Yaprak Dökümü - Kanal D

GÜlÇıncım leyla dıyoya benı yÜzÜmden oldu falan demekkı bıŞey olmuŞ alırızada sızın eserınız dıye bagırıyor kesın felÇ oldu

anam bu topik coşmuşdelikafadulden

bence oğuz leylayı kullanıyor.
nejlayı deli gibi severken birdenbire bu leyla aşkıda nerden çıktı.hem ailenin öğrenmesini istese niye neclaya gönderiyoki mesajı direk babaya gönderirdi yada fikrete gönderirdi.
hem bidahaki bölümde ali rıza bey niye bukadar şaşırıyor anlamadım.kardeşinin kocasıyla kaçan kızını affetti madem bunuda affetsin.yada cemin ailesi nejlayı kabul ettiyse bu olayda normal sayılır.
bi düşünsenize leylada oğuzla evleniyor.:dance:
ohhh gül gibi geçinirler bütün aile:icecream:

ayy koptum nasıl heyecanlanmışız hepimiz :)))delikafaduldendelikafadulden
kesinlikle oğuz leylayı kullanıyor..
star magazine göre diziden kovulmuş ne kadar doğru bilemem
ama düzensiz ve düzeysiz yaşamı yüzünden kovulsada yeridir

Son düzenleme:
Evet Tolga Karel i diziden kovmuşlar,babasıda evlatlıktan reddetmiş uyuşturucu kullandığı için,şöhretin ağır faturası!

bence oğuzun aklı hala nejlada..
o resimleride nejlaya sırf nejlayı kıskandırmak için gönderdi..
Leylanın da aklına doymiyim yani Çok üzgünüm çoook
bu seferede ali rızaya birşey olmazsa bundan sonra hiiiç olmaz kaydirigubbakcemile3

:1shok:bence bu bir oyun nejlaya terkrar ulaşmk için cemle evlilig kesin biter neclanın....

delildir ne yapsa yeridir leyla deli aklı basında deil ne yaptıgını bilmiyor.. bence.. oguz onu fena kullancak büsbün kafayı yicek bence..........a.sa.s

oğuz diziden mi kovulmuş :1shok:
yerine kim gelicek peki?
ya ben sevmiyorum dizilerde oyuncu değişikliğini..
yeni şevkete de alışamadım zaten..
pek başarılı bulamadım da kendisini

ya onu bunu bırakalımda ben ali rıza beye çok üzüldüm fragmanı izledim ağladım adamın haline içim acıdı ya bir babaya darbe üstüne darbe adam okadar kötülüklerine rezilliklerine rağmen sahip çıktı çocuklarına onlar hala pisli,ğe bulaşmaya devam ediyorlar burda ben hayriye hanımı suçluyorum başları o hep destekledi el altından onları birinci leyla ,necla ,şevket ferhunde kötü mötü ali rıza beye yine saygı duyuyordu ferhunde bile iyi göründü çünkü insana en yakınları tarafından yapılınca kötülük acı veriyor sevmediğin kişi ne yaparsa yapsın canından çok sevdiğin biri yapınca yıkılıyosun işte bir çınar gibi

fragmanlarda cem ben bunu nasıl kaldırırım falan diyordu ali rıza bey de fenalaşıyordu çünkü arabadan inerken leylayı gördü sonunda oğuzun yanaında. bu dizi böle giderse felaket bitecek

ferhunde leyla ya ne doğru bir laf etti senin kendine ettiğin kötülüğü kimse sana daha fazla edemez dedi oğuzla hala beraber olmasından dolayı, deli demekle çok haklı leyla tam bir deli, deli deliyi gorunce sopasını saklarmış misali ferhunde bile tırstı... oğuz da aza aşağılık değil resmi leylanın telefonundan neclaya attı hala gözü neclada onu kıskandırmak ıstıyor ve leylayı kullanıyor yine... ahh hayriye hanım ahhh kızlarına bu akılları veren zengin kocalar bulsun diye ali rıza bey e hiç yakışmayan bir eş tiplemesi...

haftya cook güzel delikafadulden ferhundeden beklerken oğuz halletti gene işleri kötükedihüso

sonunu izleyemedim ne oldu leyla tel msjları alınca reklam girdi dizi başlarken özeti çk veriyolar reklamda uzun sürüyo tadı kalmıyoki

içim bu kadar daralmamıştı izlerken mirmirmirmir

Izleyemedim henuz ama sizin yazilarizinizdan daraldim resmen
Aman Allahim...
izledigimde gelir yazarim bisi...

arkadaşlar şok oldum:1shok: dünkü bölümde..leyla her şeyi hak ediyor..ahlaksız..nasıl ailesinin yüzüne bakabileceğini düşünmez bi insan.Eşek derisindenmi bunun yüzü hiçmi kızarmaz utanmazklava:..Bütün olanlardan ders çıkarmazmı bi insan.Oğuzla barışırken ailesini kaybedeceğini nasıl düşünmez bi insanklava:.REsmen herkezin sırtından vurdu bu kadın.İnanın dün nefret ettin leyladan .Ali rıza beye çoküzüldüm böyle bi baba bunları hak etmiyor..olmaz olsun böyle evlat.Ben romanda neclanın kötü yola düştüğünü sanıyordum..ama sanırım leyla kötü yola düşecek??.fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…