Yaprak Dökümü - Kanal D

aynen valla banada öyle oluyor icim sıkılıyor bu kadarda kötü olmazki

bende anlamiyorum napiyo bu leyla delimidir nedir baslarda oguz sevmeye basliyo sandim ama meyer intikam almak içinmis. Nejlaninda havasindan geçilmiyo cemin onu birakmasindan korkacagina cem nejla onu birakacak diye korkuyo

bende anlamiyorum napiyo bu leyla delimidir nedir baslarda oguz sevmeye basliyo sandim ama meyer intikam almak içinmis. Nejlaninda havasindan geçilmiyo cemin onu birakmasindan korkacagina cem nejla onu birakacak diye korkuyo

bende orasını anlamadım canım ya birde cemi tehdit ediyor giderim ..vs vs vs

haklısın cıceğim,ya bizim işyerinin eğitimi var bide eğitimi ben verecem hesapta başka bir şehirde olacak bu salak leylanın yüzünden annem izin vermiyor,kariyer iş felan hepsi leylanın yüzünden yalan olmak üzere ya bu kadar mı denk gelir:a015:

şansa bak ya ..
annene yalan söylemedigini inandır iş yerinden arkadasların varsa görüşmesini sagla yada başka bişeyler :1rolleyes:

ya kızlar reklamlarda gördüm cem nejlaya ben böyle devam edemem diyo nejla aglıyo sizce anasının ewinemi yollucak?
bide hikayede kızının zengın avukat metresinin ewinde oturuyorllardı parasızlıktan ve ali rıza amca felç geçiriyordu burda avukat olmadıgına göre bi zengin damatta cem oluyor acaba onların evinemi yerleşecekler
kafamçokkarışık

sanırım leylanın yanında yaşayacak leyda herhal oğuzu metresi olcek neclada baş biriyle gitcek -tatlicadiarzu-

cemin bu lafi neclaya söyledigi belli degilki fragmanda görünmüyor kime diyorsa, hem niye devame demesin onu pek anlamadim neclanin aglamasida kiskancliktan salak iste, hala daha oguz diye kuduruyor ne varmis bu adamda pehhhhhhh

leyla yanlız mutsuz sığınacak birelerini arıyor nazmide gitti napsın oğuzda ilgi gösterince.hayatında hiç bişey güzel gitmiyorki nejlanın tuzu kuru gitti cem e kıza nisbet yapıyor. denize düşen yılana sarılır misali leylanınki

canım insan yılana sarılırda giderde en zehirlisine, çıngıraklısına sarılırmı adam resmen onu nejladan intikam almak için kullanıyo ben bu leylanın sonunu hiç iyi görmüyorumşakkıdı

bende iyi görmüyorum eeee oda oğuzla nejlaya nispet yapcakya birazda ondan bu yılana sarılıyor. ebide kocasıydı eskiden tanıdık

tutmayın Beni.. bagırcam ..........

SALAK LEYLAAAAAAA SALAAAAAAAAAAAAAAK................

salak ona az gelir SÜZME SALAKKKKKK DUBLE SALAKKKKK SAF SALAKKKK
AYYY ben bu leylayı parçalamak istiyorum önceden neclaya kızarken bide bu çıktııı süsme salakkkkklava:

canım insan yılana sarılırda giderde en zehirlisine, çıngıraklısına sarılırmı adam resmen onu nejladan intikam almak için kullanıyo ben bu leylanın sonunu hiç iyi görmüyorumşakkıdı

valla bende ii görmüyorum toprağım ee ama kaşınanı kaşırlar dime...klava:

Ayy fragmani izledim Ali Riza bey hastanelik olcak sanirim :çok üzgünüm: yazik adama ya kimseden cekmedi cocuklarindan cektigi kadar, hicbiride akillanmiyor yaptiklari hatadan, dönüp dolasip yine ayni hatalara dolaniyorlar. Sevket hele koskoca adamsin babamda babam diyordun gittin yine pis islere girdin, Leylaya bisey demiyorum bile Oguz bu ya O-G-U-Z sana neler cektirdi yine gittin o herifin koynuna yuhh ne diyim daha kötükedihüso Sonu nolcak Leyla'nin cok merak ediyorum.. :1ninca:

madem yılan arıyorsun ortalıkta bir sürü var ,sen denenmiş yılanı neden tercih ediyorsunki anlamadım,git katıra sonra evin yeni sahibine felan en azından bir işe yarasın demi ama illa yılansa sorun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…