Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkese gecmis olsun..su adi oguzda evi birakamadi leylaya..hem leylanin evi arabasi vardi neyaptiki?
herkese gecmis olsun..su adi oguzda evi birakamadi leylaya..hem leylanin evi arabasi vardi neyaptiki?
hee onlara ne oldu,saçamaladılar ya iyice
elay83 CLeOpaTRa Egerian phenol melike_ecesuu f.ebrar shryvz derinss ali_ye KelebekAfyon elixsir nazli1982 edut kıvılcım emine07masum sessiz fırtına er_ca enyrose AySeCeYLiN suprensesi belay derdojojo ikoncan85 YARDIM yasnurrr mercancan sahgull zeliha1308 tuana0225 nilim berranurum redlight71 dafnem Menekse_57 zuzum24 hurrem kibela24 Nazlı Bebek SiYaHinCiM askitom_85 Ebruli84 MaLiBu temmuzz Gloxinia ikrar keykey huri37 meltem44 pelinsubahar herseyduzelirmi Ardayasbu beyaz toprak _sena_ BEBEKKAFA ladygeorgia zeliş82 AyTanem Kedicikk ceyda_26 withoutnick manikk ruzgaryagmur KanCicegi Leyla01 MaviEge bestem09 simsek675 berra_ qwert
bu aşk-ı memnuyu geçtimi şimdi kızlar
ne diziydi yaa... ben bekardım bu dizi başladığında sözlendim nişanlandım asker bekledim evlendim çocuğum oldu hala bitmek bilmedi... ßi ara sıktığı için izlemeye ara vermiştim ama yılların emeği var bu son bölüm kaçmaz diyerek izledim ağlamaktan bi hal oldum mutsuz biten film,dizilerden nefret ediyorum