Yaprak Dökümü - Kanal D

hamileler izlemeseydi bari kızlar,,,bu üzüntüye bebek mebek kalmaz valla,,,hamişmiyim bilmiyorum ama,karnıma sancılar girdi,çok etkilendim çokkkkkkkkkkkkkkk:KK58::KK58::KK58:

Son düzenleme:
Darmadağın hayat geçiyor bitti dizi çok ağladım ben ya eşim bile kötü beni öyle görümnce alirıza şevketi görebilseydi keşke

:KK43:bugece cokhuzunluydu ben basından berı takıpedıyorum ve alıraza byı coksevıyorum cunku babamlacokbenzıyorlar tıp olarak babama duskun oldugumdan onun ayrı yerı var helekı bugun olumsahnesını gorunce hıckırahıckıra agladımmafoldum adamgorse halımıoda benımhalıme aglardı:KK43::KK43: coocukları ve karısı adamın hayatını maffettıler hasta edıp kahırından oldurduler:KK43::KK43:

Her şey ne çabuk
Ne kolay dağıldı sonunda
Neden olmuyor
Ne kaldı elimde avucumda

Kimseye anlatamam
Çıkmaz sokaklar da bitti sonunda
Derdimi anlatamam
Tutunmuşum paramparça hayata

Darmadağın hayat bitiyor
Umudum yorgun
Yıkık dökük harabelerimde
Yanıyor ruhum

Karanlığın içinde bir ışık
Söyle hiç yok mu
Sonunda bu savaşı kazanmak
Bu kadar zor mu :KK43::KK43::KK43:aman be aglaya aglaya bi hal oldum.bu dizi basladıgında eşimle cıkıyorduk.şimdi evliyim.zaman ne cabuk geçti.ve biti sonunda....................

Kızlar yorumları okuyunca çok güldüm ya. Ben de üniversitedeydim. Nişanlandım, okulum bitti, evlendim, neredeyse 2,5 yıllık evliyim ve ancak bitti :) Neredeyse 5 sene, dile kolay gerçekten...

yaprak dökümü oldu sonunda çok duygusal bitti aglattı baya:KK43: çok etkilendim.Ali rıza bey keşke oglunu görseydi çok istiyodu umutla bekliyodu zaten. hep duygusal bölümlerdi çogu bölümü keşke finali mutlu bitseydi.:KK25:özellikle ölüm sahnesi ailesiyle vedalaşması çok duygusaldı:KK14:.Keşke böle diziler mutlu sonla bitse.:KK50:

fikret'in babasına ' sana kendi evladım gibi bakarım' demesiyle akan gözyaşlarım bitene kadar devam etti.güzeldi.yalnız ölüm sahnesinde en güzel fikret rol yaptı hatta istasyon sahnesinde de...oooffffff...çok efkarlıyım bence yakışan bir final oldu ama keşke ali rıza oğlunu son kez görebilsydi yaa :KK43: :KK43:

ßen şevket hapisten çıktıkdan sonra ailesiyle buluşma anından beri ağlıyorum zaten
ay çok kötü oldum yaa
içime oturdu valla sanki çok yakınımmışlar qibi hissettim hep
off miğdeme ağrılar qirdi üzüntüden:KK43::KK43::KK43:

Son düzenleme:
Diziye genel olarak bakarsak final bence çok sönücüydü.Ama Bu akşam kanal d ana haberde daha önce çekilen Yaprak Dökümü'nde Ali Rıza nın öldüğünü görünce tahmin etmiştim öleceni zaten.O yüzden sürprüz olmadı.

kızlar ben birde, sedef in alirıza beyle vedalaşma sahnesinde çok ağladım,benim gelin olarak ailemle vedalaştığım an aklıma geldi,zaten çok duygusalım,çok ağladımmmmmmmm yaaaaa:KK43:

farkında mısınız nasılda kaptırmışızkendımızı dızı olsa bıle aglıyoruz hungur hungur ferhundeye bıl euzuldum kndımı sole tatmın edıyorum kendıne gel alırıza yasıyor ve gayet mutlu bır hayatı var .......:KK59:

Valla bende çok ağladım ama ağlanacak bişey daha diyim size 174 bölüm x 3 saat : 24)bir gün= 21.75 gün yani kısaca hayatımızın tamı tamına 22 gününü bu diziyi seyrederek geçirmişiz tekrar izlenilenleri saymazsak :KK59:

Son düzenleme:
neyse kızlar güzel bir diziydi,ve bitti,,,herkes dağılsın ,kendi topiğinee,,,bizim kızlar hadi topiğimize bekliyorumm canlarımm...

Ali Rıza Amca'nın öldüğünü anladıkları an,hani Fikret elini tuttu ve soğuk olduğunu hissedince anladı ya.İnsanın sevdiği bir yakınının öldüğünü anlaması çok zor olmalı gerçekten,çok acı dayanılmaz gibi geliyor düşününce insana.Ama hayat en dayanılmaz acılara rağmen devam ediyor,zor gerçekten..

farkında mısınız nasılda kaptırmışızkendımızı dızı olsa bıle aglıyoruz hungur hungur ferhundeye bıl euzuldum kndımı sole tatmın edıyorum kendıne gel alırıza yasıyor ve gayet mutlu bır hayatı var .......:KK59:

bir de ali rıza beyin yani gerçek hayatında cinsel tercihi hakkında çeşitli söylentiler var :KK37:

Alirıza beyin ölümünde gözyaşlarımı tutamadım:KK58::KK58::KK58::KK43::KK43::KK43:
bence ölmemeliydi hepberaber Trabzona yerleşmeliydiler,trabzondaki evlerindeki bahçede leylanın kızı büyümüş Alirızabey herkes orada mutlu bir son olmalıydı...
final hiç güzel değildi

X