Yaprak Dökümü - Kanal D

leyla zaten dizideki en kötü durumdaki karakter 5 sezondur yüzü gülmedi, onun içinde güzel bişeyler yazılsın artık.............

aynen yaaa. oguza acidim vallahi adam düzelmek icin caba sarfetti leylaya bebegiyle sahip cikti o kadar ama seytanmis gibi görmekten vazgecmediler yani. ferhunde bile onca sseyden sonra gözlerine iyi göründü olan oguza oldu. bide leylada hakettinigini alamadi her acidan. babasi varsa yoksa oguzla leylayi sucladi. nejla aklandi ama. olan gercekten leylaya oldu cocugu babasiz kendide ortalikta kaldi daha oguzun esi onla cok ugrasicak zavalli bes parasizda kaliverir. ailesine bi türlü yaranamadi.......

yopk be hayatım tamam bi ara oğuz leylala mutlu olmak istedi ama ne çabuk unuttunuz şefket suçsuz içerde yatarken sırf kendini kurtarmak için ayşeyi yatılı okula yazdıryordu ali rızayı hastaneye kapattı bunun neresi iyi.

fikret tahsin barisiyorlar galiba..aman barissinlar..en azindan onun yuvasi dagilmasin..su ceydayada sinir oluyorum ne itici ve ayni zamanda abtal bi kadin..akilli olmaya calisan ama abtal olanlardan bu ceyda..ayrica cok acgözlü

hadi hadiii süpürelim şu yapraklarıııı

Ali Rıza Bey Şevketle konuşurken yarım yamalak oğlum dedi ona çok sevindiler orada bitti bende Leyla bebeği severken kötü oldumya galiba bebek için hayata tutunacak umarım Dizinin sonunda Leylanın yüzü güler.

eskiden neclayı çok severdim hele şu oğuzdan kaçtıktan sonra yapayalnız kalmştıya ailesine nekadar muhtaçtı bide şimdiki haline bakın iice sinir oldu

Şu necla daha yeni mezun olmadımı,adamın soyadını kullanaraktan kendını ne zannedıyor,nasıl yüzsüz bir kız allahım delirtiyor benii
Ve bu dizi nejla nın süründüğünü görmeden biterse ahtım kalacakkk

Şu necla ne kadar hayırsız bir evlat
bencil kendinden başka hiç kimseyi düşünmüyor
kendini bişey sanıyor burnu havalarda

evet ama hep affedilen nejla kabahat leylada kaliyor.
Neyse oguz ölmemis . Ya resmen kedinin fareyle oynadigi gibi oynuyorlar bizle bölüm sonu öldü sonra ah yok yok ölmemis... kandirdik der gibi...o ne öyle resmen kendimi aptal yerine koyulmus hissettim. dizilerde artik böyle yapmaya cok alistilar cogunda. neyseki ölmemis eger öldürselerdi sonunu iyice mahvetmis olurlardi leyla depresyona bebek babasiz ortaliktafilan. leylanin su yüzü gülsün en azindan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…