- 27 Aralık 2009
- 27.156
- 25
ne diziydi yaa... ben bekardım bu dizi başladığında sözlendim nişanlandım asker bekledim evlendim çocuğum oldu hala bitmek bilmedi... ßi ara sıktığı için izlemeye ara vermiştim ama yılların emeği var bu son bölüm kaçmaz diyerek izledim ağlamaktan bi hal oldummutsuz biten film,dizilerden nefret ediyorum
anacımmmmmmmmmm nasıl bir final yapmışlar,,,öldüm ağlamaktan
alirızaya çok acıdım,yaaaaaaaaaaa
ne diziydi yaa... ben bekardım bu dizi başladığında sözlendim nişanlandım asker bekledim evlendim çocuğum oldu hala bitmek bilmedi... ßi ara sıktığı için izlemeye ara vermiştim ama yılların emeği var bu son bölüm kaçmaz diyerek izledim ağlamaktan bi hal oldummutsuz biten film,dizilerden nefret ediyorum
aynen canım bende bekardım şimdi evlendim çocuğum var eşimi de askere gönderdim :98:
aynen bende üniversitedeydim okulum bitti, evlendim, çoçuğum oldu sonunda bitti. bu diziyle mi büyüdüm nene diziydi yaa... ben bekardım bu dizi başladığında sözlendim nişanlandım asker bekledim evlendim çocuğum oldu hala bitmek bilmedi... ßi ara sıktığı için izlemeye ara vermiştim ama yılların emeği var bu son bölüm kaçmaz diyerek izledim ağlamaktan bi hal oldummutsuz biten film,dizilerden nefret ediyorum
kızz kadercimm neyine ağladın ayy cok sacmaydı valla, zaten trabzona gıtmek ıcın trene bındıklerı an fılm koptu gülme krizine gırdım valla
Sinirseldir okızz kadercimm neyine ağladın ayy cok sacmaydı valla, zaten trabzona gıtmek ıcın trene bındıklerı an fılm koptu gülme krizine gırdım valla
dizinin başından beri fikreti kişiliği ve oyunculuğuyla çok beğenmişimdir.
finaldede çok başarılı bir oyunculuk sergiledi.
trenin ardından ağlaması çok gerçekçi geldi bana. çok duygulandım........
bende bekardım nişanladım. evlendım bebegım olmadı tüp bebek yaptım bebek düştü
1 sene ara verdım dondurmus yaptım benım velet 1 yasında kosuyo
aynen bende üniversitedeydim okulum bitti, evlendim, çoçuğum oldu sonunda bitti. bu diziyle mi büyüdüm nebu sezon doğru düzgün takip etmedim fazlasıyla sıkmıştı