhunde olsa..:eek:klava:

kadının agzı ne gıcık diyo ben aynın diyorum..:roflol:

birde her kıyafetin üzerine kemer takması yokmu???
özellikler levent tuncelle çalışırken hep aynı tarz giyiniyordu.

nedense ferhunde hiç pantolon giymiyor.

bu mithatda kafayı fena taktı.fettan ferhunde sırf o evde oturmak için
adama kabul edermi eder...........

Bır de o gıcık yuruyusu yok mu... omuzlar dık kalca acayıp sag sol yapıyo agzı buzmus... :1closedeyes:

bende ferhundenin dudaklarını beyenmiyorum :1no2:ama gözleri ve saçları çok güzelşakkıdı

gözleri yılan gibi ferhundednin. akrep burcu ..akrep havası var karıda..sinsi..:1closedeyes:

ya haftaya nazmi geliyo daha önce geleydin ya manyak
:roflol: çok mu bekledin
ama arap saçına döndüğ yaf bi git bi gel alla allaaa laelaelaelaelae

şahsi kaannaatimi paylaşmak istiyorum..

ferhunde yamanı ayartıcak.. ve sanırsam temelli kapatıcak :nazar:
yaman ferhundeyi bu sefer
daha denüşük olur
ferhunde de mittatı şakkıdı

ben yorumlıyayım canım
4 çeşit pasta ferhundeninin yedigi herüflere delalet edera.sa.s
1 ilk kocası -tatlicadiarzu-
2 şevketkaydirigubbakcemile2
3 neydi o zengin adamın adı şirketi falan vardı,ferhundeye araba aldıya oşakkıdı
4 sonuncusuda safff gülşenin yavuklusu:jeyyar:

3 levent la levent :roflol:
4. yamanda olabilir mittatta olabilir gülşenin nişanlısıda laelaelaelaelae

hemsire kapsa bari mithati cocuk gibi adam sirti yerede gelmezdelikafadulden neclada kime hava atiyorsa evini gosteremedi diye bi hal oldu haspam yetmedi kocasini dusunur gibi yapip dergiye verdi delikafadulden amma da zegin koca meraklisilarmis zaten hersey bu yuzden geldi baslarina hayriye hanimda arkadan destek tam destek:lepi:kizlarida baya bisey olsa kezbanlar parise geldi carkin icinde bir oradan bi buraya:roflol: don dur hihoyyyt

Kızlar Ceyda dediniz de...Ceyda ne kadar çok Erkan SERÇE'ye benziyor farkettiniz mi? Dudak yapıları kaydirigubbakcemile3

neclaya gıcık oldum. amma kasıldı. leylanın kocasını elinden aldı. hiçbirşey olmamış gibi ceme geri döndü. şimdi kasılıp duruyor. ve ali rıza bey nasıl neclayı affetti hayret.
ve nazmi çok geç kaldı.

X