Yaprak Dökümü - Kanal D

bu ali rıza bey daha felç filan geçirmediyse geçirmez valla tebrik ederim. ben düşünüyorum da antalyaya seminer diye gitsem babam öğrense. ilk uçağa atladığı gibi arar tarar bulur saçımdan sürür eve getirir evde doğrar oğuzu da oracıkta vurur bide annemi katleder sen bunlara bu kadar yüz verdin diye üstüne eli değmişken necla kardeşimi hatta hatta fikretin kaynanayı da öldürürdü.

sorma bende eşim diyoki diziyi izlerken kendin geçiyon kaydirigubbakcemile3 demmeki daha felcklik olay olmuyor:ecrin_bebek:

Sorma canım ya biran böyle tvnin içine girip herşeyi düzeltesim geliyo hele bu akşam leylayı dövesim geldi şöyle saçlarından tutupÇok üzgünüm çoook.... çok sinir etti beni ya insan yaşadıklarından hiç mi ders almaz ya klava:...

Ali Rıza bundada felç geçirmezse demekki daha kötü şeyler olacak demektir ay bu adama bişey olmazsa bana olacak Allah korusun ya kaydirigubbakcemile3

nan yapilirmi böyle bir babayaaaaaaaaaaa öffff
izlerken sinirlerim bozuldu wallahi
çok yazzik oldu ali rizayaa ((((

kaydirigubbakcemile3
sorma bende saclarını yolasım geldi demmeki daha kötüsü olmadı he felce gecirecek kadar fisfisfis

aman yaa ne kadar salak bu leyla yaaa ne akılsaa.. necladahemen onu kötuluo bidaha nasıl gelcek bu eve geri dioo kendinin ondan kalır yanı vardı sankii.. şevkette yine babasının başını yakçak sanırımm.. o işlere girerekk ... ayy çok kızdım bende heee ..izlemeyim diorum dayanamıorumm

leyla babasına biz iki suçlu yeniden başlamaya karar verdik diyor.. babası isyan ediyor, baya içini döküp oradan uzaklaşıyor yolda kalp krizi geçirip yığılıyor.. fikret leyla ve oğuzun evine gidip ondan ailece utandıklarını söylüyor.. şevket sinirli bi şekilde ferhundenin evini basıyor.. sonrası muamma ferhundenin arabada ağlayan görüntüsü beliriyor.. cem neclaya bu şartlar altında seninle olamam diyip rest çekti..
haftaya yayınlanacak olan fragmanı izlerken öyle gerildimki sadece bunlar aklımda kaldı.. haftaya olaylar tamamen patlak veriyor..

haftaya ali rıza bey felc geciriyor leyla eve gitmiyor oğuzla yaşıyor anlaycan haftaya daha heycanlı

amanınnnn sonunda adam felç geçiriyor demek ee çok bile dayandı yazık

bu arada imzandaki resim sanırım kızın .çok tatlı maşallah güzelliğe bak

Aboooov kizlar dehset bi bolumdu ama haftaya daha dehset gordugum kadarilyla haftaya leyla babasina biz yeniden basladik diyo oda bagiriyoo kess diye bunlari orda birakip gidiyoo adam sarhos gibi beyni dondu tabii leyla angutuda arkasindan baaba diye agliyoo adamm biraz gidip oraciga bayiliyoo gozler felan kayiyo millet toplaniyoo basina leyla ile oguz evlerindeyken ceyda geliyoo ve leylayi goruyoo oglum bakk bu babanin metrsi diyo sevket ferhundenin evine geliyo ali riza neclaya cikisiyo bu pisligi(oguz) basimiza sen cikarrttin diye sonra ferhunde agliyo necla ile cem kavga ediyolar cem ben yapamam artik diyo fikret leylayla oguzun evine gidiyo ve kiziyo kapinin onunde leyla bi gun hepinizi bu kararim icin kizdiginizdan dolayi utandiracam diyo fikret zaten utaniyoruz senden diyoo ev tasiniyo ali riza artik bizim bi evladimiz yok ki diyoo iste böle

haftaya ali rıza bey felc geciriyor leyla eve gitmiyor oğuzla yaşıyor anlaycan haftaya daha heycanlı

nan sen benim yazdıklarımı okumadan pasmı geçiyon ne ediyon.haftaya adam felç geçirrse romanın sonu gelmiş demekktir bu 1
adam felç olsa neclaya nasıl bagırcak buda 2:mymeka::mymeka::mymeka::roflol:

daha neler görcez yaa tam heyecen bitti derken yeniden alevlendi bu adam felç diil ölmesi yada deli olması lazımdı böyle sorunlu ailesi yüzünden yapılırmı onca seyden sonra sen git o adamın kollarına belli basına vurmuş leylanın bide ablasına bizi kınayan herkesi utandırıcaz diyo utanmazzzz ay sinir oldum nasıl beklicem bidahaki haftayı bide nisan 1 de şaka gibi bölüm yaaa şevkette yeniden ferhundeyi alıp dönerse şaşırmam valla

Son düzenleme:
nan sen benim yazdıklarımı okumadan pasmı geçiyon ne ediyon.haftaya adam felç geçirrse romanın sonu gelmiş demekktir bu 1
adam felç olsa neclaya nasıl bagırcak buda 2:mymeka::mymeka::mymeka::roflol:

:mymeka:işte felc belirtileri neclada tamamını gecirir:mymeka:

107. Bölüm Fragmanı

:çok üzgünüm:

[dailymotion]video/x8s422_yaprak-dokumu-107bolum-fragman-11-n_shortfilms[/dailymotion]

Ayy bu oguuzz yine intikam pesimde mahsuz nejlaya resimleri gonderdi kizi yine kandiriyoo yine ortada birakacak yine nejla cemi birakip oguza kacmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…