Yaprak Dökümü - Kanal D

romanda en sonunda leyla bir adamla metres hayatı yaşayacaktı ali rıza bey hayriye hanım fln da o adamın evinde oturmak zorunda kalıcaklardı şimdi ister misiniz oğuzun evinde yaşasınlar hep beraber ay görmeye dayanamam valla ali rızayı o haldesenağlama

Salak leyla...Herşeyi hakediyor bu saatten sonra!!!
Nazmi kapısına geldiğinde varolan saçma gururu Oğuz'a tekrar dönerken nereye kayboldu bilmiyorum kötükedihüso

romanda en sonunda leyla bir adamla metres hayatı yaşayacaktı ali rıza bey hayriye hanım fln da o adamın evinde oturmak zorunda kalıcaklardı şimdi ister misiniz oğuzun evinde yaşasınlar hep beraber ay görmeye dayanamam valla ali rızayı o haldesenağlama

olurmu olur valla
cemde tekmeyi bassa hiç acımam neclaya adama nasıl davranıyor salak

Ya kızlar Oğuz diziden atılmış diye duydum bir mağazin programında, oğuzun yerine biri gelse hiç inandırıcı olmaz.
Birde ferhundenin üvey babasının taciz olayı hiç hoş olmadı, uyduruktan bişey yapmışlar.

Bugün Fikret Leyla'ya gidiyor ve utanmadinmi diyor.Bakalim merak ediyorum.
Ay bu Leyla beni cildirtacak.Bu kadar da geri zekalilik olmazki.Deli diye
bosuna demiyorlar kiza

bakalım ali rıza felç geçircekmi en çok onu merak ediyorum göstermiolar ama konuşmalardan sanki bişey olmuş gibi

ne mide beeee 1 adamı 2 kızkardeş paylaştı durdu.. varmıdır acaba gercek hayatta böyle şeyler

ben leylaya çok kızdım okey ama ... neclanın tepkileri ne öle salak mı nee kendsi daha beterini yapmadı sanki.. ama bugun 9 a kadar izleyebilcem anca milli maçımız varya.. ulkemi yalnız bırakamam dualarımıza ihtiyaçları var :)

cem salagına kızdım bende. ilk önce kabul etti neclayı.

şimdide.şey ben yürütemem artıkk aklın nerdeydi saçma......

eşim maçı açtı kaldım böölee seyredemem artık pekde hayecanlı bölümdü netten bakıcam artık maçıda serederim demi ama

ayyyy şimdi düşüp bayılacam,bu dizide en salak cemmmmmmmmmmmmmmmm
manyak bu çocuk
allah akıl fikir versin

şu neclanın söylediklerine
sanki kendi yaptıgı rezillik degildi
bu dizi insanı kalpten götürür valla

ohh sonunda patladı adam.. necla aldı ağzının payını..
bu şevket ferhundeye dönecek demedi demeyin

X