Yaprak Dökümü - Kanal D

herkese gecmis olsun..su adi oguzda evi birakamadi leylaya..hem leylanin evi arabasi vardi neyaptiki?

off çok üzüldüm çok
o koskoca aile nasıl başlamıltı ist.da yaşamaya,sonları nasıl oldu

ne diziydi yaa... ben bekardım bu dizi başladığında sözlendim nişanlandım asker bekledim evlendim çocuğum oldu hala bitmek bilmedi... ßi ara sıktığı için izlemeye ara vermiştim ama yılların emeği var bu son bölüm kaçmaz diyerek izledim ağlamaktan bi hal oldum mutsuz biten film,dizilerden nefret ediyorum

elay83 CLeOpaTRa Egerian phenol melike_ecesuu f.ebrar shryvz derinss ali_ye KelebekAfyon elixsir nazli1982 edut kıvılcım emine07masum sessiz fırtına er_ca enyrose AySeCeYLiN suprensesi belay derdojojo ikoncan85 YARDIM yasnurrr mercancan sahgull zeliha1308 tuana0225 nilim berranurum redlight71 dafnem Menekse_57 zuzum24 hurrem kibela24 Nazlı Bebek SiYaHinCiM askitom_85 Ebruli84 MaLiBu temmuzz Gloxinia ikrar keykey huri37 meltem44 pelinsubahar herseyduzelirmi Ardayasbu beyaz toprak _sena_ BEBEKKAFA ladygeorgia zeliş82 AyTanem Kedicikk ceyda_26 withoutnick manikk ruzgaryagmur KanCicegi Leyla01 MaviEge bestem09 simsek675 berra_ qwert

bu aşk-ı memnuyu geçtimi şimdi kızlar

kızlar ben gecen hafta beyaz showu izlerken beyaz sunu sölemişti yani bugüne kadar hep duygusal bi filimdi heralde mutlu sonla bitseydi yakışmazdı bu diziye yani bunun böle biticeginin sinyalini vermişti....

bari 2 sene sonrası falan diye bişey ekleyip mutlu sahneler gösterselerdi sonra hepsi bir olup babasını mezarına falan gitselerdi 5 sene ağladılar ağlayarakta bitirdiler

anacımmmmmmmmmm nasıl bir final yapmışlar,,,öldüm ağlamaktan
alirızaya çok acıdım,yaaaaaaaaaaa

annemle ikimiz ağlaya ağlaya bir hal olduk yaaa çok acıklı bitti
böyle bir final beklemiyordum açıkcası
bari adamcağız ölemden oğlunu görseydi yaaa yazık (

ben yazana 97 olmuş :)

ya bir kere trabzona tren yok istanbuldan...
sonra o kadar şey
oldu o zamn öldürmedilerde şimdimi öldürüyorlar anlamadımki bişi
ya o ferhundeye ne oldu sinir oldum bu seferde ali..

aynen canım bende bekardım şimdi evlendim çocuğum var eşimi de askere gönderdim :98:

aşkı memnuda rekor kaçtı ki?

Toplam 91 kullanıcı konuyu okuyor. (76 üye ve 15 ziyaretçi)
redlight71 hurrem shadoww ikoncan85 elay83 derinss kad_er Melek phenol elixsir sessiz fırtına zeliha1308 meltem44 doLunaay berranurum BEBEKKAFA CLeOpaTRa MaLiBu kıvılcım ladygeorgia Ebruli84 edut derdojojo dafnem temmuzz havin06 zuzum24 KelebekAfyon nazli1982 nilim sahgull belay Egerian tuana0225 mercancan emine07masum suprensesi enyrose AySeCeYLiN askitom_85 deniz... ececikkk35 melike_ecesuu f.ebrar shryvz ali_ye er_ca YARDIM yasnurrr Menekse_57 kibela24 Nazlı Bebek SiYaHinCiM Gloxinia ikrar keykey huri37 pelinsubahar herseyduzelirmi Ardayasbu beyaz toprak _sena_ zeliş82 AyTanem Kedicikk ceyda_26 withoutnick manikk ruzgaryagmur KanCicegi Leyla01 MaviEge bestem09 simsek675

liseye giidiyordum ilk başladığında
ooo ne kadar zaman oldu
üniv bitti evlendim
bunları düşününce dizi dahada duygusala bağladı beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…