Yaprak Dökümü - Kanal D

dizi sarpa sarıyor kızlar
leylanın yaptıklarını ancak onun gibi deli biri yapabilir zaten
göz göre göre bataklığa sürükleniyor
Ne suçu var Ali Rıza beyin. zavallı adam ne çektiyse çocuklarından çekiyor

tamam yazmışsın gördüm
ferhunde niye aglıyordu kii
oguz niye böle bişey yaptı sırf neclayı kıskandırmak için

bence mesaj olaylarını öğrencek yada oğuzu o hayatlarına soktu ya ondan gidiyo şevket

bu dızı ya alı rıza beyı oldureck
yada seyıırcılerı...-tatlicadiarzu-
dızıde kıme guvenecegımı sasırdım..oguza duzeldı dedım oda ferhundeden beter cıktıkötükedihüso
neclaya demelı o kızın sonu kesınlıkle romandakı gıbı bıtmelı...beter olsun:mymeka::mymeka:

bence mesaj olaylarını öğrencek yada oğuzu o hayatlarına soktu ya ondan gidiyo şevket

ferhunde sokmmadıkı hayatlarına sedef soktu sonrada neclanın sevgılıs oldu..
adam hıc duurmadın hatun degıstırıyor..
hatunlara bak ama kardessengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab
bırınden bıkıyor dıgerıne ondan bıkıyor dıgerıne:jeyyar::jeyyar:
ıyı yere dukkan actı bu oguzkafamçokkarıştı

adam zaten kalp krizi geçiriyor haftaya kızlar şevket niye ferhundenin evine gitti:nazar:

romana göre Ali Rızanın felç geçirmes gerekmiyor mu

valla bağımlısı oldum ben bu dizinin ya çarşamba gününe hiç bişey yapamıyorum diziye kilitlenip kalıyorum bitse de bende işlerime baksam :)

of offffffffff romanı okurken bitsede kurtulsak diyordum.bir dizide hiçmi iyi bişey oolmaz yaa yuhhhh.zatern romana bağlı kalmadılar.sadece alt yapı benziyor.bakalım necla oro.s olcakmı.leyla kimin metresi olucak.ali rıza bey hiç biryere sığmayacak ve maaleseff leyenın evinde yaşamak zorunda kalcak.kısmi felç geçöircek sonunda çünküü
birde haftaya blmde a.rıza bayılıoyor ya bişi olmuyor demekki olsaydı neclaya neden laflar saysın kii hasta haliylee demi yanii

ya kızlar geçen bölümlerde bir parça vardı.leyla ve nazmi bi sabah buluşmuşlardı alışveriş yapıolardı hani nazmi leylaya atkı bere falan almıştı.işte o zamanki çalan parçanın adını bilen varmı?

romana göre Ali Rızanın felç geçirmes gerekmiyor mu

valla bağımlısı oldum ben bu dizinin ya çarşamba gününe hiç bişey yapamıyorum diziye kilitlenip kalıyorum bitse de bende işlerime baksam :)

sorma bende eşim diyoki diziyi izlerken kendin geçiyon kaydirigubbakcemile3 demmeki daha felcklik olay olmuyor:ecrin_bebek:

X