Yaprak Dökümü - Kanal D

birde leylenın ukala ukala konuşmalraı yokmu babasına karşı hıh şimdi ne yapcak bakalım babasıda görcek ne söyleyece :....

leyla normal değil ki ... oğuzla birlikte olmasının da mantıklı bir açıklaması yok...
belki de oğuzun ona aşık olduğunu farketti ve sonradan arkasına bakmadan bırakacak...

ya da leylanın psikolojisi şu olabilir ; başkalarının hataları yüzünden hep benim canım yandı bari bir kere de ben hata yapayım ; cezayı hakedeyim ...

ferhundenin çocukluğunu daha önce göstermişlermiydi... ben ilk bölümleri izlememiştim... yoksa ferhundeyi şimdi anlayalım diye çocukluğunu mu gösteriyorlar bize...

nejladaki o afra tafra güneşli günde kürk giymeler neydi biri anlatabilir mi tatildeki ünlülere mi özendi yoksa oradan ailesine gideceklerdi de millete mi hava atacaktı sonunda birşey olduysa ben izleyemedim biri anlatabilir mi?

evt ya bnde orasını ızleyemedım bırı sölermı lütfenn:nazar:

azracım ferhundeye çocukken bası cinsel tacizde bulnmuş
anneside bunu vurmuş
öz babsı sanıyomuş onu ama üveymiş
leylada bunu arşive gidip araştırdı
eski gazetelerden msnden bun email olarak gönderdi

leyla normal değil ki ... oğuzla birlikte olmasının da mantıklı bir açıklaması yok...
belki de oğuzun ona aşık olduğunu farketti ve sonradan arkasına bakmadan bırakacak...

ya da leylanın psikolojisi şu olabilir ; başkalarının hataları yüzünden hep benim canım yandı bari bir kere de ben hata yapayım ; cezayı hakedeyim ...

ferhundenin çocukluğunu daha önce göstermişlermiydi... ben ilk bölümleri izlememiştim... yoksa ferhundeyi şimdi anlayalım diye çocukluğunu mu gösteriyorlar bize...
evet bende izlememiştim,yeni gördüm

leyla iyice sıyırdı kafayı ferhundeye kızıyo ama ferhundenin yaşadıklarını o yaşasa acaba neolurdu kendisi eskiden hata yapmasına ragmen yanlış oldugunu bile bile yinede aynı hatayı yapmaya devam ediyo hiç sevmediğim bir karakter bunlara verecen kürkleri abla kardeş gezecekler

ay aslinda neclada guzel ama degil mi kizlar Allah ozernerek yaratmis kurk icinde o makyajla cok guzeldi aslinda leyla yaninda evin hizmetcisi gibi kaliyor zaten tabi necla bu havalari yaparken cemin hosuna gitmeyen bazi seyler var umarim solugu anasinin evinde almaz leylaya gelince sutten cikma ak kasik oldu bastan beri sinir oluyordum su kiza halada ayni ama tek sunda hak veriyorum sevket yine aptalliklariyla batiracak parayi salak hayl pesinde aslinda bu aileyi berbat eden ilk sevketin ferhundeyle evliligi oldu yilani eve soktu yilanda kizlarin aklina girdi leylayi necla ayrildiktan hemen sonra oguza itti ferhunde ne var canim onlar ayrildi falan dedi leylaya surekli bir kadin tum aileyi yakti aslinda

neclada tam sonradan görme oldu.
neymiş Cem varoşların mahallesinde inşaata plan çizerse ne olurmuş
sen kendine bak önce ukala şey, ay uyuz oldum.

buhafta çok sıkıcı olacak bence hep leyla zaten sinir oluyorum ona
birde umarım buhafta taşınırlar adam ev aldı ama enufak bir toplanma yok daha evde birde kızıyolarya bari buhafta taşınsalar

şimdi bu haftaki fragmanı izledim inanamadım yaa bi insan anca bu kadar salak olur pess pess resmen yatmış oğuzla bu leyla:1shok: insan yaşadıklarını nasıl unutur anlamıyorum sonundada babası görüyo sanırsam ne gelirse babalarının başına bu leyla yüzünden gelecek bence adam felçmi olur kalp krizimi geçirir allah bilir artık olur yani böyle bi durumdaşakkıdı

bencede bu leyla salağın önde gideni hiç ders almamış yaşadıklarından,ailesine yaşattıklarından şok oldum bende öyle görünce ,nejlada havalanmış bunlar hiç ders almamış

bence leylanın düşüncesi ben naparsam yapayım yeni bir hayata baslamak için çaba atsam bile oguzun neclanın kazıgı gene ortaya cıkacak ve ben gene üzülecem en azından şu anda benim için çaba gösteren oguza döneyimde kimseye kendimi tekrar anlatmak zorunda kalmayayımmm...

ben leylayı plan yapıyor oguzu kandırıyor sanıyordum meger gerçektende beraber olmuş pessssss

bende gıcık oldum leylaya salak sen tut yat onunla nasıl midesi kaldırır ya ööögggg

al leylayı vur neclaya yaşadıkları yaptıkları aynı biri napıyorsa öbürüde aynını yapıyor hatalardan ders çıkarmak yok neclada sonradan göreme bişey oldu bir ara dedim çok akıllandı falan cem askerden gelince yine sapıttı

bence oğuz leylayı gene kullanıyor
nejlayı kıskandırmak ve tekrar aklını karıştırmak için leylaya yaklaştı
zaten leylayı hiç sevmemişti ki
nejlada cemi sevmiyor zaten

reklamlarda gördüğüm fotolarıda ferhunde değil oğuz gönderdi bence nejla görsün ve cemle araları bozulsun die
tabiki benim tahminim bakalım ne olacakşakkıdı

X