Yaprak Dökümü - Kanal D

kız ne aglıyonuz onlar sımdı pera palasta wur patlasın cal oynasın ooooooooooooooooh aglamanız gelırse bunu düsünün ben öyle yapıyom:KK35::KK35::KK35::KK35:

evet bir yaprak dökümü geçti hayatımızdan-her ne kadar sıkılıp,bıkıp son iki senedir izlemesem de-
üniversitedeydim başladığında,tek derdim vize finaldi,sonra okul bitti,bir sene stak bitti,eşim askere gitti geldi,meslekte 3.yılıma girdim,oğlum doğdu, iki yaşına geldi,finalini oğluma sus dur diyerek izledim.vay be insan yaşlanıyo..alirıza ile hayriye bile yaşlanmış,dile kolay beş sene olmuş :KK58:

Bir yaprak dökümünü finalinin sonuna geldik. Gerçekten son 10 dk ya kadar hiçbirşey yoktu dizide sıkıldım bile diyebilirim.

Sedef'in bölümü olmuştu başrol onundu finalde Maşalah onun hamamı, vedası, nikahı deken zaten dizi bitti. Çok gereksiz şeyleri zaten biliyorduk bunları. Ama finalde çok ağladım çünkü gurbetteyim annem yanımda yok. Bir an ya ben yanında yokken uzaklardayken birşey olurda o halde bulursam diue düşündüm çok kötü bir duygu çok. İçim sızladı resmen arayıp sesini duymak istedim ama üzmek istemedim zaten o da izlemiştir ve benden çok ağlamıştır. Ben komaya girerdim bir de onla konuşsam..

Ama dizi bitince saçmalılarda gözüme çarpmaya başladı. Bir kere çok skıltırılmış bir finaldi. Sonra zaten Oğuz para bırakmıştı Leyla'ya neden Ceyda'nın evi basmasnı satılmasını bekledi anlamıyorum hemen ev alacak parası vardı oysa ki. Ferhunde'nin parası yoktu arabadan geleni borçlara vermişleri ama pahalı saatlere bakıyordu hediye için. Sedef ile annesi o gece beraber yatıp uyudular ama sabah olunca annesi kendi odasından çıktı. Ali Rıza'nın hiçbirşeyi yoktu iyileşiyordu konuşmaya başladı etti ama bir anda küt diye gitti olması lazım diye olanlardan. Hem elini zor oynatırken gülü nasıl uzandı da kopardı oradan. Trabzon'a 3 bilet dedi Şevket ama 4 kişi gittiler. 7 yaşından sonra çocuklara da bilet alınıyor. Zaten Trabzon'a trende yok. Hem zaten o gösterilen ağaçta trabzon yolu üzerindeymiş trenle nasıl geldiler oraya dimi yol yokki. Necla'nın da o kadar parası var bir e alamadı mı neden ayrılıyor kızlarından.Ferhunde eve nasıl girdi kilitli olması lazım değil mi evin. Sedef'in saçı neden evde yapıldı kuaföre gidemedi mi. Leyla ve Necla babalarının cenaze ve mevlidinde barışmadılar mı da son anda barıştılar. Fikret'in bebeğine ne oldu hiç ortada yoktu. Necla 8 haftalık hamileymiş ve yurtdışına giderken bunu biliyormuş nasıl uçağa bindi. Daha uzar giderrr...

Dizilerle beraber bizimde ömrümüz eriyip gidiyor ben birde bunu düşündükçe daha bi üzüldüm
alirızanın ölmesi içimi parçaladı ağladım çok kötü oldm babacm geldi aklıma

dizi belki ama sanki uzaydamı yaşanıyor olanlar hepsi yaşanmış yaşanılası şeyler
haa birde

alirıza gaymii nee a aa bizim çınar süs bitkisimiymiş:KK53:

kızlar yeni dizilerde buluşmak dileği ile..
artık muhteşem yüzyıl izlemeyi düşünüyorum...adam gibi bir diziye benziyor..öptüm hepiciğinizi,bu gece yatağa yatarken yaşadığım hayat için aAllahıma şükür edeceğim bir kez daha....

Bir yaprak dökümünü finalinin sonuna geldik. Gerçekten son 10 dk ya kadar hiçbirşey yoktu dizide sıkıldım bile diyebilirim.

Sedef'in bölümü olmuştu başrol onundu finalde Maşalah onun hamamı, vedası, nikahı deken zaten dizi bitti. Çok gereksiz şeyleri zaten biliyorduk bunları. Ama finalde çok ağladım çünkü gurbetteyim annem yanımda yok. Bir an ya ben yanında yokken uzaklardayken birşey olurda o halde bulursam diue düşündüm çok kötü bir duygu çok. İçim sızladı resmen arayıp sesini duymak istedim ama üzmek istemedim zaten o da izlemiştir ve benden çok ağlamıştır. Ben komaya girerdim bir de onla konuşsam..

Ama dizi bitince saçmalılarda gözüme çarpmaya başladı. Bir kere çok skıltırılmış bir finaldi. Sonra zaten Oğuz para bırakmıştı Leyla'ya neden Ceyda'nın evi basmasnı satılmasını bekledi anlamıyorum hemen ev alacak parası vardı oysa ki. Ferhunde'nin parası yoktu arabadan geleni borçlara vermişleri ama pahalı saatlere bakıyordu hediye için. Sedef ile annesi o gece beraber yatıp uyudular ama sabah olunca annesi kendi odasından çıktı. Ali Rıza'nın hiçbirşeyi yoktu iyileşiyordu konuşmaya başladı etti ama bir anda küt diye gitti olması lazım diye olanlardan. Hem elini zor oynatırken gülü nasıl uzandı da kopardı oradan. Trabzon'a 3 bilet dedi Şevket ama 4 kişi gittiler. 7 yaşından sonra çocuklara da bilet alınıyor. Zaten Trabzon'a trende yok. Hem zaten o gösterilen ağaçta trabzon yolu üzerindeymiş trenle nasıl geldiler oraya dimi yol yokki. Necla'nın da o kadar parası var bir e alamadı mı neden ayrılıyor kızlarından.Ferhunde eve nasıl girdi kilitli olması lazım değil mi evin. Sedef'in saçı neden evde yapıldı kuaföre gidemedi mi. Leyla ve Necla babalarının cenaze ve mevlidinde barışmadılar mı da son anda barıştılar. Fikret'in bebeğine ne oldu hiç ortada yoktu. Necla 8 haftalık hamileymiş ve yurtdışına giderken bunu biliyormuş nasıl uçağa bindi. Daha uzar giderrr...

Hepsini değil ama birkaç sorunun cevabını verebilirim..
Nehir Sedef'in yanına yatarken Sedef"gerçekten yanımda yatıcaksın dimi" dedi.Annesi de "Evet sen uyuyana kadar" dedi..Yani burdan anladığım Sedef uyuduktan sonra annesi kendi yatağına gitti.Fikretin bebeği ortada yok konusuna gelince garda vardı oğlu.
Necla'nın o kadar parası var ama ne zaman ailesine kol kanat gerdi de o zaman gersin, bunu hayatta yapmazdı.

O kadar sene yaz sonra da böyle final yap !

Sıradan bir bölüm gibiydi.

Ağladım tamam da final gibi değildi bence.

Hele o ölüm sahnesi. Bihter ne güzel ölmüştü al bi de ali rızaya bak.

Ama bittiğine sevindim yani..

O değil de Ferhunde'ye noldu orası kaldı muallakta

Herşey bi tarafa..:KK15:
Matmazel Dönis Adnan ziyagil beyfendinin yanına,ön koltuğa oturup gitmişti..:KK55:

Nooldu MAtmazel Dönis:KK4:, Allahın sopası yok..:KK47:.
milletin pişmiş aşına su katarsan,düğün bozdurursan böyle olur.:KK33:.
Demek ki Adnan Ziyagil seni almadı,:63:
dolayısıyla mürebbiyelik yapacak çocukta kalmadı, dingil kadar oldular..:KK55:
Gider Haydarpaşa garında, bilet gişesinde bilet satarsın..:KK68:
hatta lafı bile var(abiye kuzu nun kulakları çınlasın):KK52:..Haydarpaşa garında çıban çıksın.....:26::76:

Hepsini değil ama birkaç sorunun cevabını verebilirim..
Nehir Sedef'in yanına yatarken Sedef"gerçekten yanımda yatıcaksın dimi" dedi.Annesi de "Evet sen uyuyana kadar" dedi..Yani burdan anladığım Sedef uyuduktan sonra annesi kendi yatağına gitti.Fikretin bebeği ortada yok konusuna gelince garda vardı oğlu.
Necla'nın o kadar parası var ama ne zaman ailesine kol kanat gerdi de o zaman gersin, bunu hayatta yapmazdı.

valla ben duymadım annesiin öle dediğini sarılıp uyudular diye gördüm kaçırmış olabilirim çünkü eşim dizi hakkında o kadar yorum yaptı her sahnede final hakkında tahminlerde bulundu onu susturmaktan çok duymamış olabilirim dikkatle izlesem neler çıkardı acaba. Hadi Necla yapmadı Leyla hep yanlarındaydı o neden yapmadı onun 200 bin kadar parası vardı ayrıca zaten Oğuz evin arabanın parasınında herkese eşit dağıtılacağını söylemişti. Küçük kız okul değiştirecek,Şevlet oralarda ne iş yapacak hem ev zaten 50-60 ediyordu koyarlardı üstüne de.. aman işteee saçma sapan finaldii..

güsel bi finaldi bence arkadaşlar 5 yıldır izleyen biri olarak çok ağladım üzüldüm gerçekten.bnce trabzona gitmeleri çok mantıklıydı çünkü onnarın kaçtığı istanbuldu orada yaşadıklarıydı.sonuçta leylanın parasıyla orda ewlerini güzelce döşeyip ii bi iş kurabilirler şewkete kim iş wercek yoksa bütün parayı ewe yatırıp alirızanın kalan emeklisiylemi geçinselerdii :KK53: :KK59:

ben deniz'i garın gişesinde görünce koptum yalnız adnan şutlamış heralde gariban işsiz kalmış garda işe başlamış muhahahahaha ne alaka yaa başka adam mı yoktu gişeye koyacak benli pakizeyi sokmuşlar oraya :KK1:

dizinin başından beri fikreti kişiliği ve oyunculuğuyla çok beğenmişimdir.
finaldede çok başarılı bir oyunculuk sergiledi.:KK9:
trenin ardından ağlaması çok gerçekçi geldi bana. çok duygulandım........
:KK5::KK14:

evt çok güzeldi evlendiği zmn babasının onu trenin peşinden uğurlayışı gibiydi sanki:KK43::KK58:

Matmazel Dönis Adnan ziyagil beyfendinin yanına,ön koltuğa oturup gitmişti..:KK55:

hatta lafı bile var(abiye kuzu nun kulakları çınlasın):KK52:..Haydarpaşa garında çıban çıksın.....:26::76:

süpersin :KK1::KK35:

:KK60:valla çok saçma ne işi var onun sanki başka adammı kalmadı bu detayda olmamış:KK20:

tatlıgaci süpersinn ya güldürdün beni şekerim allahta seni güldürsün emi
:KK1: :KK52: :KK60:

şimdi matmazel ednanla evlenmedi sürünüyor mesajımı verdiler ordaa
puhaha ben hiç anlamamıştımki:78::KK60:

X