Yaprak Dökümü - Kanal D

aynen canım yaa bizde askımla cıkıyoduk sonra sözlendik sonra nişan dügün derken yeni hamileyim ben gercide cocugum olmadı hemen ama ben bakıyodum eşim dioki her daim daha bitmedi bitsede kurtulsak bıktık 5 senedir neyse artık bitti en çok o sevincek şimdi galibaa

anacımmmmmmmmmm nasıl bir final yapmışlar,,,öldüm ağlamaktan
alirızaya çok acıdım,yaaaaaaaaaaa

kızz kadercimm neyine ağladın ayy cok sacmaydı valla, zaten trabzona gıtmek ıcın trene bındıklerı an fılm koptu gülme krizine gırdım valla

aynen bacım yaaa bende bakrdım okul bitti sözlendim nişanlandım evlendim..
söyle bi düşünüyorumda nezamndr izliyomusz biz bunu
smdiki favori öyle bir geçer zaman ki kesin bnuda böyle yaparlar

Darmadağın Hayat Geçiyorrrrrr Yüreğim Yorgunnnnnn.....Ah Be AliRıza Amca Çok Ağlattın Beni Bu Gece

başım ağrıdı ağlamaktan.sonunun böyle olacağını tahmin ediyodum ama bence aynı sonla daha güzel sunulabilirdi bize.izlerken sıkıldım.bu kadar büyük bir diziye kötü bir final yakışmadı bence...

aynen bende üniversitedeydim okulum bitti, evlendim, çoçuğum oldu sonunda bitti. bu diziyle mi büyüdüm ne bu sezon doğru düzgün takip etmedim fazlasıyla sıkmıştı

dizinin başından beri fikreti kişiliği ve oyunculuğuyla çok beğenmişimdir.
finaldede çok başarılı bir oyunculuk sergiledi.
trenin ardından ağlaması çok gerçekçi geldi bana. çok duygulandım........

Ali Rıza bey kurtuldu sonunda.bilmem kaç bölüm inme indi inecek diye bekledik bir okadarda aha da kalp kriizi geçirecek öldü ölecek diye bekledik sonunda adamcağız ferahladı

duygusal bir finaldi ama öyle çok çok vurucu bir final değildi bence.Aşk-ı memnu çok daha etkileyiciydi.ben bunu esere sadık kalıp kalmamakla alakalı olduğunu düşünüyorum. yaprak dökümü okadar dallandı budaklandıki ee toparlamakta haliyle böyle olduu.

hayatımızdan bir dizi daha geçti.cümleten geçmiş olsun

valla hiç izlememiştim sayılır final diye izledim ama ağladım ya..annemi babamı düüşündüm ali rıza ölürken allah yaşatmasın diye dua ettim...nasıl dayanır insan allahım...

kızz kadercimm neyine ağladın ayy cok sacmaydı valla, zaten trabzona gıtmek ıcın trene bındıklerı an fılm koptu gülme krizine gırdım valla

sorma gülşahçım eşimden gizli gizli ağladım,yoksa kanalı değiştirirdi,,,alirızanın ölüm sahnesinde çok ağladım,,,yok kız acıklıydı yinede,ama alirızanın cenazesini filan göstermediler,hemen trenle yola çıktılar,burası biraz saçmaydı,bağlantı kopukluğu oldu ordaa:2:

Sinirseldir o
Vallahi çok ağladım ben de hele şarkı girdi ya darmadağın hayat geçiyor diye Şevket göreydi bari dedim, orası çok kötü olmuş ya

Ay yapimi tarzi diziler finallerinden taniniyor bence. bkz aski memnu yaprak dokumu bos ev olaylari fln

aynen öyle bir geçer zamanki yi eşimde bende heyecanla izliyoruz
yaprak dökümünü eşim izlemiodu ama takip ediodu
bölümün başında alirızanın şarkı sölediğini duyunca
eşim bu adam 40 yıl daha yaşar ölmez adamı bi öldüremediler
hep direkten dönüo dedi sonra eşim yattı uyudu
sabah anlatıcam dizinin sonunu kesin güler

Son düzenleme:

evet fikret gercekcide necla nedense bana cok yapmacık geliyor yanına ailesni aalabilrdi yasayabilrdi teee trabzonlara yolladılar.gıcık nnecla olan leylaya oldu anacım kız yine giden o oldu.

bende bekardım nişanladım. evlendım bebegım olmadı tüp bebek yaptım bebek düştü
1 sene ara verdım dondurmus yaptım benım velet 1 yasında kosuyo

Bu kadar üzüntüye darbeye ne zaman Ali Rıza Amca'ya felç inecek derken,felç indi,üstüne birde adamcağız yaşadıklarının yükünü daha fazla taşıyamadı,yoruldu ve son nefesini verdi...Dizide mutluluğu en çok hakeden Sedef'ti gerçekten,mutluluğuda buldu zaten..Nejla'nın katılaşmış kalbi biraz olsun yumuşadı,Leyla ile sarılıp ayrılıkları sahne beni en çok etkileyen sahnelerden biriydi..Kısacası Ali Rıza amcanın ölümü çok acı olsada dizinin finali iyiydi genel anlamda
olması gereken gibiydi yani..

aynen bende üniversitedeydim okulum bitti, evlendim, çoçuğum oldu sonunda bitti. bu diziyle mi büyüdüm ne bu sezon doğru düzgün takip etmedim fazlasıyla sıkmıştı

benide sıkmıştı bu sezon cıvıttığını falan düşünüodum
ama arada öle denk qeldikce qöz qezdiriodum diziye
konuyu en başından bildiğim için çözüodum hemen neler olup bittiğini
ama harbi yılların dizisi helal olsun uzun süre aklımdan qitmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…