Yaprak Dökümü - Kanal D

leyla oğuzu vuru öyle atrılır diziden sonra leyla hapise düşer ona avukat tutarlar ona aşık olur adam evli olur onun metresi olur .ay aman sacmaldım

şunların paylaşamadığı adama bakın..bişeyede yarasa??Erkek gıtlığımı var ülkede bilmem..takılmışılar bi oğuza bi o yatıyo bi öbürü??:1no2::1no2::1no2:İğrençler ikiside.Mide bulandırıyor bu dizi.:1no2::1no2:

ayy o ne bölümdü yaaa.üzülüyorum alirıza amcaya
dizide ki karekterini seviyorum ama.normal hayatta çok cins biri.
ferhundeyle aşk yaşıyor.magazin programında gördüm.yemek yerken yakalandılar.sonrada arabaya binip vııınnn.

amann gerçek hayyatta ali rıza amca Gay diye dedilerr.. inanamadım....

şimdi de duydum kii ferhunde ile yemek yemiş...

aman onların hayatı oye normal arkadaslarıyla da samımı olup yemek yerler...

halil ergünün normal hayyat sevgilisi var ki ve ferhundede levent vardı ya onunla beraber deilmi yaw:shok:

halil ergünün normal hayyat sevgilisi var ki ve ferhundede levent vardı ya onunla beraber deilmi yaw:shok:

evt halil ergünün sevgilisi trt eski sunuculARINDAN.:1closedeyes:
EE NEVARKİİ HALİL ERGÜNLE DENİZ ÇAKIR YEMEK YEMİŞSEECADIARZUCADIARZUCADIARZUsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

aynen işte bende öyle dedim daha önce mesajımdada yazdım nejla kendini ne zannediyoki onuda herkez affetti ve cemde onun kollarına gitti ozaman.

tutmayın Beni.. bagırcam ..........

SALAK LEYLAAAAAAA SALAAAAAAAAAAAAAAK................

evt halil ergünün sevgilisi trt eski sunuculARINDAN.:1closedeyes:
EE NEVARKİİ HALİL ERGÜNLE DENİZ ÇAKIR YEMEK YEMİŞSEECADIARZUCADIARZUCADIARZUsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

bu magazinciler pes valla hemen ilişkisimi var diye haber çıkarmşlar:mymeka:

ya bu leyla napıyo böyle iyice sapıttı o intikam falan almıyo bence ama oguz onun sayesinde iyi intikam aldı nejladan
nejlada niye ağlıyosa artık cemi haketmiyo bence görmemişin önde gideni.
birde artık ben gidip ev bulucam bunlara adama kızıyolar birde adam evi almış hala tafra yapıyolar geliyo diye mangal yapacaklarına evaramıyolarda.
buhafta alirıza beyin kalbine inmezse iyi leylanın yüzünden kızda hiç utanma yok birde demezmi biz iki suçlu yeniden denicez diye nediyim yani olan alirıza beye oluyo

ay yazik adamcagiza nemruttu soguktu ama yinede bir baba olarak hak etmedi yazik leylada pes ne kadar zavalli bir gerizekaliymis pislik cirkin ordek sabalak surat nasil oguzla olur ben birde en cok ceme acidim vallahi en safi iyi niyetlisi oydu dizide

haftayi iple cekenlerdenim bende..

ama bu dizide en cok tahsini seviyorum ben birde sedef... cemde dahil hepsi salak.. insan kendisini birakip enistesiyle kacmis biri ile askindan ölse tekrar birlesmez yaa..

leyla zaten suclunun önde gideni.. oguz nejlanin sevgilisiyke hamile kaldi oguzdan.. ikiside ayni ya!

Annelerine ayri bi gicigim zaten

ayyy fenalıklar geldi bana izlerken
salak leylaaa nasıl yaptı bunu anlamadımm
nejlada resmen çatladı kıskançlıktan,oğuz amacına ulaştı:mymeka:
zaten son zamanlarda nejlaya gıcığım var,.çok havalandı,kesin cemle ayrılacaklar
cevriye hanımla evsahibide nasıl anlaştılarnaniknanik
onlarda olmasa dizi hiç çekilmez,arada gülüyoruz hiç olmazsa:sm_cool:
ah hayriye hn aahhh bu çocuklar hep senin yüzünden böyle oldu:mymeka:

Ali rıza bey fragmanda seni zaten hiç affedemedim ,bu adamı sen soktun hayatımıza diye neclaya diyor galiba cemde artık kaldıramam diyor necla ortada kalacak gibi

ya bişi dicim kıslar izlrken filmi bana böle afakanlar basıyo vala ya.
size deoluyomu soldan soldan geliyorlar resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…