ya bu leyla napıyo böyle iyice sapıttı o intikam falan almıyo bence ama oguz onun sayesinde iyi intikam aldı nejladan
nejlada niye ağlıyosa artık cemi haketmiyo bence görmemişin önde gideni.
birde artık ben gidip ev bulucam bunlara adama kızıyolar birde adam evi almış hala tafra yapıyolar geliyo diye mangal yapacaklarına evaramıyolarda.
buhafta alirıza beyin kalbine inmezse iyi leylanın yüzünden kızda hiç utanma yok birde demezmi biz iki suçlu yeniden denicez diye nediyim yani olan alirıza beye oluyo
bende anlamiyorum napiyo bu leyla delimidir nedir baslarda oguz sevmeye basliyo sandim ama meyer intikam almak içinmis. Nejlaninda havasindan geçilmiyo cemin onu birakmasindan korkacagina cem nejla onu birakacak diye korkuyo
bende orasını anlamadım canım ya birde cemi tehdit ediyor giderim ..vs vs vs
haklısın cıceğim,ya bizim işyerinin eğitimi var bide eğitimi ben verecem hesapta başka bir şehirde olacak bu salak leylanın yüzünden annem izin vermiyor,kariyer iş felan hepsi leylanın yüzünden yalan olmak üzere ya bu kadar mı denk gelir:a015:
ya kızlar reklamlarda gördüm cem nejlaya ben böyle devam edemem diyo nejla aglıyo sizce anasının ewinemi yollucak?
bide hikayede kızının zengın avukat metresinin ewinde oturuyorllardı parasızlıktan ve ali rıza amca felç geçiriyordu burda avukat olmadıgına göre bi zengin damatta cem oluyor acaba onların evinemi yerleşecekler
kafamçokkarışık
ya kızlar reklamlarda gördüm cem nejlaya ben böyle devam edemem diyo nejla aglıyo sizce anasının ewinemi yollucak?
bide hikayede kızının zengın avukat metresinin ewinde oturuyorllardı parasızlıktan ve ali rıza amca felç geçiriyordu burda avukat olmadıgına göre bi zengin damatta cem oluyor acaba onların evinemi yerleşecekler
kafamçokkarışık
şansa bak ya ..
annene yalan söylemedigini inandır iş yerinden arkadasların varsa görüşmesini sagla yada başka bişeyler :1rolleyes:
tutmayın Beni.. bagırcam ..........
SALAK LEYLAAAAAAA SALAAAAAAAAAAAAAAK................
tutmayın Beni.. bagırcam ..........
SALAK LEYLAAAAAAA SALAAAAAAAAAAAAAAK................
canım insan yılana sarılırda giderde en zehirlisine, çıngıraklısına sarılırmı adam resmen onu nejladan intikam almak için kullanıyo ben bu leylanın sonunu hiç iyi görmüyorumşakkıdı
valla bende ii görmüyorum toprağım ee ama kaşınanı kaşırlar dime...klava:
:roflol::roflol::roflol:tanıdık yani,yabancıya gitmedi.....bende iyi görmüyorum eeee oda oğuzla nejlaya nispet yapcakya birazda ondan bu yılana sarılıyor. ebide kocasıydı eskiden tanıdık
canım insan yılana sarılırda giderde en zehirlisine, çıngıraklısına sarılırmı adam resmen onu nejladan intikam almak için kullanıyo ben bu leylanın sonunu hiç iyi görmüyorumşakkıdı