Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oguz öldü allah rahmet eylesin
herhalde haftaya cenaze töreni falan olur
ceyda son hiz bunlari evden sepetler
senaristlerde unutturmayami calisiyor ne
diger ev leylanin üstüneydi aslinda magdur olmazlar
parasida var leylanin
ay insallah leyle dizi bitmeden biraz olsun güler arrtik
Ceyda avukatla görüştü evden çıkarabilmesi için oğuzun vekalet vermesi gerekiyormuş ceydaya şimdilik böyle bir şansı yok zaten oğuzda öldü bakalım ne olacak
öldü ya oguz otomatikman ceydaya kalicak ev
oda yapar yapacagini
ya kızlar oğuz leylaya eski evde hani elişne tapuyu geitrmişti leylanın ,
orda leylanın üzerine değil miydi ev?
aslinda ona bakilirsa ferhunde de serhatla gorusuyor telefonda serhatin oldugu yer gunesli.Leyla piskopat piskopat gezerken deli gibi yağmur yağıyo. Ablasıyla annesi ah vah Leyla nerde diye yakarırken hava güneşli yapım ekibinin bunu farketmemesi imkansız. Bence artık önemsemiyolar diziyi. O bu değilde Reyhan Mithatı nasıl kabul etti ya oha çüş yuh oldum İzlemiyodum bayadır.
yok kızlar ben daireyi demiyorum.
hani oğuz köşkü geri alcam diyip durdu,sonra aldıda eve geldi leylanın eline tapu kağdını koydu orda leylanın adına değil miydi tapıu.
yoksa daireyi verdide ben onumu hatırlıyorum:)
ya son iki bölümdür duygu fırtınası yaşıyorum dizide bende
bitmese miydi acebaaa
birde oguz okadar kursun altinda ortalikta nasil rahat rahat dolastiysa....hemen vurlumasi gerekiyordu okadar catismada...ama merdivenleri cikarken vuruldu...yönetmenler artik izleyicileri aptal yerine koyolar galiba...veya kendileri bile biktiki bu diziden kafalarini yormaya üseniyorlar,,bencede bitsin artik bu dizi....okadar yeni diziler basladi..ayni günde basladigi icin bazi dizler sirf bu dizi yüzünden baskalarina bakmaya firsat olmuyo...ya kızlar oğuz kaçarken yanındaki adamın polislerle çatışmaya girmesi ne kadar saçma olmuş.yardım ve yataklıktan zaten hapse gireceksin oğuz kaçsada sen kaçamıcaksın bi de üstüne polise ateş etmesi suçunu ağırlaştırır.aklı başında kimse bunu yapmaz.sırf oğuz ölsün diye saçma bi kurgu yapmışlar.